1380

Billaras

Ενα σημείο από κάθε μέρα!

Ενα τικ χρειαζόταν προχθές το ιταλικό trixie να δώσει καλά κέρδη. Η ισοπαλία χάλασε μετά το 80′, αλλά αυτό που άξιζε να πληρώσει ήταν κυρίως η Λέτσε. Κυριάρχησε, έχασε μαλλιά, δοκάρι, στο 85′ έχασε και άχαστο (ή μάλλον έπιασε άπιαστο ο τερματοφύλακας της Κάλιαρι). Το over 3,5 ήρθε άνετα, γενικώς νομίζω ότι άξιζε πολλά παραπάνω αυτό το συστηματάκι.

Αλλά (προφανώς) εξακολουθεί να μην θέλει…

Κατά τα άλλα, χαίρομαι που σας άρεσε το χθεσινό editorial, πήρα και e-mails κάμποσα, θα έχουμε να ασχολούμαστε με την Γουίκομ από μέσα Σεπτέμβρη ξανά. Δεν έπαιξα τίποτα, σήμερα όμως θα παίξω.

Μετά τις…χαζομαρες που έκανα προ 10 ημερών με “καιόμενες” φαβορί δεν την ξαναπατάω, ας κερδίζουν όλες.

Χαλάλι τους. Να παίξω ενδιαφερόμενες αλλά να με πληρώνουν όσο πρέπει. Οπως τη Λέτσε προχθες. Δεν ήρθε; Κανένα θέμα. Απ’ το να χτυπάω το κεφάλι μου, το προτιμώ. Οπότε, κάτι Σαμπντόριες ή κάτι Μαγιόρκες, ή Θέλτες, ξεχάστε τες. Ας κάνουν ότι θέλουν.

Που στράφηκα; Το έγραψα ήδη, σε ενδιαφερόμενες μεν-που πληρώνουν σωστά δε. Δεν είναι πολλές.

Η Τσάρλτον ξεχωρίζει, την ανέλυσε ο Μάκης. Τιμιο το 3,10. Μετά κάνω σκέψεις για την Λέτσε αύριο. Στο 3,25. Καλά παίζει τελευταία, δείχνει οτι δεν τα παρατάει, ενω αύριο έχει Τορίνο-Τζένοα οπότε ελπίζει να μειώσει τη διαφορά (και μετά έχει αίμα και άμμος, Τζένοα-Λέτσε). Μετά είναι μιά Αλαβές αύριο. Ετσι οπως τα έκανε, κινδυνεύει.

Και στο φινάλε έχει την Μπαρτσελόνα (που ναι μεν μπορεί να είναι αδιάφορη, αλλά παραμένει η Μπάρτσα). Οκ, η Λεγκανιές παίζει στην Μπιλμπάο και ίσως χάσει, αλλά υπάρχει και η Μαγιόρκα που φιλοξενεί την αδιάφορη Γρανάδα!

Αυτα τα τρία είναι. Και από εκεί και πέρα, επιστρέφω στην Αγγλία και προσθέτω δύο ακόμα. Το ένα είναι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Γιά ποιό λόγο δίνει σχεδόν 4αρι μέσα στη Λέστερ; Οκ, παίζει δυνατά και το Χ, εννιά χινάρια έχει εκτός η Σεφιλντ περισσότερα απ’ όλες. Αλλά η Λέστερ είναι χάλια. Προχθές είδα σημάδια αποσύνθεσης με την Μπόρνεμουθ. Εχασε και τον Σογιουντσού στην άμυνα, λάθη παιδικά, γενικά μετά την επανέναρξη δεν πείθει κανέναν και μάλλον έχει αγχωθεί να κρατήσει την 4η θέση.

Τσέλσι, Γουλβς και Τότεναμ έχει κερδίσει η Σέφιλντ πρόσφατα, γιατί να φοβηθεί; Στα ίσα παίζουνε και τα 4αρια είναι μεγάλα.

Και τέλος, ένα Παρασκευιάτικο ματς. Γούεστ Χαμ-Γουότφορντ. Οκ, ιταλοί δεν είναι, αλλά και χαζοί δεν είναι. Αν χάσουν Μπόρνεμουθ απόψε και Βίλα αυριο, η διαφορά είναι 34-34 (οι δύο τους), 31 Μπόρνεμουθ-30 Βίλα.

Να πάρει Χ αύριο η Βίλα να πάει κι αυτή 31; Πάλι δεν αλλάζει κάτι. Αλλάζει μόνο αν μιά εκ των δύο απόψε ή αύριο πάρει διπλό. Μπορούν λοιπόν Γουέστ Χαμ-Γουότφορντ να το “σταυρώσουν” και να πάνε 35, σε ένα +4 ( από Μπόρνεμουθ) ή και +5 (από Βίλα). Ξαναλέω, όλο αυτό πάει περίπατο αν σκάσει δίπλο μιά από Μπόρνεμουθ ή Αστον Βίλα, αλλά πόσο πιθανό είναι; Επίσης θυμίζω ότι φινάλε εχουμε δύο πολύ δυσκολα ματς γιά Γουότφορντ (άρα θέλει οπωσδήποτε κάτι μεθαύριο), ενώ έχουμε και Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ και…Γουέστ Χαμ-Αστον Βίλα στο φινάλε!!

Λέω να το ρισκάρω από σήμερα το χινάρι λοιπόν…

Ας πάω στη σούμα: Πέντε σημεία μεγάλα.

Τσάρλτον και το χινάρι της Παρασκευής παίζονται σίγουρα. Τσιγάρο και ξανασκέφτομαι τα άλλα τρία. Εντελώς σε λεπτομέρειες (τα πολλά Χ της Σέφιλντ εκτός, το γεγονός ότι δεν έχει καθαρίσει η Φιορεντίνα ενώ η Λέτσε έχει πολύ εύκολο πρόγραμμα ως το τέλος μετά το “μακελείο” με την Τζένοα (με κάτι Μπρέσια, Μπολόνια, Ουντινέζε, Πάρμα δηλαδή τέσσερις αδιάφορες), κρίνω και αφήνω εκτός αυτά τα δύο.

Και παίζω Αλαβές. Εδώ τα κουκιά είναι μετρημένα. Αν δεν κερδίσει, κινδυνεύει να φτάσει στο φινάλε να εκλιπαρεί την Μπάρτσα. Οκ, μπορεί να στραβώνουν παράλληλα Μαγιόρκα και Λεγκανιές και να είναι άνετη, αλλά λέω να το ρισκάρω γιατι πιστεύω ότι μιά εκ των δύο (ειδικά η Μαγιόρκα) θα κερδίζει. Και επίσης, επειδή στο φινάλε εχει Οσασούνα-Μαγιόρκα, δεν ποντάρω στην έτερη βάσκικη Οσασούνα να χτυπήσει το ματς γιά την Αλαβές.

Η Οσασούνα δεν έκατσε να φέρει καν χινάρι με την Αλαβές στις 24/6, κέρδισε και στην αλλη βάσκικη Εϊμπάρ, γενικα δεν δείχνει συμπεριφορά “αλληλεγγύης”.

Κλείσαμε. Με ένα trixie τριημέρου! Απόψε Τσάρλτον, αύριο Αλαβές, μεθαύριο Χ στην Γουέστ Χαμ.

Νεα στήλη Σάββατο, σήμερα δεν θα είμαι στο chat όχι λόγω εγγονιών αλλά λόγω ΑΕΚ-ΠΑΟΚ που θα πάω σε μαγαζί να το δω, αλλά αύριο βραδάκι θα είμαι παρών, να ψάξουμε γιά τυχον ισπανικά live μιάς και παίζουνε ίδια ώρα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras