1412

Billaras

Ενα μονό, ένα σκορ, μιά δυάδα-UPDATE!!

Ξεκινάω κάπως διαφορετικά: Δεν έχω διάθεση. Καθόλου. Κάτι συνέβη χθες βράδυ και με χάλασε πολύ άσχημα. Βασικά είμαι σε διάθεση “θέλω να τα σπάσω όλα”. Κι αυτό δεν είναι καλό γενικά αλλά και ειδικά, όταν μιλάμε γιά στοίχημα. Είμαι ο πρώτος εδώ και πολλά χρόνια που “σύστησε” σε άλλους γράφοντες γιά στοίχημα να ενημερώνουν τους αναγνώστες τους σε τι διάθεση είναι.

Να ξέρει ο άλλος που σε διαβάζει. Ανθρωποι είμαστε, όχι ρομπότ. Και σήμερα είμαι στα “μαύρα πανιά”.

Ετσι κι αλλιώς, δεν είχα και πολλά σημερινά σημεία. Θα ακούσατε είτε live είτε αργότερα την εκπομπή μας στο Betsellers Radio και θα ξέρετε περίπου που προσανατολίζομαι.

Να με συγχωρήσετε λοιπόν, θα είμαι τάχιστος και μετά θα εξαφανιστώ, να καθαρίσω το μυαλό μου και να ηρεμήσουν τα νεύρα μου.

Τσέκαρα Χέρτα, ΠΑΟ, Ιντερ, Εσπανιόλ, Γκλάντμπαχ. Αυτά τα πέντε. Εσβησα Χέρτα (το φοβάμαι από προχθές κιόλας που το μελέτησα), έσβησα ΠΑΟ (αυτό όχι μόνο το φοβάμαι αλλά δεν έχει πλέον καμιά αξία και η απόδοση), έσβησα και Ιντερ γιατί στο 2,40 πλέον δεν ψήνομαι. Θα παίξω όμως εδώ κάτι, το σκοράκι 0-1, όσο είχε έρθει και στο Μιλάνο το πρώτο ματς.

Να πάνε δηλαδή στα πέναλτι (δεν έχει παράταση). Αλλά αυτό είναι fun bet.

Γκλάντμπαχ θα παίξω ένα μονό αποδεκτό στο draw no bet του 5,50. Οκ, η Μπάγερν…είναι Μπάγερν. Αλλά χωρίς Λεβαντόφκσι και Μίλερ, δηλαδή 30+ γκολ και 20 ασίστ. Ισως και χωρίς Γκνάμπρι. Η Γκλαντμπαχ διαχρονικά είναι η ομάδα που κοιτάει του βαβαυρούς στα μάτια όσο καμιά άλλη.

Και διπλά έχει πάρει στο Μόναχο (2 στην δεκαετία) και ισοπαλίες. Οκ, λείπει ο Πλεά, αλλά η απόδοση αξίζει το ρίσκο της κι ας φάω τρίμπαλο που λένε.

Και τέλος, παίζω Εσπανιόλ. Μόνη της; Οχι, αλλά με ένα αυριανό, την Λα Κορούνια. Μοιάζουν κάπως τα ματς. Θυμίζω, άμεσα μετά τις επανενάρξεις είδαμε ομάδες που καίγονται να “ανασταίνονται” έστω και γιά 2-3 ματς (Βέρντερ, Πορτιμονένσε γιά παράδειγμα).

Εσπανιόλ και Κορούνια καίγονται. Και οι αντίπαλοί τους είναι περίπου αδιάφοροι. Η Αλαβές έχει μεγάλη απόσταση απ΄την ουρά, η Χιχόν δείχνει να θέλει πλέι οφ ανόδου αλλά χλωμή την κόβω. Υπάρχει “σημείο επαφής” και γιά τις δύο και είναι στους παγκους. Ο Αμπελάρδο της Εσπανιόλ είναι πρώην της Αλαβές ως και πέρυσι και αγαπητός. Ο Τζούκιτς της Χιχόν είναι ολόκληρη ιστορία της Λα Κορούνια, μεγάλη μορφή γιά πολλά χρόνια ως παίκτης της, στα χρυσά χρόνια των γαλιθιάνων (και κάποτε μοιραίος, χάθηκε ένα πρωτάθλημα από ένα δικό του χαμένο πέναλτι το 1994, στη ρετρό φωτό της στήλης απαρηγόρητος μετά την άστοχη εκτέλεση που έμεινε στην ιστορία).

Οχι οτι ντε και καλά θα τα αφήσουν τα ματσάκια, αλλά -το είδαμε πχ στο Πορτιμονένσε-Ζιλ Βιθέντε πρόσφατα- το κίνητρο μετράει, η διακοπή βοήθησε τις τελευταίες/καιόμενες να ανασυνταχτούν και αφού έχουμε και “σημείο επαφής”, ας το ρισκάρω. Θα τις κάνω μιά δυάδα. Και τέλος.

Update: Καλά έκανα και φοβόμουν την Χέρτα χθες, αυτά τα “κουλά” συμβαίνουν συνέχεια στη Γερμανία και το είδαμε όλοι.

Η Αϊντραχτ κερδίζει στην Βόλφμπουργκ, καπάκι κερδίζει στην Βέρντερ, όλοι μετά πάμε στον (νορμάλ) άσο της με την Μάιντζ και σκάει το 0-2 και ξεροί όλοι. Και τώρα ξανακάνει τρίτο σερί διπλό με τεσσάρα μέσα στη Χέρτα που πήγαινε “αέρας” (μια ήττα κι αυτή οριακά απ’ την Ντόρτμουντ). Λογική μηδέν. Οπότε…να φυλαγόμαστε γενικώς.

Από εκεί και πέρα, η Εσπανιόλ το καθάρισε πανεύκολα, βοήθησε και η Αλαβές όσο μπορούσε (αποβολή αρχηγού-τερματοφύλακα από νωρίς, στα γκολπόστ ο γνωστός μας Ρομπέρτο που μετά από τον Ολυμπιακό γιά τρία χρόνια ήταν…στην Εσπανιόλ).

Και μένει η Λα Κορούνια να μας δώσει αν μπορέσει μιά “πλούσια” δυάδα. Την οποία πόνταρα και αρκετά καλά όπως έχετε δει. Τα έγραψα χθες γιά το ματς αυτό, μπορεί να παιχθεί σπαθί, αλλά όπως και να έχει, θεωρώ ότι το κίνητρο είναι αριστερά και η διακοπή βοήθησε την Λα Κορούνια (που είχε πάρει ξανά την κάτω βόλτα) και φρέναρε την Χιχόν (που είχε πατήσει γκάζι).

Ιδωμεν…

Περιμένοντας την δυάδα, κοίταξα τα σημερινά-αυριανά. Λέω να παίξω δύο μονά και να τα κάνω και δυάδα και τέλος. Το ενα είναι το ξερό Χ στο Μαίντζ-Αουγκσμπουργκ. Χάνοντας χθες η Φορτούνα στο 95′, η διαφορά έμεινε στο +3 γιά τη Μάιντζ και από την Φορτούνα και από την Βέρντερ. Και στο +4 από την Αουγκσμπουργκ.

Με Χ σημερα πάνε +4 και +5 αντίστοιχα. Και καπάκι, η Φορτούνα παίζει με Λειψία και η Βέρντερ με Μπάγερν! Και θα μένουν τρία ματς. Θεωρώ ότι το Χ σήμερα δεν τις χαλαει. Οκ, αν βγει νικητής ουσιαστικά σώθηκε, αλλά και το Χ δεν καταστρέφει κανέναν. Λίγα ρίσκα θα πάρουν, δεν θα στήσουν τίποτα απλά αν είναι Χ στο 80′ πιστεύω θα φυλαχθούν, κάλιο πέντε και στο χέρι που λένε.

Γερμανοί είναι και αυτά εύκολα πάνε περίπατο, αλλά λέω να το ρισκάρω (μιά σκέψη που έκανα γιά Σάλκε θα μείνει σκέψη, δεν…τρελλάθηκα ακόμα).

Και το άλλο που θα παίξω είναι αύριο. Επεσε μισή μονάδα, αλλά και στο 4,5 θα το πάρω σε ξερό διπλό. Είναι ο Πανιώνιος. Η Ξάνθη έχασε χθες, ο Παναιτωλικός δεν πείθει, ο Πανιώνιος ελπίζει.

Μονόπλευρο εντελώς το κίνητρο, οι αρκάδες δεν παίζουν γιά τίποτα. Οχι ότι θα κάτσουν να χάσουν, αλλά στο 4,5 δέχομαι να παίξω αυτόν που καίγεται σε ένα έρημο γήπεδο. Οπότε, περιμένω Λα Κορούνια, παίζω μονά-δυάδα Μαίντζ Χ και Πανιώνιο 2 και τέλος. Νέα στήλη την Τρίτη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras