123

Billaras

‘Ενα παιχνιδάκι για…το καλό!

Αυτό το “κολπάκι” με την Μπάρνσλεϊ χθες, ήταν ωραίο. Και…απλό. Βασισμένο στην εικόνα των ομάδων, δεν μπορεί να έληγε δηλαδή 0-1, θα ήταν απίθανο. Εκαναν…35 τελικές οι δύο ομάδες, 10 στο στόχο. Είχα δώσει και εναλλακτική με Χ-2+g/g ή οver, αλλά αυτό το 2+g/g στο 8,5 ηταν λουκουμάκι, φυσικά και με την αξιοποίηση του όπλου που λέγεται “πρώιμη”.

Με 0-2 στο μισάωρο, είχαμε πληρωθεί ήδη.

Οι άλλες δεν τα πήγαν καλά. Ομως και χθες, δεν εξεπλάγην. Το έγραψα, περίμενα μέτρια ως κακή μέρα. Μάζεψα και τα bets μου. Και ορθώς έπραξα. Οτι παίζουνε οι ομάδες απανωτά ή ότι έχουμε γιορτές (άρα διάθεση…τζόγου) δεν σημαίνει “ορμάμε”. Ορμάμε αν και εφ’ όσον. Δείτε το…Tzini. Ορμάει γιατί του αρέσουν.

Και κάνει…αίσχη. Η Αφρική πληρώνει ασταμάτητα, πάντα τέτοια.

Στα φρέσκα λοιπόν: Θα μπορούσα να “ξεμπερδέψω” με ένα update, αλλά πρότιμησα μια τελευταία στήλη για το 2023. Ενα εξαιρετικό (στοιχηματικά) 2023 για εμάς εδώ στο Betsellers, κλείνουμε το χρόνο με ρεκόρ συνδρομητών, άρα αναγνωρίζεται ότι εδώ “κάτι καλό κάνουμε”. Η σαιζόν όμως τρέχει, θέλουμε και το 2024 να είναι ανάλογο.

Οπότε προσέχουμε για να έχουμε και παίζουμε όταν πρέπει.

Σήμερα δεν είναι μιά μέρα που “πρέπει”. Στα μάτια μου τουλάχιστον. Από εγγλέζικα και σκωτσέζικα μου αρέσει…ένα. Η Λούτον. Τσέκαρα 2-3 ακόμα (πχ Μόρτον, πχ Μπόρχαμ), τα άφησα. Ισως -προχθές δεν είχαμε καμιά σε όλη την αγωνιστική- να δούμε και μερικές ισοπαλίες.

Ούτε ιταλικό είδα κάτι ενδιαφέρον, οπότε τα πράγματα είναι απλά: Ασχολούμαι…με ένα παιχνίδι.

Αυριο πάλι τίποτα (εκτός αν αποφασίσω να ασχοληθώ με τα δύο της Premier οπότε θα δείτε update), τη Δευτέρα φουλ οι “μικρούλες” οπότε…του χρόνου νέα κανονική -και πλούσια- στήλη!

Για σήμερα θα κάνω ένα combo με Λούτον. Σκέφτηκα και τον ξερό άσο, στο 5,75 ειναι ψηλά. Αλλά παίρνει οριακά ότι παίρνει. Εχει γίνει “σκύλα”, ειδικά εντός, αν χάσει χάνει οριακά, δίνει ότι έχει.

Και αυτή η Τσέλσι ειναι αυτο που λέμε “χαμηλά λιπαρά”. Ολο κλο κλο κι αυγό τίποτα. Θέλει δουλειά, μια βαβέλ βλέπω εγώ, όχι ένα συνολο (και μάλιστα απείθαρχη βαβελ, πρώτη σε κάρτες μακράν, 3,2 ανα αγώνα μαζεύει). Προχθές οριακό 2-1 με πέναλτι τραβηγμένο στο 90′, αλλιώς πάλι γκάφα θα είχε το μενού. Τα βάζω όλα κάτω.

Πάω με ένα combo: 1-Χ μαζί με g/g (μόλις μιά φορά φέτος με το μηδέν πίσω η Λούτον) και μαζί με μιά κάρτα για κάθε ομάδα (είπαμε για την απείθαρχη Τσέλσι).

Αυτό το combo με πάει στο 4,00. Εκεί είμαι. Ενα 4αρακι και τέλος. Θα είμαι στο chat στις 5 για κάποιο live ενδεχομένως, αλλά η Λούτον παίζει τώρα νωρίς! Νέα στήλη την Πρωτοχρονιά, να περάσετε τέλεια και εμείς εδώ, όλο το team του Betsellers σας ευχαριστούμε και για την αγάπη σας και για την εμπιστοσύνη σας.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras