1830

Billaras

‘Ενα στο χέρι, πέντε φρέσκα!

Κι όμως επειδή είμαι μυστήριο τραίνο, έχω λόγο να γκρινιάξω γιά χθες! Ενώ το σημείο που φάγαμε ήταν…ευκολάκι (ντόρτι στην Γιουνάιτεντ δεν μπαίνει κάθε μερα), εγώ λίγο μετά μαντέψτε γιατί τσαντιζόμουν. Οσοι έχετε πάρει εφημερίδα προχθές, θα το ξέρετε ήδη. Γιά τον Πανιώνιο! Είχα πληροφορίες ότι δεν θα το δώσει. Οτι θα το παίξει σπαθί, θα το χτυπήσει.

Ολοι έπαιζαν ΠΑΣ. Πρέπει να ήμουν ο μοναδικός πανελλαδικά που βγήκα στην εφημερίδα και μίλησα γιά κόντρα. Δεν το τόλμησα, το άφησα. Γκάφα…

Γιά όσους σέβονται τον εαυτό τους, όπως ακριβώς είναι επιτυχία ένα σημείο που δεν παίζεις και γλυτώνεις, έτσι είναι γκάφα και όταν δεν ποντάρεις κάτι που το πιστεύεις. Που κάνεις πίσω.

Δεν μιλάω γιά διαλογή εδώ, η διαλογή είναι άλλο πράγμα. Ηττα Γιούβε, ήττα Παρί, ήττα ΠΑΟ, ήττα ΠΑΣ, αυτά με “στοιχειώνουν”. Ολα πρόσφατα, όλα γραμμένα στην εφημερίδα, δεν πήρα κανένα. Anyway….

Γιά σήμερα, “τρέχει” βέβαια η Αταλάντα, ας κάνει το καλό να “διπλώσουμε”. Από εκεί και πέρα, κόζαρα λίγο Αντβέρπ, την άφησα, είναι ζόρικο.

Και στράφηκα στις εγγλέζες.

Ξεκινάω ανάποδα. Εχω σκαλώσει και αύριο θα παίξω Γουίμπλεντον! Στο 8,00 ή στο 5,50 του dnb είναι μεγάλο και θα το πάρω το ρίσκο. Δεν το ποντάρω από σήμερα γιατί θέλω να δω πως θα πάνε οι άλλες εκεί στην ουρά της Λιγκ 1. Θα το δείτε αύριο ομως.

Στο σήμερα; Αρχικά δύο τίμια φαβορί σε δυάδα.

Οχι τίποτα 1,95 σαν της Λιντς (που έφαγε στα μούτρα τη φάπα της χρονιάς, με ομάδα τραγική εκτός ως αντίπαλο, με γκολ νωρίς, με αποβολή αντιπάλου αλλά.. έχασε με ανατροπή). Θα παίξω Μίντλεσμπρο στο 2,45 και Μπλάκπουλ στο 2,40. Σετάκι χωρίς υπερανάλυση.

Πάμε στα μεγαλύτερα…

Η Championship μου δινει ένα. Το ανέφερε και ο Μάκης, την Ρεντινγκ.

Την ποντάραμε εύστοχα και πρόσφατα πάλι εντός που είναι μιά χαρά. Η Γουέστ Μπρομ απλώς περιμένει τα πλέι οφ, εκεί θα πατήσει το γκάζι. Οχι ότι θα το παρατήσει, αλλά άσος του 3,50 με καλή ομάδα εντός, με σχετικά καλή φόρμα, με κίνητρο, κόντρα σε αδιάφορη, μου κάνει. Χάζεψα και λίγο την (πεσμένη) Ιπσουϊτς αλλά το προσπέρασα…

Η Λιγκ 1 πέρα από το αυριανό, μου δίνει κάμποσα.

Κόβεντρι, Πλίμουθ, Ροτσντέιλ, μπήκαν στο μίξερ.

Ελα όμως που Πόρτσμουθ και Μπάρνσλι έχουν κι αυτές κίνητρο σοβαρό! All and all, μου κάνει περισσότερο η Ροτσντέιλ γιατί και καλούτσικα είναι και θεωρώ ότι η Μπρίστολ την καθάρισε τη μπουγάδα και στο κάτω κάτω μιά νίκη έχει σε έξι ματς. Στο 4,00 αυτό το διπλό.

Η Λιγκ 2 μου δίνει Τρανμίρ και Νορθάμπτον.

Οριακά αφήνω την 1η, γιατί έχει σοβαρές απουσίες και η ήττα προχθές μάλλον της είπε “άραξε, περίμενε τα πλέι οφ”. Και οκ, δεν κοντράρεις εύκολα και τη Λίνκολν. Η Νορθάμπτον είναι περίεργο σημείο. Γιατί δεν έχει κίνητρο. Αλλά δεν χαρίζεται, το δείχνει συνεχώς. Και σαφώς είναι και σημείο-κόντρα της Μπέρι. Παραμένουν απλήρωτοι, πάλι γιά απεργίες μιλάνε, γιά εράνους διαβάζω, στο γήπεδο βγαίνει αυτή η εξωαγωνιστική ζόρικη φάση.

Και προφανώς μ’αυτά και μ’αυτά το 5,50 είναι μεγάλο.

Τέλος, στην Νάσιοναλ, κοίταξα λίγο Λέιτον (ο Μάκης το κράτησε εγώ το αφήνω γιατί παίζει και το Χ που δεν κακοπέφτει στη Λέιτον), λίγο Γκέιτσχεντ (την αφήνω απλώς γιατί έχει ακόμα δύο ομάδες από πάνω της, δεν αρκεί να κερδίσει σήμερα δηλαδή, πρέπει να στραβώσουν και οι Ιστλι, Εμπσφιλντ και μένουν δύο αγωνιστικές).

Οπότε, καταλήγω: Δυάδα φαβορί του 2,40 και 2,45. Μονό Νορθάμπτον. Και σε μονά-δυάδα οι Ρέντινγκ και Ροτσντέιλ. Και έκλεισα.

Αύριο θα ανεβάσω κανονικά στήλη, έστω και μικρή. Γουίμπλεντον κοιτάω όπως είπαμε και ότι άλλο προκύψει. Τα λέμε αργότερα και στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras