2653

Billaras

Ενα και μοναδικό σημείο!

Ωραία πράγματα ρε παιδιά! Το εννοω, δεν κάνω πλάκα! Και αναφερομαι στο Οσμανλι-Αντάλιασπορ της Κυριακής. Δηλαδή, τι να πούμε άλλο; Σπάει όπως σπάει σαδιστικά η Γέοβιλ το Σάββατο, περνάει όπως περνάει (με γκολ ανατροπής 89' και 92') η Ανταλιασπορ. Που….δεν την έβαλα στις προτάσεις! Και το καλύτερο; Δεν την έβαλα επειδή ήταν νωρίς, όχι γιατί δεν μ' άρεσε.

Αν δεν μου άρεσε δεν θα την ανέφερα στο site από το Σάββατο. Θέλετε κι άλλο καλύτερο; Στη Metrosport που αρθογραφώ δύο φορές την εβδομάδα, γράφοντας Παρασκευή μεσημέρι γιά όλο το διήμερο, έδωσα….3 στα 4 με yankee, έχοντας μέσα Ταραγόνα-Μετς-Ανταλιασπορ (και χαμένη τη Μπέβερεν). Γι αυτό λέω …ωραία πράγματα! Ολα είναι θέμα χημείας. Τι έπαιξα εγώ; Ξέρετε ότι ψέματα δεν λέω.

Επαιξα ότι έδωσα εδώ, απλά στο live έπαιξα μιά ανατροπή την τουρκάλα. Να χαμογελάσω ή να στεναχωρηθώ; Και η κατακλείδα: Πάντα να κοιτάτε κι όσα δεν μπαίνουν στις προτάσεις. Ο κορμός ίδιος είναι. Δεν πρόσθεσα ματς όλο το ΣΚ, αυτά τα περίπου 20 από τα 350 με απασχόλησαν. Απλώς είναι θέμα χημείας, να κάνετε τη δική σας. Γι αυτό έγραφα το Σάββατο ότι ας περνάνε κι όσα μένουν απ' εξω στην τελική ευθεία, καλό είναι, κερδοφόρο είναι.

Anyway, πέρασε η δυάδα φαβορί και ήρθα στα ίσια μου (ακόμα μιά απόδειξη ότι δεν έχω θέμα με τα φαβορί, δεν κυνηγάω μόνο μεγάλες αποδόσεις, αρκεί τα φαβορί να είναι σωστά και όχι της οκκάς, πράγμα σπάνιο οπότε σπάνια τα προτείνω-παίζω). Πάμε παρακάτω. Λιτός από εδώ και πέρα. Κοίταξα κάμποσα, κατέληξα σε…ένα! Και Κάρντιφ κοίταξα (αρκετά είναι η αλήθεια) και Σαουθάμπτον κοίταξα και Θέλτα κοίταξα και Ρέντινγκ κοίταξα και Σετούμπαλ αύριο κοίταξα.

Τα έσβησα όλα. Ως την Παρασκευή τουλάχιστον θα παίξω…ένα ματσάκι μονάχα. Δείτε τα υπόλοιπα, εγώ δεν ψήθηκα γιά διάφορους λόγους. Λεπτομέρειες. Ποιό είναι το…τυχερό; Η Φλίτγουντ. Αμα έχω ομάδα που είναι δέκα ματς αήττητη, που έχει τέσσερις σερί νίκες και την έχω στο 7.50, δεν μπορώ να την προσπεράσω. Δέχομαι την καλή έδρα της Σέφιλντ, ναι είναι η καλύτερη όλων, αλλά και οι καλύτερες γκελάρουν, ντεφορμάρονται, χάνουν.

Οριακά παει έδω και 3-4 ματς η Σέφιλντ ειδικά εντός. Κάτι γκολ στο τέλος, προχθές απλά ισοφάρισε, δεν με πείθει. Ναι, προφανώς και είναι φαβορί. Αλλά όχι εκεί. Να μου έδιναν 1.85 άσο με 4.50 διπλό να μην ασχοληθώ καθόλου. Αλλά 1.50 με 7.50; Στην 4η θέση είναι η Φλίτγουντ, οχι στην 24η! Γιά ένα παγωμένο (έχουμε παγετό και αναβολές) βράδυ στο Σέφιλντ μιλάμε! Πολύ θέλει; Να μην τα πολυλογώ.

Αυτό και τέλος. Αν σκάσει κάτι άλλο, το βλέπουμε στο chat είτε κάνω ένα update. Χλωμό πάντως. Ισως η Σετούμπαλ αύριο να λέει κάτι, αλλά και πάλι κολλάω… Οποιος θέλει, παίζει και draw no bet στη Φλίτγουντ, εγώ πάω στεγνά με ρίσκο γιά το διπλό. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Επιστροφές από 22/1: 319 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 3.569 μονάδες. Ποντάρισμα 24/1: Μονό αποδεκτό: Σέφιλντ-Φλίτγουντ 2 (7.

50) με 49 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 3.520 μονάδες. Νέα στήλη το Σάββατο, αλλά θα είμαι και στο chat σήμερα-αύριο και είπαμε, αν σκάσει κάτι θα δείτε update.  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras