1423

Editorials

Ενα…καυτό καλοκαίρι!

Εστω και με μιά μέρα καθυστέρηση, καλό μήνα! Καλό καλοκαίρι δεν…τολμάω να ξεστομίσω, γιατί μόνο “καλό”καίρι δεν είναι αυτό που βιώνουμε. Απ’ όλες τις απόψεις. Μέχρι και ο καιρός σάλταρε, πάνω που μας έκανε ένα καύσωνα Μάη μήνα τώρα μας έχει μουρλάνει στις καταιγίδες, χαλάζι, χαμός, ξαναβγήκαν κουβέρτες και άναψαν ξανά σόμπες…

Φυσικά, τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ, μπορεί να είμαστε στοιχηματικό site αλλά κανείς δεν μπορεί να αδιαφορεί με όσα συμβαίνουν εκεί.

Και το χειρότερο είναι οτι ξανά-συμβαίνουν, δεν είναι κάτι καινούργιο να ασκείται αχρείαστη αστυνομική βία σε μαύρους, ούτε να δολοφονείται κάποιος μαύρος. Ο ρατσισμός μας αφορά όλους, οφείλουμε να είμαστε όλοι απέναντί του ακριβώς όπως το έκανε η Λίβερπουλ στην φωτό που κοσμεί το Editorial. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι το καράβι των ΗΠΑ το κουμαντάρει ένας ψυχάκιας “καπετάνιος”.

Ενας άνθρωπος επικίνδυνος….

Φεύγοντας από αυτά τα άσχημα, πάμε στα του κορωνοϊού σε αθλητικό-ποδοσφαιρικό επίπεδο. Τα τεστ συνεχίζονται, θετικοί εμφανίζονται, όπως ο αρχηγός της Μπλάκμπερν ή ο φορ της Πρέστον στην Championship, ενώ ακόμα και στην 2η Αγγλίας όπου έκαναν 172 τεστ οι τέσσερις ομάδες που μάλλον θα παίξουν πλέι οφ, είχανε 10 θετικά κρούσματα.

Και μέσα σε αυτά, σκάει και ο Γκασπερίνι της Αταλάντα που παραδέχθηκε ότι είχε κολλήσει τότε στις 10 Μάρτη όταν πήγαν οι ιταλοί στο Μεστάγια! Και μετά αν θυμάστε, έσκασαν…25 κρούσματα στη Βαλένθια (10 παίκτες)! Και προχθές έβγαλε-δικαίως- αγριεμένη ανακοίνωση η ισπανική ομάδα γιατί ο Γκασπερίνι φέρθηκε τουλάχιστον αφελώς…

Πάμε τώρα στα καλά των ημερών.

Εντός Betsellers τα γράφει ο Μάκης ήδη, στο ανοιχτό Editorial τα γράφω εγώ, χαμούλης θα γίνει σύντομα. Εστω και με τους νέους κανόνες, έστω και χωρίς κόσμο, τα πρωταθλήματα ξεκίνησαν-ξεκινάνε. Το κουπόνι φουλάρει. Τώρα έρχεται η Πορτογαλία και η Αυστρία, ακολουθεί η Ελλάδα, σε λίγες μέρες η Ισπανία και μετά τις 19 του μήνα…non stop.

Δείτε την φωτό από το εξώφυλλο της σημερινής Kingbet. Και από την φωτό απουσιάζουν κι άλλα πρωταθλήματα! Πχ 12 Ιούνη η Τουρκία. Πχ στις 20 Ιούνη η Ελβετία αλλά και η αγγλική Championship (γιά τις “μικρές” θα ξέρουμε σε έξι μέρες, στις 8 του μήνα, αλλά όλα δείχνουν ότι θα βγει βαθμολογία point per game, δεν θα παιχθούν οι εναπομείνασες αγωνιστικές και θα παίξουν ΜΟΝΟ τα πλέι οφ ανόδου σε πέντε ματς, ημιτελικοί εντός-εκτός και τελικός).

Ανάσα δεν θα πάρουμε λοιπόν. Ως τα τέλη Ιουλίου τουλάχιστον. Γιατί μόλις τελειώσουν οι Λίγκες (που θα παίζουνε και μεσοβδόμαδα φυσικά ενώ μην ξεχνάμε και τα παιχνίδια κυπέλλων), θα ξεκινήσει Champions League και Europa League! Οπως το βλέπω, μετά της Παναγιάς θα “καταλαγιάσει”, θα μείνουν σκανδιναβοί και τυχόν προκριματικά.

Κάπου 25/8 ως 15/9 θα είναι το χαλαρό 20ημερο που κανονικά ζούμε κάθε Ιούνιο. Σε όλα τα παραπάνω, προσθέστε ότι ξεκίνησαν πλέον και οι ιπποδρομίες στο εξωτερικό και , ενώ σε λιγότερο από ένα μήνα θα δούμε και μπάσκετ. Οταν μιλάμε γιά καυτό καλοκαίρι, αυτό εννοούμε!

Στο Betsellers φυσικά…ακολουθούμε. Στήλες, προτάσεις, live, chat, Betsellers Radio.

Και μαζι μας ακολουθείτε κι εσείς. Η προσφορά γιά δύο μήνες δώρο σε όποιον ανανεώσει ή κάνει νέα συνδρομή έχει ξεκινήσει (οι έξι μήνες γίνονται οκτώ-οι δώδεκα γίνονται δεκατέσσερις), η ανταπόκριση είναι ήδη μεγάλη και σας ευχαριστούμε και βέβαια η προσφορά θα υφίσταται ως τις 26 Ιουλίου! Οπότε περιμένουμε και όσους δεν ήρθαν ακόμα στην παρέα μας (και όταν με το καλό μπει Αύγουστος κάτι ακόμα θα ανακοινώσουμε, αλλά -προσοχή- μόνο γιά τα ήδη μέλη, όχι γιά νέες συνδρομές ή ανανεώσεις).

Σήμερα έγραψα Editorial γιατί δεν παίζω κάτι. Αύριο ίδωμεν, αλλά δεν θα είναι “ελεύθερη” στήλη, θα είναι εντός site μόνο. Απλά ως …ορεκτικό, να πω ότι λοξοκοιτάω την Πορτιμονένσε στην επανέναρξη της Πορτογαλίας. Το “γιατί” θα το μάθουν αύριο οι συνδρομητές. Και μιάς και είπα Πορτογαλία που την καλοσωρίζουμε, σημειώστε ότι δύο ομάδες θα παίξουν σε άλλα γήπεδα (δεν πήραν έγκριση τα δικά τους) και είναι οι Σάντα Κλάρα και Μπελενένσες.

Οπως επίσης σημειώστε ότι κατά την διάρκεια της διακοπής και των τεστ που έγιναν γιά να επιστρέψουν στις προπονήσεις, βρέθηκαν θετικοί τρεις παίκτες της Γκιμαράες, τέσσερις της Φαμαλικάο, ένας στην Αβες κι ένας στην Μορεϊρένσε.

Τίποτα άλλο, όπως γράφουμε σε κάθε επίλογο ανοιχτού Editorial, “τα λέμε μέσα”!

ΥΓ: Υπενθυμίζω κάποιες βασικές οδηγίες για τις εγγραφές/ανανεώσεις.

Τα ήδη μέλη που είχε λήξει η συνδρομή τους, τώρα πλέον να πατάνε το κουμπί «ανανέωση». Τα στοιχεία τους υπάρχουν ήδη. Τυχόν νέα μέλη, πατάνε «εγγραφή». Από εκεί και πέρα, η διαδικασία είναι η ίδια για όλους: Οσοι πληρώνετε με κάρτα χρεωστική/πιστωτική απλώς κινείστε και πληρώνετε μέσω του περιβάλλοντος της Viva Wallet χωρίς καμιά χρέωση εξτρά και άμεσα ενεργοποιείται η συνδρομή χωρίς δική μας παρέμβαση.

Οσοι όμως πληρώνετε με τραπεζική κατάθεση (σε κατάστημα ή e-banking), ΑΜΕΣΑ να μας στέλνετε το καταθετήριο-απόδειξη με μια φωτό (ακόμα και print screen αν είναι μέσω e-banking) στο [email protected]. ΒΑΣΙΚΟ αυτό, για να γίνεται άμεσα η ενεργοποίηση λογαριασμού από εμάς!

Παλαιότερα Editorials