1242

Billaras

Ενα ειδικό και δύο “μικρές”!

Μετά από μιά μίνι-απουσία ξανά εδώ. Οχι ότι έχασα και πολλά, ψιλοξενέρωτα ήταν γιά φινάλε ομίλων (και στοιχηματικά). Τα είπαμε και στο chat με τους περισσότερους, είχα μιά “κρισούλα” και είπα να δω πως λειτουργούν τα νοσοκομεία εν μέσω πανδημίας (χεχεχεχε), όλα καλά πλέον και πάμε παρακάτω.

Ομολογώ ότι το κουπόνι δεν με εμπνέει.

Να φταίει ότι είμαι λίγο “στα κάτω μου”; Μπά, δεν νομίζω. Οπως δεν με ενέπνεε και μεσοβδόμαδα, κάπως έτσι και τώρα. Και φυσικά δεν μιλάω αγωνιστικά, σε αυτό το επίπεδο οκ, θα δούμε άφθονη μπαλίτσα, έχει και ντέρμπι πολλά, καλά θα περάσουμε. Μιλάω στοιχηματικά.

Γιά σήμερα ας πούμε εκτός Αγγλίας σημείωσα δύο, το εξής ένα, το εξής…κανένα! Τα δύο είναι Ατλέτικο και Αλαβές στην Ισπανία.

Εσβησα το ντέρμπι γιατί το 3,20 δεν είναι και καμιά ευκαιρία ενώ βλέπω σταθερά τη Ρεάλ να σοβαρεύεται (με Σεβίλλη και Γκλάντμπαχ ήταν πάνω από όλα σοβαρή). Στο άλλο, έχω σίγουρα μιά λάθος απόδοση. Αυτό δεδομένο. Από που κι ως που 3,50 στην Αλαβές που κερδίζει στη Ρεάλ και παίρνει με παίκτη λιγότερο 0-0 απ΄την Σοσιεδάδ; Κόντρα στην τελευταία και χωρίς νίκη Ουέσκα; Εφτασε στην πηγή η Ουέσκα με τη Γρανάδα, 1-3 ως το 89′, τελικά…3-3, πάλι δεν κέρδισε, σεφτέ δεν έχει! Γιατί το αφήνω ενώ η απόδοση είναι 100% λάθος; Πρώτον γιατί το παλεύει η Ουέσκα.

Δεύτερον όμως και κυριότερον, η Αλαβές έχει απόντες καλούς, έχει μείνει γυμνή στα χαφ. Με καλές ειδήσεις, θα το πόνταρα. Τώρα απλά θα το “ελέγχω” στο live, γιατί το λάθος του 3,50 δεν αλλάζει. Κάτι άλλο δεν είδα (σήμερα, γιατί αύριο κάτι έχει), οπότε πάω στο Νησί.

Κι εδώ ελάχιστα. Championship και Νάσιοναλ Λιγκ και Σκωτία τίποτα. Στην Premier λοξοκοιτάω το ντέρμπι.

Οχι γιά κανένα ξερό διπλό, μην τρελλαθούμε. Η πρωτη σκέψη είναι το τίμιο combo 2+g/g που δίνει 3,25. Τίμιο.

Η δεύτερη, με ιντριγκάρει, προέκυψε από όσα έγραψε ο Μάκης. Δεν είχα προσέξει ότι η Γιουνάιτεντ φέτος έχει 6 ανατροπες σε 18 ματς σύνολο. Οχι ντε και καλά ημ/τελ. Απλά να χάνει ή να κερδίζει και μετά…τούμπα. Εντάξει, κορυφαίο roller coaster φέτος, μεσοβδόμαδα μας τρέλλανε πάλι με όσα έκανε στη Γερμανία, ο Σόλσκιερ μας μπέρδεψε όλους, πάνω απ’ όλα μπέρδεψε τους παίκτες του, γέλαγε ο κόσμος.

Μιλάμε γιά όμαδα που εκτός στην Premier έχει μόνο νίκες (!!) όπου και στις πέντε αυτές νίκες βρέθηκε πίσω στο σκορ (!!!). Την ίδια ώρα εντός έχει…μιά και μοναδική, την ίδια ώρα μένει εκτός σεντονιού ενώ ξεκίνησε με θριάμβους στο Παρίσι και στο Ολντ Τράφορντ (5αρα στην Λειψία), την ίδια ώρα τρώει γκολ μπλούμπεργκ όπως προχθές ή όπως είχε φάει στην Πόλη αν θυμάστε.

Με άμυνα γιά γέλια, αυτά θα συμβαίνουν. Μπροστά έχει δύναμη, πίσω είναι αστείοι.

Με τρώει λοιπόν αυτό το ειδικό στοίχημα, “Η Σίτι να βρίσκεται πίσω στο σκορ και να κερδίσει” (ή “σίτι να κερδίσει με ανατροπή σκορ” όπως το έχει άλλη εταίρια). Πληρώνει 7,60. Απ’ τον Μάκη το είδα και μου γυάλισε. Σημειώστε ότι το ντέρμπι του Μάντσεστερ σπανιότατα βγάζει ισοπαλία.

Από το 2005 εντός-εκτός, μιά ήρθε, το 2015 σε 30+ παιχνίδια! Να κάνει το…ανάποδο η Γιουνάιτεντ; Να βρεθεί πίσω και να το γυρίσει; Χλωμό. Ενώ το άλλο, να προηγηθεί μεν/να χάσει δε, είναι άκρως πιθανό. Δεν κοιτάω το ημ/τελ, αυτό είναι πιό ασφαλές.

Το παραπάνω όμως είναι απλά ένα ειδικό, σε ένα μονό και τέλος. Κανένα σημείο υπάρχει;

Μόλις…τέσσερα.

Δύο στην 1η, δύο στην 2η Αγγλίας.

Στην 1η τσέκαρα Νορθάμπτον και Σουίντον που έπαιξε και ο Μάκης. Μεγάλες και λάθος αποδόσεις. Ειδικά το 5αρι της Νορθάμπτον. Αλλά…μπλέκεις με την Κρου; Εχουμε κακά προηγούμενα με δαύτην (χεχεχεχε). Οσο γιά τη Σουίντον σκαλώνω που έχει σοβαρές απουσίες. Με κολλάει αυτό. Τα κοιτάω και τα ξανακοιτάω γαμώτο.

Αλλά συνήθως στο κουμάρι ότι κοιτάς πολλή ώρα δεν βγαίνει σε καλό.

Οπότε πάω στην 2η, εδώ θα σας κουφάνω λίγο. Εδώ ακούω κυρίως το ένστικτο. Να δούμε αν είναι σωστό.

Θυμίζω, πριν μερικές μέρες είχαμε ένα αποτέλεσμα σοκ-κουφό. Μπόλτον-Πορτ Βέιλ 3-6. Και μη αναμενόμενο βάση φόρμας (η Μπόλτον ερχόταν από 4 σερί νίκες και η Βέιλ από πέντε σερί μεγάλες ήττες) και κυρίως βάση έκτασης σκορ.

Ακου 3-6! Το έψαξα, δεν είδα κάτι “περίεργο”. Και φτάνω στο σήμερα. Εχουμε Γουόλσολ-Μπόλτον στο 3,80 το διπλό και Πορτ Βέιλ-Κόλτσεστερ στο 4,33 το διπλό. Και…σήκωσα τα φρύδια. Από ένα και μοναδικό αποτέλεσμα, όσο κουλό κι αν ήταν, άξαφνα η Μπόλτον τεράστιο αουτσάιντερ και άξαφνα η Βέιλ γκραν φαβορί; Στο κάτω κάτω η Γουόλσολ πριν κερδίσει προ ημερών ειχε τέσσερα χωρίς νίκη.

Και στο άλλο, η Κόλτσεστερ έχει δύο σερί νίκες και συνολικά 7-6-3, σε θέσεις πλέι οφ είναι! Ναι, τυφλός δεν είμαι, ξέρω ότι η Κόλτσεστερ εκτός χωλαίνει, αλλά έχει υλικό και θα σου βγάλει την ψυχή. Πως προκύπτει το 4+; Ούτε στο 3,30 δεν θα την έδινα! Αν έβγαζα αποδόσεις (εδώ σημειώστε ότι η Βέιλ εχει και 3 βασικότατους-κλειδιά εξαιρετικά αμφίβολους) θα έδινα κάτι σαν 2,35 άσος-3,00 διπλό.

Να της δώσω δηλαδή ένα φαβοριτισμό της Πορτ Βέιλ μετά την εξάρα και με δεδομένο ότι η Κόλτσεστερ ζορίζεται εκτός, αλλά όχι και τόσο!

Τα ζύγισα όλα. Γιά λόγους που ανέφερα, αφήνω Σουίντον και Νορθάμπτον. Αυτά τα δύο μαζί με Αλαβές θα σκανάρονται στο live. Και αφού η μέρα δεν μου “μιλάει”, παώ χαλαρά. Το ειδικό της Σίτι και μονά-δυάδα το ένστικτό μου, με Μπόλτον και Κόλτσεστερ.

Κέρδισα; Ολα καλά. Εχασα; Ελάχιστα θα με ενοχλήσει. Το πόδι στο γκάζι θα το βάλω όταν μου αρέσει κάτι πολύ. Σημειώστε ότι στις “μικρές” ισχύει η πρώιμη πληρωμή εκεί που τις πόνταρα!

Τα λέμε στο chat και αύριο νέα στήλη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras