2949

Billaras

Ενα που βγάζει μάτια…

Καλησπέρες! Λίγο αργοπορημένος, αλλά…ανωτέρα βία. Εδώ είμαστε, με σεντονακι και εγγλέζες, όπως σχεδόν όλα τα μεσοβδόμαδα του χειμώνα, παρότι έξω…μύρισε καλοκαίρι! Γιά το Σαββατοκύριακο δεν έχω να πω πολλά, τα είπε και ο Μάκης, γιά να είμαι ειλικρινής πέρα από αναμενόμενα κακό μενού, ήμουν κι εγώ κακός. Ασορτί πήγα. Ή αν προτιμάτε, οι ομάδες “μου” κακές.

Κάτι Γκρόντινγκ, κάτι Μπέβερεν, κάτι Μπέτις, επειδή τα είδα τα ματς, πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Οπότε δικαιότατα έχασα. Πάμε στα φρέσκα. Ναι, ξέρω Champions League. Λέω να…εγκαινιάσω την βεράντα μου εν'όψει καλοκαιριού απόψε, με σουβλάκια, μπύρες κλπ. Αλλά στοίχημα; Εδώ θα σας κόψω τη φόρα, τόσα χρόνια πιά με ξέρετε. Τι να παίξω ρε παιδιά; Ας αντιγράψω copy-paste ότι λέω σημερα στην Kingbet: “Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και τώρα στους “8”, τα φαβορί είναι ξεκάθαρα.

Οταν η μεγαλύτερη απόδοση φαβορί είναι στο 1.72, αυτό τα λέει όλα. Στο..1.22 η Μπάγερν (!), στο 1.53 η Μπάρτσα, στο 1.66 (εκτός έδρας) η Ρεάλ, στο 1.72 και η Παρί. Οι μπουκ κάθονται απέναντί σου και σου λένε ξεκάθαρα: “Μεγάλε, αν έρθουν όλα τα φαβοράκια, θα πάρεις…ψιχουλάκια. Αντικειμενικά, η Μπάγερν έπρεπε να είναι στο 1.50, η Μπάρτσα στο 1.80, η Ρεάλ επίσης στο 1.

80 και η Παρί στο 1.90. Κάπου εκεί είναι οι πραγματικές αποδόσεις. Γιατί ναι, η τετράδα αυτή είναι πράγματι τα δυνατά φαβορί, αλλά όχι τόσο όσο μας τα “παρουσιάζουν” οι μπουκ. Το στοίχημα δεν είναι “άιντε, βαράω ότι να'ναι, θα περάσουν όλα”. Ας πούμε ότι περνάνε. Κάντε τις πράξεις με τις αποδόσεις που μας δίνουν και μετά με τις αποδόσεις τις “τίμιες”.

Στο 5,3 η απόδοση της τετραδας στη μιά περίπτωση, στο 9,2 στην άλλη περίπτωση. Δηλαδή…παραλίγο τα διπλά. Βάζεις 100 ευρώ και παίρνεις 530, ενώ θα έπρεπε να πάρεις πάνω από 900! Νομίζω βγάζει μάτια. Και αν σπάσει έστω και ένα; Καληνύχτα και χαίρετε. Απ' την άλλη, να πας στα ρίσκα; Ναι, απόδοση 15.00 “δεν υπάρχει” για τη Μπενφίκα, ούτε 7.

50 γιά την Ατλέτικο, ούτε 5αρια για Βόλφσμπουργκ και Σίτι. Τι παίζουνε; Ολυμπιακός-Ασπρα Χώματα; Αλλά…πάει το χέρι στην κόντρα; Τυφλά να παίξεις; Ούτε αυτό είναι στοίχημα. Ξέρετε τι είναι στοίχημα σε αυτές τις περιπτώσεις; Το no bet. Οπως το διαβάζετε. Το no bet είναι σημείο και μάλιστα πανίσχυρο. Ούτε παίζεις τυφλά, ούτε κάνεις το χατήρι του μπουκ να μπεις στον μύλο του.

Κάτσε μέσα σε ένα καζίνο 10 ώρες. Αμα κερδίσεις, σφύρα μου κλέφτικα! Γι αυτό λοιπόν, από ασόδια δεν αγγίζω. Τίποτα. Στο κουμάρι, είτε παίζεις τη Μπάρτσα είτε την…Χαφναρφιόρντουρ, τα ίδια λεφτά θα πάρεις αν παίξεις τους ισλανδούς ψαράδες. Αλλο το θεάμα και η απόλαυση, άλλο τα λεφτά μας. Διαφορετικές έννοιες…” Εχει κανείς αντίρρηση; Να πω δηλαδή “γιούργια Παρί και Μπάγερν γιά διπλασιασμό; Σόρυ, αλλά αυτά τα κοροϊδεύω, δεν αποτελούν στοίχημα στα μάτια μου (και ακόμα κι αν αποτελούν, αυτοί που τα γράφουν, τι προσφέρουν; Ποιός χρειάζεται ποιόν γιά αυτά; Ουδείς).

Κοίταξα στα over/under, στο 1.80 το under στο Καμπ Νου, οριακά μπορώ να το καταπιώ, στο 2.00 που ήταν μου άρεσε. Και με τι να το βάλω; Το'γραψε και ο Μάκης, το 1.90 του g/g στο Βεστφάλεν την Πέμπτη είναι οκ. Και; Δυάδα στο 3.42; Χλωμή, όποιος θέλει ας την βάλει, αλλά δεν πάει το χέρι μου. Αίντε, ας παίξω μετά από καιρό…ένα παρολί, να έχω να ασχολούμαι.

Θα βάλω τρίτο ένα που καλοπληρώνει. Το over στη Λιντς! Το 2.20 είναι τσιμπημένο, γιατί ναι μεν δεν είναι μανούλες στο εύκολο γκολ, αλλά το ματς μπορεί εύκολα να ανοίξει, καθότι αδιάφορο βαθμολογικά. Χωρίς σκοπιμότητες, λέω να το ρισκάρω. Και να φτάσει στο 7.52 η τριάδα. Κι έκλεισα με τα μικρά. Οποιος θέλει τη δυάδα, καλώς. Εγώ λίγα στην τριάδα θα βάλω.

Παιχνίδι…άλλων δεκαετιών (γέλια). Κι αν δεν απατώμαι, το ΜΟΛΙΣ τρίτο παρολί που παίζω στη σαιζόν!! Από μεγάλα; Τζίφος στα ευρωπαϊκά. Γιά το σεντόνι τα έγραψα, ίδια και στο Europa. Τα αφήνω ήσυχα, πάω στο νησί. Εκεί ναι, έχει και κάποια φαβορί, αλλά εγώ …δεν. Μίντλεσμπρο, Μπρέντφορντ, Ολνταμ, Γουένσντεϊ και Μόρκαμ. Αυτά μου κάνουν. Οριακά σκέφτηκα να βάλω κάπου τη Μόρκαμ που'ναι στο 2.

40. Το άφησα. Και πάω σε δύο μεγάλα. Τα…ξεφούρνισε ήδη ο Μάκης, τα έγραψα από χθες γιά την σημερινή εφημερίδα. Ρόδεραμ και Χάρτλπουλ. Το ένα…φωνάζει. Ακου 4.75! Σε “εξάποντο”; Με την Ρόδεραμ να κερδίζει απανωτά (και βαριές φανέλες, όχι λιμά,ενώ στην μονάδική ισοπαλία της έχανε …0-3 και το έκανε 3-3, σαν νίκη ήταν κι αυτή), να έχει και ρέντα (πολλά γκολ στο 90'), να έχει γάτα Γουόρνοκ στον πάγκο; Πλάκα κάνουμε; Και 5-0 να έρθει, αυτό το διπλό παίζεται…αβλεπί.

Λίγο ήθελα να το βάλω στο bet of the day με καλό μπετ. Το άλλο είναι κίνητρο Vs φόρμας. Καρλάιλ Vs Χάρλπουλ. Ναι, η Καρλάιλ το θέλει πολύ. Αλλά η Χάρτλπουλ άνετη κι ώραία πετάει φωτιές και μας πληρώνει! Γιά Αγγλία μιλάμε. Εκανε κανένα χατήρι η Γουέστ Μπρομ στη Σάντερλαντ; Η Γουλβς στην Ιπσουϊτς; Η Ροτσντέιλ στην Ντόνκαστερ; Οχι φυσικά! Αμα μπορεί, να το πάρει στα ίσια η Καρλάιλ, εγώ θα πάω με τη φόρμα και το 4.

20. Ουσιαστικά λοιπόν, παίζω την ίδια δυάδα (και κυρίως μονά) με τον Μάκη, απλά χώνω κι ένα παρολί (που μπορεί να γίνει δυάδα ή να αλλάξετε και κάτι με τη Μόρκαμ). Και έκλεισα, στο χαλαρό. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 12.000 μονάδες. Ποντάρισμα 5-7/4: Μονό αποδεκτό: Ρόδεραμ 2 (4.75) με 85 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Χάρτλπουλ 2 (4.20) με 50 μονάδες.

Και 10 μονάδες στην δυάδα. Παρολί: Μπάρτσα under-Λιντς over-Ντόρτμουντ g/g (7.52) με 55 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 200 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 11.800 μονάδες. Βλέπετε κάτι; Κανονικά, βάση απόδοσης, θα έπρεπε οι περισσότερες μονάδες να είναι στη μικρότερη απόδοση (Χάρλπουλ) και οι λιγότερες στη μεγαλύτερη (στο παρολί). Δεν το κάνω έτσι σήμερα. Πιό δυνατά πάνε τα ματς που πιστεύω, δηλαδή η…Ρόδεραμ.

Ετσι “την είδα” (γέλια). Αλλά οκ, 200 μονάδες ως το Σάββατο, είναι προφανές το χαλαρόν της υπόθεσης! Νέα στήλη τότε λοιπόν, καλή απόλαυση στα ευρωπαϊκά ματς. Θα είμαι και στο chat μπας και δούμε τίποτα στο live (ερωτηση “ηλιθίου”: Πως διαβάζω αριστερά και δεξιά ώρες και μέρες ΠΡΙΝ αρχίσει ένα ματς, παίξτε το τάδε over, το τάδε γκολ, την τάδε ανατροπή, το τάδε late goal στο …LIVE; Αφού…το λέει η λέξη, live! Δηλαδή ΖΩΝΤΑΝΑ, όχι pre-game! Θα μου μείνει η απορία εμένα του “ηλίθιου”….

).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras