4483

Billaras

Ενα και…πολύ είναι!

Καλημέρες! Εδώ είμαστε, εν μέσω μιάς χαλαρής στοιχηματικής εβδομάδας. Καλό είναι να παίρνουμε ανάσες, επιβάλλεται πρωτίστως γιά την σωστή διαχείριση. Το τι εννοώ, θα το δείτε παρακάτω. Την Κυριακή τα…δοκάρια συνεχίστηκαν. Ηταν ευκαιρία να γίνει διαφορά (όχι σαν αυτή του Σαββάτου), αλλά… δεν εγινε. Κάτι οι αποβολές (πχ Παρί), κάτι μιά κακή επιλογή δική μου (Στουτγάρδη), κάτι η ατυχία και η ανικανότητα (Ρεσίφε, που…έπαιζε μόνη της, αλλά δεν κέρδισε από χαζομάρα, έχαναν μόνοι τους τα γκολ και τα…έτρωγαν και μόνοι τους).

Βέβαια, πέρασε η Τσάρλτον και πήρα το 60% του μπετ μου, συνολικά βγήκα καλά από πάνω στο διήμερο κι αυτό μετράει. Μιά νίκη την Πέμπτη, ακόμα μιά το Σάββατο, καλά θα ήταν να γινόταν κι άλλη την Κυριακή, αλλά δεν είναι..κάθε μέρα του Αη Γιαννιού. Θα προτιμούσα να είχα χάσει και την Πέμπτη και να …μου έδινε η τύχη την Μπράιτον το Σάββατο… Never mind, κοιτάμε μπροστά, δεν θέλω να είμαι και αχάριστος.

Μπροστά τι…έχει; Το….τίποτα. Φιλικά, πρόγραμμα της πλάκας. Στα φιλικά των εθνικών, οι μισοί προπονητές συλλόγων γκρινιάζουν που χάνουν τους παίκτες τους και τους βρίσκουν ταλαιπωρημένους, οι μισοί παίκτες…λουφάρουν προφασιζόμενοι τραυματισμούς, όταν γίνονται αυτά τα ματς οι εθνικοί προπονητές κάνουν ένα κάρο πειράματα και …πάει λέγοντας.

Γιατί λοιπόν εγώ να πάω να μπλέξω σε τέτοια ματς;;; Κανένας λόγος. Επίσης- αυτό είναι πιό σοβαρό- η διαχείριση του καθενός ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ να σταματάμε όταν μπορούμε. Αυτά τα έχω ξαναγράψει. Προσέξτε: Σε 12 μήνες έχουμε 52 εβδομάδες. Που σημαίνει 104 κουπόνια (δύο την εβδομάδα). Που σημαίνει ότι κι αν ακόμα παίζουμε μόνο Τρίτη-Τετάρτη και Σάββατο-Κυριακή, μας κάνει… 208 πονταρίσματα.

Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Μα πάρα πολλά!!! Βάλτε τώρα με νού σας τι γίνεται αν κάποιος παίζει και Δευτέρα και Παρασκεύη και κυρίως Πέμπτη που έχει και Europa League κάθε 15 μέρες. Περνάει τα 300 μπετ το χρόνο. Κανείς δεν θα γλυτώσει, ούτε ένας. Σας το υπογράφω. Εδώ είναι το “μυστικό” γιατι δεν παίζω Δεύτέρα και Παρασκεύη, γιατί σταματάω ολοκληρωτικά το παιχνίδι μου για μίνιμουμ δύο μήνες (ως και τρεις) το καλοκαίρι.

Γιατί θέλω να παίξω μαξιμουμ 150-160 μπετ τη σαιζόν, όχι….200 και 300. Αν αυτά, τα must της διαχείρισης δεν τα κάνετε ευαγγέλιο κανονικό, αν δεν τα τηρείτε ευλαβικά, αν δεν υπολογίσετε πόσα λεφτά χάνετε σε πεταμένα 5ευρα και 10ευρα σε κάτι χαζοπαίχνιδα (σαν τα αυριανά), τότε δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ήττα. Και νίκη να κάνει καποιος αύριο, θα τα χάσει μεθαύριο και στο επόμενο τέτοιο κουπόνι, θα τα χάσει πολλαπλάσια ως το καλοκαίρι.

Και αν παίζει και το κατακαλόκαιρο, αντίο ζωή. Ουσιαστικά ΔΕΝ έχει να κάνει με το τι θα παίξεις ή πόσα θα παίξεις. Εχει να κάνει με την γκανιότα και την…απλή αριθμητική. Αυτά ΔΕΝ νικιούνται. Είναι εκεί. Και αν τα παραβλέψεις, πάπαλα… Γι αυτό λοιπόν, ξεκούραση. Προσωπικά, ΕΝΑ ματς θα παίξω απόψε και ξανά το Σάββατο. Ούτε καν την Παρασκεύη (είδα το πρόγραμμα, δεν μου λέει κάτι).

Γιατί θα παίξω ένα σημείο απόψε; Γιατί έχουμε -ίσως- μια ευκαιρία. Ενα λαθάκι των μπουκ. Και αναφέρομαι στην Λίνκολν. Εχουμε δύο ομάδες με δύο κατηγορίες διαφορά. Δεκτόν και δεν το παραγνωρίζω. Αλλά τα δεδομένα είναι τα εξής: Η Γουόλσολ παραπαίει. Εχει οκτώ ματς στο πρωτάθλημα κι ένα στο FA CUP (το πρώτο με την Λίνκολν), σύνολο εννιά ματς χωρίς νίκη.

Απανωτές ήττες, τρομερό ντεφορμάρισμα. Συν σοβαρές απουσίες (του οργανωτή Κουβεγιέ ή -απόψε- του βασικού φορ Γκρίγκ που είναι με την εθνική της Β.Ιρλανδίας). Συν κακό κλίμα. Και (αυτό είναι δική μου υπόθεση) αν μιά ομάδα έχει πάρει την κατηφόρα κι έχει φτάσει στο +3 από τη ζώνη υποβιβασμού, το…κύπελλο θα κοιτάξει;;; Από την άλλη η Λίνκολν.

Χωρίς να είναι καμιά ομαδάρα, δεν είναι πχ Ρέξαμ ή Λούτον που είναι τα βαριά χαρτιά της Κόνφερενς, τα πάει καλά. Ο Χόλτσγουορθ (αδερφός του άλλου που είναι στην Ολντερσοτ) έχει βρει χημεία. Εχει την…ακριβώς ανάποδη πορεία από την αντίπαλό της. Ειναι οκτώ ματς αήττητη (συν ένα FA CUP, δηλαδή…εννιά). Δεν έχει απόντες, είναι καλά. Και κοιτώντας και το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, σηκώνεις τα φρύδια! Η Λίνκολν ήταν καταιγιστική, άξιζε νίκης-πρόκρισης (με…βασικούς είχε παίξει η Γουόλσολ), είχε δοκάρια, είχε φάσεις, η Γουόλσολ ισοφάρισε στο 88' και πήγε στην αποψινή ρεβάνς (δεν μετράνε φυσικά απόψε τα γκολ του πρώτου αγώνα).

Κα στο φινάλε, κοιτάς και τις αποδόσεις. Οι μπουκ ήδη έκαναν διόρθωση. Είχαν κάτι 7αρια, τα έκαναν πάραυτα 5.75 με 6.00. Και πάλι, αξία υπάρχει. Στο ανταλλακτήριο έχω 6.40 τη ώρα που γράφω. Και σε αυτό θα ποντάρω. Να μπορώ να κάνω και trading αν η Λίνκολν είναι μπροστά ως το 75' περίπου του αγώνα. Να εξασφαλίσω κέρδη, όσα κι αν είναι, και …ας μην γραφτούν ποτέ στην κάβα αν τυχόν σπάσει το σημείο στο τέλος.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Κέρδη από 11/11: 292 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 20.222 μονάδες. Ποντάρισμα 13/11: Μονό αποδεκτό: Γουόλσολ-Λίνκολν 2 (6.40), 62 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 20.160 μονάδες. Κλείσαμε. ΜΗΝ περιμένετε νέα στήλη πριν το Σάββατο, θα τα λέμε στο chat. Δεν παίζω τίποτα άλλο και εξήγησα αναλυτικά το γιατί. Και φυσικά, από απόψε κιόλας, η μελέτη του επόμενου κουπονιού ξεκινάει.

Ραντεβού και το απόγευμα σήμερα, 6-8, στο www.betradio.com γιά το ραδιοφωνικό Betsellers!!!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras