4560

Billaras

Ενα παραπάνω βήμα…

One of those days… Μιά από αυτές τις μέρες. Τις μέρες που θα θυμάμαι κι εγώ κι εσείς. Αυτή ήταν η χθεσινή. Το φορτσάρισμα που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο κορυφώθηκε (;) χθες. Ολα στο κέντρο, κέρδη καλά. Θα ήταν ψέμα να πω ότι δεν χάρηκα. Διάβασα τα σχόλια σας σήμερα ξυπνώντας, είδα -έστω και μέσω chat- χαμόγελα χθες βράδυ, ήξερα. Αν μετράει κάτι, αυτές τις δύσκολες μέρες, μετράει διπλά.

Με συγκίνησε κιόλας το σχόλιο ενός φίλου, του lefty40, που …ανακάλυψε ταυτόχρονα ένα “10 στα 10” τον Μάρτιο του 2009 στην Ελευθεροτυπία και έβαλε μερικές κουβέντες από μιά συνέντευξη του μεγάλου δάσκαλου, του Γιώργου Παρασκευά (πόσα και πόσοι σου χρωστάμε το ξέρεις από εκεί που είσαι…). Που έλεγε δέκα κουβέντες ζουμί. Μόνο ζουμί.

Οτι “δεν υπάρχει τύχη στο στοίχημα, είναι θέμα διάισθησης, η τύχη ευνοεί το προετοιμασμένο μυαλό”. Και πως “χρειάζεσαι πείρα. Και πείρα είναι να τα έχεις χάσει μιά δεκαετία και να προβληματιστείς”. Να'σαι καλά φίλε lefty40, άξιζε να τα διαβάσουν όλοι αυτά… Ξέρω-γιά να γυρίσουμε στο χθες- ότι το γλέντι θα μπορούσε να είναι…ακόμα μεγαλύτερο.

Στην Kingbet στα εγγλέζικα ματς, ο πίνακας αρχικών επιλογών “γράφει”… 9 στα 9. Μένει η Τότεναμ γιά 10 στα 10. Και βέβαια, πάντα στο ζύγι βάζουμε τις αποδόσεις. Σε αυτές τις αποδόσεις, το 10 στα 10 μοιάζει σχεδόν αφύσικο. Αλλά…το έχω γράψει αυτό, κάτι που επαναλαμβάνεται, παύει να είναι σύμπτωση…. Παρ'όλα αυτά, δεν μετανοιώνω που πήγα πιό συντηρητικά χθες.

Εξήγησα στο chat γιατί το κάνω. Πολλοί φίλοι είναι νέοι αναγνώστες. Δεν ξέρουν ούτε το μυαλό μου, ούτε την τακτική μου. Και αν χθες πχ έδινα 6 ματς και πέρναγαν (που…θα πέρναγαν όπως αποδείχθηκε), αύριο αυτοί οι νέοι φίλοι δεν θα ήταν κατάλληλα προετοιμασμένοι να το δέχθουν. Θα νομίζαν ότι είναι απλό. Θα έδιναν τα λεφτά τους πίσω πολύ γρήγορα, σας το υπογράφω.

Κακό θα τους έκανε εν ολίγοις μιά τέτοια νίκη. Αγάλι αγάλι λοιπόν. Βήμα-βήμα. Και σήμερα θα κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Θα το δείτε σε μερικές γραμμές… Κάτι περί κάβας, γιά να γίνει απόλυτα κατανοητό: Η κάβα, το έχω ξαναπεί, είναι εικονική. Ενας φίλος με ρώτησε προχθές: “δηλαδή, εσύ τις 20.000 μονάδες θέλεις να τις κάνεις 60.000; Να τριπλασιάσεις όπως έχει πει;” Η απάντηση είναι όχι: Το ΙΔΕΑΤΟ, είναι να τριπλασιάσω μεν, αλλά όχι τις 20.

000 μονάδες. Αυτές πιθανότατα δεν θα χρειαστούν ποτέ. Στόχος είναι να τριπλασιάσω τα χρήματα (ή τις μονάδες, όπως θέλετε) που έχω τζιράρει!!! Που έφτασε η κάβα; Ως το 18.850, στις 1/10. Ωραια. Τζιράρισα από το κεφάλαιό μου 1.150 μονάδες. ΑΥΤΑ θέλω να τριπλασιάσω. Και ήδη το έχω πετύχει. Η κάβα έφτασε 23.893 μονάδες (844 η μιά δυάδα, 855 η δεύτερη, 855 η τρίτη και 1069 μονάδες η τρίαδα).

Αρα, υπερτριπλασίασα! Θα μπορούσα να σταματήσω τη σαιζόν ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ. Δεν θα το κάνω φυσικά, απλά σας δείχνω ποιός είναι ο στόχος. Και να κρατάτε πάντα κιτάπια. Που πάτε, τι κάνετε, τι στοχεύετε. Οχι…κουτουρού. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που έβαλα κάβα… Τα αφήνουμε όλα πίσω. Χαμηλά το τόπι. Ο μαραθώνιος συνεχίζεται. Απλά, το ξαναλέω, να είστε προετοιμασμένοι και γιά το ανάποδο.

Όσο δύσκολο είναι ένα 10 στα 10, άλλο τόσο είναι και ένα 0 στα 10. Αν μου έχει συμβεί; Φυσικά!! Μου έχει συμβεί και γιά ένα τρίμηνο να μην σταυρώνω νίκη! Οχι τα…παλιά μαύρα χρόνια, αλλά πριν 3-4 χρόνια! Θέλει υπομονή, γερό στομάχι και καθαρό μυαλό… Στο σήμερα λοιπόν, γιά το…παραπάνω βήμα! Εξ'αρχής (ειδικά τα παιδιά που μπαίνουνε στο chat το ξέρουν) έγραφα ότι η Κυριακή είναι…τζούφια.

Πουθενά παικτική αξία. Της πλάκας όλα. Θέλετε public bets; Αφθονα! Μίλαν, Αγιαξ, Αρσεναλ, Ιντερ, Ρόμα, Ολυμπιακός, Ουντινέζε, Αλκμάαρ, Φενέρ, Πόρτο, Τσέλσι, Αντερλεχτ και…πάει λέγοντας! Θα περάσουν; Ας περάσουν! Ολα! Με 6-0 το καθένα! Κι εγώ ξέρω τις σχέσεις της Ιντερ με την Κιέβο. Και του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό. So what; Θα κερδίσουν οι πολλοί; Θα κερδίσουν! Θα γλυκαθούν, θα τα ξαναρίξουν την Τρίτη και θα χάσουν.

Υπογράφω και σε αυτό. Τι έγινε σάμπως χθες; Κάτι διαφορετικό; Η μάζα έσκουζε γιά καμιά Μπαρτσελόνα ή Γιουβέντους το βράδυ κι εδώ πανηγυρίζαμε γιά την Φιγκεϊρένσε! Ποιό είναι το βήμα παραπάνω; Το εξής απλό: Βγάλατε 10 δραχμές χθες; Σας υπογράφω επίσης, ο μπουκ (και τα καζίνο και όλοι) τρελαίνονται αν δεν τζιράρεις το κέρδος σου. Πήρατε λοιπόν δέκα φράγκα; Παίξτε το…ένα! Το ένα! Τα κέρδη σας να μείνουν παντελόνι! Δικά σας! Οχι… στα πηρα-μου τα πήρες και πάμε πάλι από την αρχή! Ποντάρατε χθες 10 φράγκα; Ωραία.

Σήμερα ποντάρουμε…ένα! Κι αυτό είναι το βήμα παραπάνω. Δεν μου άρεσε το κουπόνι, τώρα που τους πήρα το κεφάλι χθες, τους λέω και κατάμουτρα: Παίξε μου σήμερα…ένα παρολάκι της πλάκας και see you, πάω γιά καφέ με τη γυναίκα μου, δεν πα να φάνε από πέντε γκολ;” Το No bet είναι σημείο στο στοίχημα. Η σύνεση είναι όπλο. Το καρτέρι επίσης.

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας και κάντε το πράξη. Και αύριο τίποτα. Αύριο…ούτε το ένα παρολί. Την Τρίτη θα με ξαναδεί ο μπουκ. Απλά πράγματα… Να μην το παιδεύω, το νόημα το πιάσατε! Ούτε θα αναλύσω κάτι. Θα παίξω μιά τριάδα, με Τότεναμ 2-Βαλένθια over- Σαό Πάολο 1.  Γιά 6,5 φορές τα λεφτά μου. Καπούτ. Δεν θα έρθουν; Ποτέ μισώσουν! Ήρθαν; Θα…κάνω και πλάκα! Ειλικρινά, με τέτοιο κουπόνι, και να μην είχα κερδίσει, αυτό θα έκανα.

Αν με φαγουρίζει κάτι, είναι μόνο η..Μάντσεστερ Σίτι. Την αδικούν οι αποδόσεις, η Γιουνάιτεντ ένα μήνα τώρα μπάλα δεν παίζει. Με Στόουκ, Νόριτς, Λίβερπουλ, Βασιλεία, Οτελούλ, έπαιξε μέτριο ποδόσφαιρο. Εχει….εκνευριστική ευστοχία, γι αυτό δεν την κοντράρω. Πάντως, είναι το μόνο που με κέντρισε… Λοιπόν, στο δια ταύτα: ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.

000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 20.270 μονάδες. Κέρδη 22/10: 3.623 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 23.893 μονάδες. Ποντάρισμα 23/10: Τότεναμ 2-Σάο Πάολο 1-Βαλένθια over (6,5), 73 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 23.820 μονάδες. Είπαμε. Αυριο τίποτα, δεν θα γράψω στήλη. Ραντεβού την Τρίτη και στην Kingbet και εδώ και στο betradio 3 με 4 (ωραία πήγε το χθεσινό έκτακτο live). Να ευχαριστήσω όλους, πάνω από όλα γιά την εμπιστοσύνη και μετά γιά την παρέα! Χθες έγινε νέο ρεκόρ προσέλευσης, 3.

022 μοναδικοί αναγνώστες μπήκαν στο site (πάνω από 6.000 οι συνολικές επισκέψεις), άρα στο…πικ επάνω, έγινε και το “μπαμ”, το…ιδανικό σενάριο. Και συνολικά, έχει περάσει πλέον πάνω από 24.000 κόσμου σε ενάμισι μήνα από εδώ…..

Παλαιότερα άρθρα του Billaras