1230

Billaras

Ενα σημείο, πολλά χαμόγελα-UPDATE!

Τώρα τι να γράψω; Εγραψα πολλά στο ανοιχτό Editorial,ελπίζω να το διαβάσατε ήδη. Τι να προσθέσω; Η φωτό που έβαλα τα λέει ολα. Δευτέρα 30/11-Τρίτη 1/12! Και κερασάκι, αυτό…που δεν θα μπει σε φωτό, δεν μπήκε καν στα πινακάκια να μεγαλώσει κι άλλο η κάβα! Κύπελλο Βόρειας/Κεντρικής Αμερικής λέει. Concacaf League το λένε διεθνώς. Μάραθον (Ονδούρες)-Ντεπορτίβο Σαπρίσα (Κόστα Ρίκα) λέει! Αποτέλεσμα 0-2 λέει.

Πάνω στην τούρλα του Champions League και των αγγλικών, τσουπ το…παπάκι (γέλια).

Το διακωμωδώ, ενω η αλήθεια είναι ότι αυτό το σημείο αν είχε δοθεί αλλού, θα είχε γίνει…παρέλαση σήμερα. Εμείς εδώ σεμνά και ταπεινά. Το’παμε, το παίξαμε, το ξεχνάμε τώρα. Μέχρι το…επόμενο. Ομορφα και ωραία όπως πέρυσι τον Μάρτιο στην 1η καραντίνα, αυτά δεν ξέρεις πότε θα σκάσουν.

Απλά, μετά τα…αίσχη του διημέρου, αυτό ήταν το παπάκι-κερασάκι για εμάς, εντός των τοιχών σου Betsellers. Σιγά μην έγραφα για αυτό στο Editorial που διαβάσατε (γέλια).

Αυτά λοιπόν. Να κρύψω το χαμόγελό μου; Γιατί να το κάνω; Πλατύ είναι. Και οριακά δεν έπαιξα και Σκανθορπ χθες να γίνει ακόμα μεγαλύτερο μπαμ. Την τσίμπησε ο Μάκης όμως (ενώ δεν ξέρω αν το προσέξατε, κέρδισε και η Μπρίστολ Σίτι χθες που επίσης ανέφερα).

Εν ολίγοις: Αμα κάθε τέλη μήνα/αρχές επόμενου προκείται να κάνω ένα patent, δέχομαι να χάνω…όλο τον υπόλοιπο! Το προηγούμενο patent αν θυμάστε ήταν δύο σημεία 31 Οκτώβρη και το τρίτο ήταν 1η Νοέμβρη.

Ομως ας σοβαρευτώ. Το έγραψα και χθες στο chat, η μεγαλύτερη νίκη του Betsellers χθες δεν ήταν ούτε οι εγγλέζες, ούτε το Χ της Πόρτο, ούτε το αβαβά της Σαπρίσα.

Ηταν το no bet στο Ατλετικο-Μπάγερν! Να μην σταθώ και σε Ρεάλ και Αταλάντα και λοιπές (το πως πάνε γενικά το ανέφερα στο editorial). Στο Ατλέτικο-Μπάγερν όμως, έπεσε το σύμπαν για έναν άσο που κατέληξε στο 1,55. Και στο chat ρωτάγατε κι εσείς, ψαχνόσαστε. Και εγώ μονότονα έλεγα “δεν ασχολούμαι”. Πάρε πέναλτι Μπάγερν στο 85′, πάρε 1-1, τέζα τα παρολί.

Πολλά μύρια παίχθηκαν εκεί, εδώ κάναμε πάρτι τρικουβερτο και η μάζα έκλαιγε με μαύρο δάκρυ. Τέτοια σημεία λοιπόν τα κάνω δώρο. Κυριολεκτώ. Τα κάνω δώρο σε όποιον τα θέλει. Σημεία-φαβόρες- φορτωμένα σαν μουλάρια είναι ο σίγουρος δρόμος γιά το κελλί 33. Σας το υπογράφω και με τα δύο χέρια. Και μετά από τόσα χρόνια, όταν κι εσείς πλέον τα βλέπετε και γελάτε, ειναι η νίκη μας/σας.

Γυρίστε το μυαλό σας τι και πως παίζατε προ δεκαετίας, μην πάω παραπίσω. Οταν καταφέρνουμε να αλλάξουμε νοοτροπία και μυαλό, είναι η νίκη μας. Γιατί αυτό είναι το πλέον δύσκολο και συνάμα το μεγαλύτερο κέρδος σας μακροχρόνια…

Και τώρα, αχόρταγα (χεχεχε) θα με ρωτήσετε τι παίζουμε σήμερα;

Τσέκαρα και Ντιναμό Κιέβου για Χ-2, τσέκαρα και Γουίκομ, τσέκαρα και Σάλφορντ, ως και κόντρα της Μπόντο Γκλιμτ τσέκαρα.

Καλά, με ειδικά με γκολάκια και σκόρερς, δεν ασχολούμαι καν (εξάλλου γιά σπέσιαλ ειδικά έχουμε τον ειδικό Thassio που χθες έκανε…αίσχη με τη σειρά του).

Και που κατέληξα; Να παίξω ένα και μοναδικό σημειο. Κανένα απ’ τα παραπάνω. Να παίξω το ξερό Χ στο Σεβίλλη-Τσέλσι. Περασμένες και οι δύο, 0-0 είχαν φέρει και στο Λονδίνο, rotation θα κάνουν, η μιά εχει Ρεάλ καπάκι, η άλλη έχει Λιντς καπάκι το Σαββατόβραδο (εκεί που βλέπω ένα 6,5 και μου γυρίζουν από τώρα τα μάτια).

Είναι ο όμιλος των Χ αυτός εδώ. Ας φέρουν ένα ακόμα! Το 3,40 είναι τίμιο, θα του βάλω τις 2,44 μονάδες που “περισσεύουν” στην κάβα μου και θα αράξω.

Το “θα αράξω” βέβαια είναι τρόπος του λέγειν. Εγραψα editorial, τώρα έγραψα στήλη εδώ, καπάκι θα μελετήσω λιγο το Europa League (σημαδι έχω τις Ραπίντ και Γιουνγκ Μπόις), και κυρίως θα μελετήσω ένα 4ωρακι το επόμενο κουπόνι! Καθότι αύριο πρωί πρέπει να γράψω γιά την Kingbet.

Και όταν τελειώσω τη μέλετη κατά τις 8, θα μπω στο chat. Kάτι σαν…non stop μου κάνει αυτό, όχι άραγμα (γέλια).

Update: Λίγα λόγια γιά τα σημερινά, θα καταλάβετε στο υστερόγραφο το γιατί. Κοιταξα ένα ένα όλα τα ματς τα αποψινα του Europa League. Σε αυτά των 8, περίπου τιποτα. Ελαφρώς “ύπουλα” τα Λιλ-Σπαρτα, Λιντσερ-Τότεναμ και Καραμπαχ-Μακάμπι (προσέξτε εδώ, θα το χτυπήσει όσο μπορεί η αζέρικη ομάδα το ματς), αλλά τα απέφυγα.

Μοναδικό λοιπόν που συζητάω είναι το Χ στο Ερυθρος Αστέρας-Χοφενχάιμ. Παίζει δυνατά αυτό. Οκ, περασμένες και οι δυο, αλλά και η πρωτιά έχει οφέλη (και οικονομικά), ενώ έχουν εκατέρωθεν απουσίες. Δεν είναι αμάν-αμάν, απλά είναι το πιό σοβαρό απ’ την πρώτη φάση αγώνων απόψε.

Εννοείται ότι με ψειράκια τύπου Κλουζ ή ΠΑΟΚ δεν ασχολούμαι, έχει γίνει ειδική αναφορά στον Δικέφαλο από τον Thassio.

Ούτε για γκολ και τέτοια “ψηθηκα”. Οπότε πάω στη δεύτερη ζώνη, στα ματς των 10: Εδώ θα κάνω δύο στάσεις. Τα ανέφερα και προχθές-χθες τα ματς στη στήλη. Αρσεναλ-Ραπίντ και Ρόμα-Κλουζ. Στο πρώτο, η λονδρέζα είναι πρώτη καθαρά, δεν κυνηγάει τίποτα. Την είδαμε και με την Γουλβς, έχει 3 σερί ηττες εντός, τραγικό ξεκίνημα. Και έχει καπάκι ματς-κόλαση με την Τότεναμ στο ντέρμπι! Κινητρο έχει μόνο η Ραπίντ, έχει κάτι απουσίες (λείπει και ο Φούντας) αλλά στο 5,75 δέχομαι το ρίσκο.

Οποιος θέλει καλύπτει κιόλας.

Στη Ρώμη, η Ρόμα είναι πρώτη κατά 95%, με ισοπαλία θα είναι 100%. Χάλια προχθές στη Νάπολι και ντόρτι, ακολουθεί ζόρικο με την Σασουόλο. Η δε ελβετίδα, έχει κίνητρο τουλάχιστον για πόντο. “Κάτι” θέλει. Θα προτιμούσε το διπλό σίγουρα, αλλά και ο πόντος δε την χαλάει, ακόμα κι αν κερδίσει (λογικά) η Κλουζ, αφού έχει φινάλε εντός με τη ρουμάνα και μπορεί κι εκεί να παίξει γιά δύο αποτελέσματα.

Δηλαδή με δύο ισοπαλίες (η μιά απόψε) πέρασε. Τίμιο το 3,60 του Χ, ελπίζω να μην πάει και πιό δεξιά.

Αυτά τα δύο κρατάω, σημειώστε ότι έχουμε τσεκάρει κάμποσα ματς γιά γκολ αργά (ανέφερε και ο Thassios την Αλκμάαρ, παίζει και η Γρανάδα κάτι αντίστοιχο, να έχετε το νου σας). Τα λέμε στο chat, νέα στήλη το Σάββατο. Μην παραλείψετε να δείτε τα early bets σε αφρικάνικα ματς από το Τζίνι, τσεκ και στη νέα στήλη του Κώστα Ζαφείρη γιά μπάσκετ φυσικά!

Υ,Γ: Είμαι πολύ στεναχωρημένος, ένας καλός φίλος και συνάδελφος, διευθυντής και εκδότης απ’ τα πρώτα χρόνια στην Kingbet, ο Κώστας Δημάκης, έφυγε πριν λίγο απ΄τη ζωή.

Το πάλεψε πολύ καιρό με την κωλοαρρώστια, ήταν παλληκάρι, ήταν στις επάλξεις ως το τέλος, αλλά λύγισε. Ηθελα δημόσια να εκφράσω την θλίψη μου και την συμπόνοια μου στην οικογένειά του. Θα λείψει απ’ όλους μας…

Παλαιότερα άρθρα του Billaras