1724

Billaras

‘Ενα και αυτό…εγγλέζικο!

Πάντα να ξεκινάς με το δεξί είναι ωραίο, να πούμε ένα ευχαριστώ στην Γουέστ Μπρομ, αλλά μπορούσε να μας κάνει το χατηράκι και η Τζίλιγχαμ αφου προηγήθηκε, έχασε 1-2 καλά, δεν το καθάρισε και η ισοφάριση στο 47′ άλλαξε την εικόνα όλη κι έμεινε τελικά στο 1-1. Με λίγη τύχη, με ένα 0-2 ημίχρονο θα’χαμε πληρωθεί και την Τζίλι πιστεύω, όπως και την δυάδα.

Παράπονο όμως δεν έχω, ενώ ξέρω καλά ότι δεν είμαστε καν στην αρχή. Ούτε στα πρώτα 100 μέτρα ενός μαραθωνίου. Εχουμε..ζωή ολόκληρη μπροστά μας, οπότε αγάλι αγάλι. Συνολικά πάντως, η πρεμιέρα των εγγλέζων έφερε και τις αναμενόμενες εκπλήξεις (ειδικά σε δυνατά φαβορί που δεν το περίμενα ούτε κι εγώ).

Από εκεί και πέρα, οι μεταγραφές συνεχίζονται, ο Μαγκουάιρ κόστισε 90+ μύρια στην Γιουνάιτεντ (ήμαρτον, ούτε τα μισά δεν αξίζει κανονικά), τα επόμενα 24ωρα θα έχουμε μαλλον κάμποσες μετακινήσεις αφού στην Αγγλία οι μεταγραφές τελειώνουν την Πέμπτη το βράδυ! Οπότε θα έχουμε και την εικόνα ολοκληρωμένη πριν την έναρξη της Premier League την Παρασκευή.

Αυτά όμως δεν είναι τα “βασικά” γιά σήμερα-αύριο-μεθαύριο. Τα “βασικα” είναι τα ευρωπαικά ματς. Και ξεκινάω άμεσα λέγοντας no bet απόψε στα ματς του Champions League. Πάγια τακτική μας. Οverακια, κόμπο, σκόρερς, ειδικά, δεν ξέρω τι άλλο, εμ συνολικά παίζω ελάχιστα, εμ παίζω…ακόμα πιό ελάχιστα στο σεντόνι, εμ παίζω…ακόμα πιό ελάχιστα αρχές Αυγούστου.

Να κανω προτάσεις γιά να βρίσκονται; Σόρυ, δεν παίζει. Δεν βρήκα κάτι αξιόλογο στα σημερινά και αυριανά, αν δω όταν τα ξαναμελετήσω αύριο μεσημέρι, θα κάνω update που θα περιλαμβάνει και τα ματς της Πέμπτης. Αγωνιστικά καθαρά, ξεκινώντας από απόψε, θα καταθέσω…ριζοσπαστική άποψη (γέλια). Αν ο ΠΑΟΚ θέλει αποτέλεσμα, πρέπει να πάει σε κλεφτοπόλεμο, σε γιούργια, σε δύναμη και τσαμπουκα.

Ναι, ξέρω, αναχρονιστικά είναι όλα αυτά και άσχημα στο μάτι. Και δεν παίζει και έτσι ο ΠΑΟΚ. Αλλά… πιστεύω ότι πρέπει να το κάνει. Το κανε ο Ποκετίνο μέσα στο Αμστερνταμ όταν χρειάστηκε, έβαλε τον Γιορέντε να σπάει μπαλες που ερχόντουσαν από ψηλά, πήγε στο…τουρλουμπούκι και είδατε πως βραχυκύκλωσε ο Αγιαξ. Γιατί αν πας σε στρωτό παιχνίδι, το ανοίξεις, μπάλα κάτω, το πας σε ταχύτητα και κάθετες και γενικώς ότι είναι “νορμάλ” και όμορφο, την…πάτησες.

Αυτό ο Αγιαξ και με τσικό να παίζει, το ξέρει καλύτερα απ όλους. Οπως και να’χει, ζόρικο παιχνίδι. Δεν ξεχνάω ότι ο ΠΑΟΚ άλλαξε προπονητή πολύ πρόσφατα (και φιλοσοφία φέτος, βασικό αυτό, νέα πράγματα δηλαδή), δεν ξεχνάω ότι πρόσθεσε βασικό κόφτη επίσης πολυ πρόσφατα, δεν ξεχνάω ότι ακόμα έχει κενά. Φυσικά και ο Αγιαξ δεν είναι στο τοπ του, ποτέ δεν ήταν τέτοια εποχή, ενώ πούλησε και 2 αστέρια.

Είναι όμως δεμένος, με σταθερή (εδώ και…δεκαετίες) φιλοσοφία που αν πιάσει παιχνίδι την πάτησες.

Οσο γιά τον Ολυμπιακό; Ζορίζομαι γιατί δεν έχω εικόνα των ομάδων. Ενα ματς που είδα την καθεμιά, αρχές Αυγούστου, ΔΕΝ είναι εικόνα. Είναι…μυρωδιά. Πιστέυω ότι και απόψε και αύριο, αν πάρουν ισοπαλίες και οι δύο ομάδες μας στο σεντόνι θα είναι μιά χαρά.

Ειδικά αν του ΠΑΟΚ είναι με 0-0 και του Ολυμπιακού με 1-1 ή 2-2. Δεν παίζω κάτι, τους εύχομαι καλή επιτυχία, κλείσαμε (γιά τις άλλες ομάδες μας την Πέμπτη, αν κάνω update αύριο θα διαβάσετε εκεί κάτι.

Επιστρέφοντας στα στοιχηματικά, απόψε (και αύριο και μεθαύριο) θα…ζεστάνουμε γιά τα καλα το chat. Να είστε εκεί, ίσως ασχοληθούμε με το live αν προκύψει κάτι.

Οπότε pre game τίποτα; Ε, ας μην είμαστε…εντελώς στεγνοί (γέλια). Θα παίξω ένα ματς! Και μάλιστα, την ώρα που θα έχει προκριματικά γιά το σεντονάκι, εγώ θα παίζω ένα της …Νάσιοναλ Λιγκ, δηλαδή ερασιτέχνες εγγλέζους!

Δεύτερη αγωνιστική, εμβόλιμη ακόμα δεν ξεκίνησαν και το σημείο είναι περισσότερο γνώση-ενστικτο-εμπειρία παρά προκύπτει αγωνιστικά, δεν θα μπορούσε άλλωστε με ένα ματς που έχει γίνει.

Προχθες λοιπόν, η Ντόβερ έκανε διπλό, ενώ η Ντάγκεναμ έχασε εντός. Πηγαίνετε στα αφιερώματα του Μάκη να διαβάσετε, έχουν ενισχυθεί και οι δύο πολύ, πάνω από 10 παίκτες η καθεμιά. Δηλαδή ακόμα στρώνουν. Λέω να παίξω το διπλό. Εχουν ίδιο στύλ, τώρα θα βολευτεί η Ντάγκεναμ στην κόντρα, ενώ ίσως (ίσως λέμε, μιλάμε γιά Αύγουστο και γιά εγγλέζες) να έχουμε και ένα…ξεχρέωμα.

Αν θυμάστε, πέρυσι τέλη Μάρτη έπαιζαν ανάποδα, η Ντόβερ δεν είχε καθαρίσει, η Ντάγκεναμ αδιάφορη, το “ξεφωνίζαμε” το διπλό, έπεσε η απόδοσή του, το παίξαμε, ήρθε άνετα. Διαβάστε εδώ εκείνο το άρθρο: https://www.betsellers.com/%ce%bd%cf%84%cf%8c%ce%b2%ce%b5%cf%81-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%ce%ac%ce%bb%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%bd%cf%84/ . Δεδομένη η φιλία Χεσενθάλερ-Τέιλορ, καλοί συνεργάτες, δάσκαλος-μαθητής.

Τα λέγαμε πέρυσι, τα…αντέγραψε κόσμος και τα διαβάσατε αριστερά και δεξιά. Μπορεί λοιπόν, απλά…μπορεί, να έχουμε “ξεχρέωση” του περσινού διπλού. Μπορεί και όχι. Οπως και να’χει, μόλις δεύτερη αγωνιστική και τα σκαμπανεβάσματα θα είναι άφθονα, οι δύο ομάδες μοιάζουν, το 3,30 με καλύπτει και θα είναι το μοναδικό μου μπετ απόψε (ίσως και το μοναδικό όλο το τριήμερο) pre game!

Νέα στήλη κανονική το Σάββατο, πιθανό το update όμως, ενώ ξαναλέω, όλο το τριήμερο θα το περάσουμε στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras