3481

Billaras

Ενα και …πάμε γιά Σάββατο!

Ο στόχος της Κυριακής (να μην χάσω και να μαζέψω και κάτι από αυτά του Σαββάτου) επετεύχθη και δεν υπάρχει άλλος λόγος να σταθώ παραπάνω σε αυτά τα μπετ. Εξάλλου, βλέποντας όλα τα ματς, ήταν από τις μέρες που πήρα ακριβώς ότι άξιζα. Δυάδα στο trixie. Ούτε η Λα Κορούνια άξιζε το διπλό (κατέβηκε καθαρά για το Χ), ούτε η Μίλαν άξιζε τον άσο.

Οπότε όλα καλά, σαν να μην πέρασε ήταν το διήμερο στο φινάλε του. Και το μόνο που θα θυμάμαι είναι η…εφτάρα της Νις. Οπως χάνουμε σημεία και με εξάρες, έτσι και παίρνουμε. Σπάνια, αλλά να που συμβαίνει, σημείο του 3.60 το πήραμε…διά περιπάτου με 2-7! Η άποψη που είχα γιά την Γκινγκάμπ, ήταν ολόσωστη… Και πάω στα φρέσκα. Θα μπορούσα να μην γράψω λέξη και να σας παραπέμψω…στον Μάκη! Γιατί; Γιατί όποιος διάβασε την εφημερίδα από χθες, ξέρει ότι είχα “κυκλώσει” τέσσερα σημεία.

Την Σουόνσι. Την Σαν Πάουλι. Την Οσέρ. Και την Σαμπντόρια. Σήμερα έσβησα με μιάς τα δύο. Η Σαν Πάουολι δεν είναι καλά γιά να με πείσει να πάω στην κόντρα της “μουτζωμένης” Ντόρτμουντ. Και η Οσέρ …βάζει αναπληρωματικούς, κάτι πιτσιρίκια! Η Σαμπντόρια ήταν (και εμένα) ο προβληματισμός μου. Την κυνήγησα και προχθές με την Ρόμα.

Διαπίστωσα κάτι. Ο Μιχαϊλοβιτς ήθελε…μόνο το Χ. Και το πανηγύρισαν κι έξαλλα το 0-0 με την Ρόμα, με “όλε-όλε” και τέτοια. Και αυτό με..μάζεψε αρκετά, γιατί εγώ θέλω οι ομάδες “μου” να κυνηγάνε νίκη. Προτιμώ να χάνουν, παρά να τις βλέπω να παίζουν γιά το 0-0, να το παίρνουν και μετά να το πανηγυρίζουν. Κι έτσι, κατέληξα…στον Μάκη! Οτι έγραψα στην εφημερίδα, ότι γράφει και ο Μάκης, αυτό είναι.

Η Σουόνσι. Και πάπαλα. Στον προηγούμενο γύρο ρισκάραμε με Μίντλεσμπρο. Το…αγγίξαμε. Στα πέναλτι 17-16 ήρθε, με 2-2 στα 120'. Τώρα , μετά από ένα μήνα σχεδόν, η Λίβερπουλ είναι…χειρότερα από τότε. Και η Σουόνσι…καλύτερα (τότε αν θυμάστε ήταν ντεφορμέ). Η απόδοση έπεσε. Ηταν ως και 5.50, πήγε στο 4.75. Οριακα αντέχει το μπετ. Γιατί αν και εδώ έλεγα πάσο, τότε απλώς…θα δίναμε ραντεβού γιά το Σάββατο.

Η Λίβερπουλ θα κάνει rotation, η ουαλλέζα είναι καλά, δεν θα μασήσει, δεν θέλει πολύ. Οπότε, χωρίς πολλές περιστροφές, ρίχνω μιά ψιλή σε Σουόνσι και..πάπαλα το τριήμερο. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Κέρδη από 26/10: 454 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 7.594 μονάδες. Ποντάρισμα 28/10: Λίβερπουλ-Σουόνσι 2 (4.75), με 54 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 7.540 μονάδες. Τίποτα άλλο, ραντεβού στο chat και σήμερα και αύριο, θα είμαστε αρκετά χαλαρά.

Και νέα στήλη το Σάββατο. Οσο γιά την 28η Οκτωβρίου που είναι σήμερα; “Ξεχάστε” ότι είναι επέτειος του ΟΧΙ, “ξεχάστε” (μεταφορικά, γι αυτό και τα εισαγωγικά) και τις θυσίες πολλών, ξεχάστε τα όλα. Να θυμάστε όμως κάτι σε όλη σας τη ζωή, πάρτε το ως συμβουλή: Οταν λές “οχι”, το κεφάλι σηκώνεται ψηλά, κοιτάει τον ουρανό.

Οταν λές “ναι”, το κεφάλι σκύβει, κοιτάει τη γη. Ακόμα και στις πιό δύσκολες στιγμές του, ένας άνθρωπος δεν πρέπει να σκύβει το κεφάλι. Πόσο μάλλον όταν είναι Έλληνας…

Παλαιότερα άρθρα του Billaras