1213

Μάκης Μηνδρινός

Ενα λαθάκι όλο κι όλο

Χαιρετώ! Η Αγγλία δεν ήταν καλή στοιχηματικά στην αγωνιστική της Boxing Day και δεν μιλάω μόνο για εμένα προσωπικά, αλλά για όλους όσους αποφάσισαν να ασχοληθούν αυτές τις μέρες. Φυσικά αναφέρομαι κυρίως στην Πρέμιερ Λιγκ, εκεί πέφτει το χρήμα, εκεί οι τζίροι είναι μεγάλοι.

Όταν, λοιπόν, από τα 10 ματς της Boxing Day (Σάββατο και Κυριακή) τα μισά λήγουν ισόπαλα, καταλαβαίνει κανείς ότι αυτοί που χαίρονται είναι οι μπουκ.

Και, μάλιστα, μέσα σ’ αυτές τις ισοπαλίες συγκαταλέγεται η Λίβερπουλ που έμεινε στο 1-1 με τη Γουέστ Μπρομ και η Τότεναμ που επίσης δεν κέρδισε στο Γουλβς (1-1), δύο ομάδες που είχαν πάρει ποντάρισμα.

Με ισοπαλίες ξεκίνησε και η επόμενη αγωνιστική, καθώς χθες η Τσέλσι γκέλαρε εντός με την Αστον Βίλα και η Λέστερ άφησε επίσης δύο βαθμούς στο Λονδίνο απέναντι στην Πάλας.

Και τα δύο 1-1.

Όλα αυτά ενώ έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι και ο κορωνοϊός, με πολλά ματς να αναβάλλονται όχι μόνο στις μικρές κατηγορίες, αλλά και στην Πρέμιερ Λιγκ (η Μάντσεστερ Σίτι έχει «χτυπηθεί» με πολλούς παίκτες). Επίσης, έχει αρχίσει και κακοκαιρία και στις πολύ μικρές κατηγορίες υπήρχαν προβλήματα τις τελευταίες ημέρες λόγω του χιονιά (ειδικά στα βόρεια).

Στις μεγαλύτερες κατηγορίες, αυτές που μας ενδιαφέρουν περισσότερο, προς το παρόν δεν έχουμε θέματα.

Στοίχημα

Τι παίζουμε σήμερα; Δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι με το πρόγραμμα. Χθες, προέκυψε ένα σημείο, η Ρέξαμ, αλλά δεν έκατσε. Σήμερα έχουμε λίγα πράγματα. Στην Πρέμιερ Λιγκ οι μπουκ υποτιμούν τη Γουλβς, στο 6,60 είναι το διπλό κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτά τα ματς ταιριάζουν στους «λύκους», δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη αν οι φιλοξενούμενοι φύγουν με αποτέλεσμα από το «Ολντ Τράφορντ». Δεν αποκλείω και το over στο Μπράιτον – Αρσεναλ, σε απόδοση αουτσάιντερ.

Στην Τσάμπιονσιπ έκπληξη ήταν η απόλυση του Πιούλις από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, μόλις σε 10 ματς κάθισε στον πάγκο της.

Ουτε εδώ έχει κάποιο καλό σημείο, κάποιο δυνατό αουτσάιντερ. Ισως το over στο Μπρέντφορντ – Μπόρνμουθ, που είναι σε καλή απόδοση αύριο. Και επιμένω με τη Ντέρμπι, στο εκτός με την Μπέρμιγχαμ. Οριακά έχασε η Ντέρμπι το Σάββατο, με γκολ στο 96’ κι ενώ έπαιζε από το 20’ με παίκτη λιγότερο. Η Μπέρμιγχαμ έτσι κι αλλιώς μόνο φόβητρο δεν είναι, ειδικά εντός έδρας.

Στο 2,80 το διπλό.

Στη Λιγκ 1 έχουν απομείνει 5 παιχνίδια, πολλές οι αναβολές λόγω κορωνοϊού. Μόνο για την ανεβασμένη Σριούσμπερι θα μπορούσα να κάνω κουβέντα, υποδέχεται τη Μπλάκπουλ. Όχι ότι είναι τίποτα αμάν-αμάν το 3,40 του άσου, ειδικά όταν η Μπλάκπουλ έρχεται ξεκούραστη (δεν έπαιξε το Σάββατο). Αλλά σε ένα κακό πρόγραμμα, είναι το μόνο που μπορώ να δω λίγο πιο σοβαρά.

Στη Λιγκ 2 έχουμε ίσως το μοναδικό λαθάκι της αγωνιστικής, είναι το διπλό της Σάουθεντ στο Λέιτον Οριεντ. Λαθάκι αν βάλουμε κάτω την εικόνα των δύο ομάδων το τελευταίο διάστημα: από τρεις σερί ήττες έρχεται η Λέιτον και βγάζει κούραση, από πέντε ματς δίχως ήττα προέρχεται η Σάουθεντ (3-2-0). ΟΚ, εκτός έδρας δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, γενικότερα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, όμως το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δείχνει να πατάει καλύτερα από ποτέ.

Στο 4,75 το διπλό.

Αυτό είναι το μοναδικό που παίζω σήμερα. Αν έκανα μια δυάδα θα ήταν Ντέρμπι με over Αρσεναλ. Θα μείνω με τη Σάουθεντ και βλέπουμε.

Εύχομαι καλή Πρωτοχρονιά, να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται και θα τα πούμε καλώς εχόντων των πραγμάτων ή την Παρασκευή ή το Σάββατο. Να προσέχετε!

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος