1693

Billaras

Ενα μονούλι και τέλος…

Θα τα φάω τα μουστάκια μου (αυτά που δεν έχω), δεν θα μου γλυτώσουν. Θα θυμάστε τα παιχνίδια που τα…ανακάτεψα λάθος προ ημερών, μετά ήρθε η Τρίτη που δεν επαιξα τίποτα αλλά στο ανοιχτό Editorial ανέφερα ξεκάθαρα τις Χάρτλπουλ και Χάλιφαξ που πήραν ξεγυρισμένα διπλά, τελευταίο μου μπετ ήταν η δυάδα της περασμένης Κυριακής που η Μονακό σαδιστικά δεν πήρε το διπλό γιά πληρωθώ (ισοφαρίστηκε στο τέλος αφού πρώτα ο Σλιμανί είχε χάσει άχαστο γιά το 1-3 με τετ α τετ, σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, μπάλα να σκάει γραμμή, να γυρίζει πίσω, ριμπάουντ και ανάποδο ψαλίδι από τον ίδιο, η μπάλα αυτή τη φορά να βρίσκει τυχαία στον τερματοφύλακα που…σηκωνόταν απ την πρώτη φάση και να φεύγει κόρνερ, η φωτό της στήλης είναι αυτή η στιγμή).

Μετά, μελετάω όσα λίγα είχε γιά αυτό εδώ το τριήμερο, ένα μου εκανε κλικ γιά σήμερα και ακόμα δύο ήταν…χθεσινά. Ναι, χθεσινά. Και δεν τα αναφέρω εδώ (αφου δεν ανέβασα στήλη) και δεν τα παίζω επίσης! Οποιος έχει χθεσινή Kingbet στα χέρια του, ας κοιτάξει. Αν δεν το έχει δει ήδη, θα…εκπλαγεί.

Η μιά ηταν η Ολλανδία. Και η άλλη η Κάντιθ! Τέζα ο Billaras.

Χθες βράδυ χωρίς πλάκα, είδα το πρώτο ημίχρονο του Γερμανία-Ολλανδία (το άφησα δηλαδή στο 1-0) και μετά έκατσα να δω 2-3 επεισόδια μιάς ξένης σειράς. Δεν ασχολήθηκα άλλο. Μαύρη νύχτα πλέον, πριν κοιμηθώ, λέω “ας δω αποτελέσματα”. Κοιτάω, βλέπω 2-4 Ολλανδία με ανατροπάρα.

“Ωραία” λέω μέσα μου. Μετά κοιτάω πιό κάτω και βλέπω 1-2 Κάντιθ με νικητήριο γκολ στο…δέκατο λεπτό καθυστερήσεων, με πέναλτι! Μιά ώρα ύπνου έχασα, στη βεράντα με τσιγάρο να ηρεμήσω την έβγαλα…

Η μιά όψη του νομίσματος λέει “πέταξες 4 σημεία Βασίλη, δύο την Τρίτη, δύο χθες”. Γι αυτό και νευρίασα. Η άλλη όψη λέει “καλά βλέπεις, θα κουμπώσει και η χημεία και η σωστή στιγμή”.

Αυτά έγιναν στοιχηματικά πίσω….από τα φώτα. Η πλάκα είναι ότι κανένα άλλο σημείο από προκριματικά ή Β’ Ισπανίας δεν μου άρεσε, δεν έχω κάτι φρέσκο δηλαδή. Μόνο τα δύο χθεσινά!

Anyway, πάμε παρακάτω, what’s done is done και δεν αλλάζει.

Γιά τα αγωνιστικά, τα της Εθνικής ποδοσφαίρου, τι να πω και τι ν’αφήσω.

Μάχη-τελικό περίμενα να δώ, πειράματα και δοκιμές είδα! Πονέσαν (ξανά) τα μάτια μου, έχει χαθεί η μπάλα, μπορώ να γράψω σελίδες αλλά προτιμώ να το κάνω την Τρίτη, αφού μας δω και με το Λιχτενστάιν. Οχι ότι θα αλλάξει και κάτι δραστικά, αλλά ας το αφήσω στην άκρη γιά τώρα.

Την ώρα που γράφω βλέπω μπάσκετ, το Τσεχία-Βραζιλία, έχει ξεκινήσει πριν λίγο, αργότερα παίζουμε εμείς, από μπάσκετ δεν κατέχω πολλά, απλά πιστεύω ότι επειδή ο Γιάννης δεν θα αντιμετωπιστεί σαν τα άλλα ματς, έχουμε καλές τύχες.

Θα βρει χώρους και θα…λυσσάξει κιόλας. Μακάρι να πάνε όλα κατ’ ευχήν.

Εμείνε το αμιγώς στοιχηματικό σημερινό κομμάτι. Ενα σημείο θα παίξω και τέλος. Θεωρώ ύπουλα ακόμα δύο (Σκάνθορπ και Μπλάκπουλ), τα αναφέρω να τα τσεκάρετε, το πρόγραμμα είναι λειψό, μόνο με την Ακριγκτον θα ασχοληθώ. Εκανε μιά νίκη καλή με τους ΜΚ Ντονς, έκανε μιά ακόμα στο Λιγκ Τρόφι (την μετράω ως καλή γιατί ήταν σε “ντερμπάκι” με τη Φλίτγουντ κι έδειξε χαρακτήρα), μου δείχνει σημάδια ζωής.

Και έκανε και τρεις μαζεμένες μεταγραφές (δανεισμοί), δύο γιά την άμυνά της, ένας γιά την επίθεση, όλοι διαθέσιμοι γιά ντεμπούτα σήμερα.

Και η Μπρίστολ; Ακριβώς το ανάποδο. Τρεις ήττες οι Ρόβερς (δύο γιά Λιγκ Καπ και Λιγκ Τρόφι, μιά γιά το πρωτάθλημα), μου βγάζει κάμψη. Οκ, δέχομαι ότι εντός μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, αλλά αυτή τη στιγμή της βάζω -, ενώ στην Ακριγκτον βάζω +.

Και φυσικά κοιτάω την απόδοση, έπεσε πριν λίγο, ήταν πάνω από 4,00 αλλά και στο 3,90 μου κάνει, δεν θα το έδινα πάνω από 3,55. Σε μιά μέρα “άνυδρη” με τέτοιο πρόγραμμα, αυτό θα παίξω και τέλος. Ενα μονούλι. Νέα στήλη την Τρίτη.

ΥΓ: Εχουμε σύναξη Αθήνας σήμερα, μην ξεχνιόμαστε, σας περιμένουμε μετά τις 9 απόψε, ταβέρνα “Τα Πεύκα”, Χαιμαντά 34, σύνορα Μαρούσι-Πεύκη.

Και τα μη μέλη τα περιμένουμε επίσης. Θα φάμε, θα πιούμε και θα σχολιάσουμε τις Εθνικές μας! Θα περάσουμε τέλεια, αυτό είναι άχαστο. Σας περιμένουμε, έχουμε και γενέθλια σήμερα, 7/9 του 2011 γεννήθηκε το Betsellers! Θα ακολουθήσει νέα μάζωξη στη Θεσσαλονίκη φυσικά. Οποιος απόψε το αποφασίσει να έρθει, αν θέλει ας στείλει ένα e-mail στο [email protected] να μας ενημερώσει, έχει να κάνει με τα τραπέζια που θα κρατήσουμε!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras