1813

Κώστας Ζαφείρης

Ενα συν ένα (Update)

Γεια χαρά… Πέφτω με τη μία στα βαθιά: το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, η Μούρθια  με «πρόδωσε». Τέτοια λιποθυμία ομάδας – που εδώ που τα λέμε δεν της έλειπε και τίποτα για να νικήσει την τίμια κατά τα άλλα Χιπουσκόα – είχα χρόνια να δω. Χαμένα λέι απ, το ένα «τούβλο» μετά το άλλο έξω από τα 6,75 μ. και όλοι οι πρωτοκλασάτοι παίκτες της να μην μπορούν να αναπνεύσουν από το άγχος.

Ξεκίνησα με την Μούρθια γιατί αυτή έβαλα στο πινακάκι. Από τα υπόλοιπα που διαβάσατε εντός κειμένου, πέρασε το over στους πόντους του Λέοναρντ, η νίκη της Αντβέρπ στον μικρό τελικό του BCL, το under στο Τρέντο – Μιλάνο και παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση(!), ενώ δεν με δικαίωσε η Τενερίφη στον τελικό του BCL, αλλά πλήρωσε η συμπληρωματική πρόταση που αφορούσε τον τελικό (το under).

Πάμε όμως στα… φρέσκα κουλούρια για να δούμε ένα – δύο ειδικά από τους σημερινούς αγώνες του NBA.

Το πρώτο είναι το under στους πόντους του 22χρονου γκαρντ των Νάγκετς, Μαλίκ Μπίσλεϊ (στο 2-2 η σειρά ανάμεσα στους «σβώλους» και τους Μπλέιζερς, τα ξημερώματα θα αναμετρηθούν στο Ντένβερ – ημιτελική φάση Δύσης, στις 4 νίκες η πρόκριση) και το δεύτερο (λόγω εξαιρετικής απόδοσης) είναι το under 1,5 τρίποντα του ποιοτικού φόργουορντ των Σίξερς, Τομπάιας Χάρις (τα ξημερώματα στο Τορόντο θα γίνει το Game 5 στη σειρά Ράπτορς – Φιλαδέλφεια 2-2 – ημιτελική φάση Ανατολής, στις 4 νίκες η πρόκριση).

/////////////////////////////////////////////////////////
Καλησπέρα σε όλους! Με ειδικά στοιχήματα παικτών (και όχι μόνο…) από τα δύο παιχνίδια των πλέι-οφ του
NBA, θα ασχοληθώ και σήμερα.

Εχω ποντάρει στο under στα τρίποντα του Αντετοκούνμπο στο Game 5 των Μπακς με τους Σέλτικς στο Μιλγουόκι (ημιτελική φάση Ανατολής, στο 3-1 υπέρ των «ελαφιών» η σειρά – στις 4 νίκες η πρόκριση) μαζί με το under στους πόντους του βασικού σέντερ των Ρόκετς, Κλιντ Καπέλα (ημιτελική φάση Δύσης, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Χιούστον Ρόκετς 2-2, στις 4 νίκες η πρόκριση, στο Οκλαντ τα ξημερώματα το Game 5).

Παράλληλα, πόνταρα ξεχωριστά στο over στους πόντους του σούπερ σταρ των «πολεμιστών» Κέβιν Ντουράντ και στον άσο από ημίχρονο της ομάδας του Στιβ Κερ.  

 

 

 

 

Παλαιότερα άρθρα του Κώστας Ζαφείρης