1844

Billaras

Ενα μονό, μιά δυάδα!

Μην λέμε τα ίδια συνέχεια, άμα δεν θέλει η μπαλίτσα δεν γίνεται τίποτα. Μέσα σε λίγα 24ωρα κάποια ομάδα “μου” πήρε κεφάλι, ξαναπήρε κεφάλι,ξαναματαπήρε κεφάλι, έβαλε 3 γκολ εκτός έδρας αλλά… δεν κέρδισε. 18 μονάδες καθαρού κέρδους ήταν Θέλτα και Ντέρμπι. Αμφότερες 3-3. Κερασάκι; Η Σάουθεντ. Κι αυτη δύο φορές κεφάλι, με πέναλτι έγινε 2-2.

Στο 80′ των αγώνων έπιανα και Ντέρμπι και Σάουθεντ. Πόσο κοντά και πόσο μακριά…

Στο γερμανικό μας “εφαγε λάχανο” ένας ονόματι Μπάφο, ένας σουηδογκανέζος σέντερ μπακ που δεν είχε ξαναπαίξει με την Ντούισμπουργκ, δεν ξέρω αν κονόμησε τίποτα ή είναι ντιπ βλαμένος, αλλά το πέναλτι που έκανε είναι είτε αβαβά είτε μπλούμπεργκ.

Οσο γιά το αργεντίνικο, το άφησα ημίχρονο στο 1-1, μετά έκλεισαν τα μάτια, δεν ξέρω τι έγινε γιά να σχολιάσω κάτι.

Πάω στο σήμερα. Εξίσου τζούφια μέρα.

Θα παίξω 100% Βέρντερ. Την πόνταρα και μέσα στη Σάλκε, κέρδισε, αήττητη όλο το 2019 και πάντα σκοράρει. Η Γκλάντμπαχ είναι άνω-κάτω, κάκιστος δεύτερος γύρος, ο προπονητής ανακοινώθηκε ότι φεύγει σε ένα μήνα (ενώ είχε ανανεώσει το Νοέμβρη), παίκτες ξενερωμένοι (έτσι δείχνουν τουλάχιστον), γενικώς κακό κλίμα εντός και εκτός τερέν.

Το 3,60 του διπλού με υπερκαλύπτει.

Μετά…σφίξαμε. Θα κρατήσω μιά δυάδα φαβορί, 7 Απρίλη πλέον, αυτά θα μπουν σταδιακά στο μενού. Βέβαια, είδα τι έγινε και χθες πχ με Βαλένθια ή Μονακό (όλοι οι παρολάκηδες εκεί επάνω ήταν). Θα παίξω Θέλτα στο 2,40 και Λεβάντε στο 2,00. Πακέτο. Κίνητρο έχουν, εντός παίζουνε, δεν έχω σε εκτίμηση την Σοσιεδάδ εκτός (και χωρίς Ιγιαραμέντι), ενώ η Ουέσκα το παλεύει μεν, με…έκαψε επίσης, αλλά το ταβάνι της είναι χαμηλό.

Αν πάντως πάρει σήμερα αποτέλεσμα και χάσω, θα την ποντάρω να πάρει “κατι” από τη Μπάρτσα σε λίγες μέρες.

Κοίταξα γιά κάτι μεγάλο ακόμα. Εβερτον είδα, Αλμπαθέτε τώρα σε λίγο ειδα, Μπρίστολ Ρόβερς είδα, Αντβερπ είδα, Τίγκρε είδα, ακόμα και ξερά Χ μελέτησα (πχ Τουλούζ ή Χετάφε). Θα έπαιζα την Αλμπαθέτε, αυτή είχα κυκλώσει, αλλά έκανε μιά βουτιά μισής μονάδες και βάλε.

Ηταν άνω του 3,70, πήγε στο 3,20 και σβήστηκε. Η Μπρίστολ δεν θα πει όχι στον πόντο, η Αρσεναλ είναι καλά γιά να την κοντράρω, η Τίγκρε μπορεί και να το παρατήσει αν κερδίζει πχ η Πατρονάτο, ξέμεινα από σημεία.

Οπότε, δεν το παιδεύω. Σε τζούφια μέρα, ένα μονό και μιά δυάδα και πάμε γιά Τρίτη. Τα λέμε αργότερα και στο chat!

Υ,Γ: Να ευχηθώ και δημόσια στον Κώστα Ζαφείρη, τον μπασκετάνθρωπο του Betsellers, που σήμερα έχει γενέθλια!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras