3475

Billaras

Ενα σύστημα…τουρλού!

Αμα με ρωτήσετε τι θα θυμάμαι περισσότερο από το Σαββατοκύριακο, το διπλό της Θέλτα ή τον…χαμό (ωραίο χαμό όμως, με επίπεδο, γιατί υπαρχει και ο…κακός χαμός) που έγινε στο site ελέω …Σπάθα, μάλλον τα του site κερδίζουν. Πάνω απο 130 σχόλια; Τελικά ήταν το Σαββατοκύριακο των ρεκόρ, γιατί και τα 130 σχόλια νομίζω είναι ρεκόρ (είμαι 99% σίγουρος) και το 15.

00 DNB (ή 17.00 στα ίσα) της Θέλτα είναι ρεκόρ! Επειδή όμως τα της Σούπερ Λίγδας θέλω να τα ξεχάσω, μένω στα της Primera, χαμογελάω πονηρά και …περιμένω τον Μάκη! Με είχε “τσαντίσει” που είχε παίξει εκείνη την Χάμιλτον στο 11.00 κι εγώ την είχα αφήσει. Ε, του το φύλαγα! Θα έχει ο…νέος, το ρεκόρ απόδοσης του site; Προβλέπεται (που λέγαμε και στο στρατο); Δεν προβλεπεται! Οπότε ως παλιά καραβάνα, του έκανα ένα 17αρι, να 'χει στόχο εκείνος να το ξεπεράσει (γέλια).

Ετσι είμαστε εμείς εδώ στο Betsellers, κάνουμε..διαγωνισμό μεγαλύτερης απόδοσης! Γιά να σοβαρευτούμε: Αν με ΕΝΑ σημείο σε όλο το Σαββατοκύριακο εγω είμαι στο 50% του πονταρίσματος, αν με…ένα ακόμα μπορούσα να έχω και καλό κέρδος, τότε…δεν φοβάμαι τίποτα. Ηταν κακό το διήμερο, αυτή είναι η αλήθεια, αλλά βλέπετε τι είναι το κουμάρι; Εσπασαν όοολα τα άλλα και πέρασε το…μεγαλύτερο, το -κυριολεκτικά- βουνό! Και στεναχωριέμαι που βλέπω σχόλια ή e-mail φίλων που το φοβήθηκαν.

Το 1.40 που το χεις φορτώσει σαν μουλάρι φοβάσαι και το ψάχνεις. Οχι το 17.00. Και το χτύπημα δεν ήταν στην τύχη. Ηταν μελετημένο, ο Λουίς Ενρίκε δεν μου τα είπε καλά με την Ρεάλ και τον..περίμενα στη γωνία. Ετυχε να παίζει με την ιδανική αντίπαλο. Γιατί ιδανική; Γιατί πέρα από τη φόρμα της, η Θέλτα είναι η μοναδική νομίζω στην Primera που παίζει με τις γραμμές ψηλά και τρομερό transition, ανεβάζει 4 και 5 παικτες άμεσα στην αντίπαλη περιοχή.

Το έκανε πχ η Μπιλμπάο επί Μπιέλσα (γενικά το κάνει ο Μπιέλσα) και θα…θυμάστε εκείνο το Μάντσεστερ-Μπιλμπάο! Ε, ο Λουίς Ενρίκε δεν είδε αυτό που έβλεπαν όλοι. Και την πάτησε απλά και όμορφα. Ας πρόσεχε, λάθος στο λάθος έκανε, η υπεροψία και η μη μελέτη αντιπάλου πληρώνεται, όπως τότε το είχε πληρώσει ο Φέργκιουσον. Εν κατακλείδι: Το σημείο δεν παίχθηκε επειδή απλά ήταν τεράστιο και με αξία, αλλά και γιατί είχα δει Θέλτα και Μπάρτσα πρόσφατα και συχνά.

Γι αυτό και στις αρχές Σεπτέμβρη πάντα λέω “αφήστε να δούμε ματσάκια”… Στα φρέσκα τώρα. Τι να παίξω ωρέ παλληκάρια; Τα “ένα και τίποτα”; Εντελώς αντιστοιχηματική αγωνιστική στο σεντόνι. Γιά κόντρα δεν μου κάνει κανένα, οπότε….ζορίζομαι. Αν δείτε στην εφημερίδα, αναφέρω δύο πιθανά χινάρια-λόττο (σε Ιπσουϊτς και Μίντλεσμπρο, δύο άσος από το σεντόνι (Ζενίτ, Μπιλμπάο, αυτές που είχα κυνηγήσει και εκτός έδρας πριν 15 μέρες) και τρία ασόδια εγγλέζικα.

Κάρντιφ, Γουίγκαν, Χάτερσφιλντ. Η Χάτερσφιλντ πήγε από το 5.00 στο 4.30, αντίο. Η Ζενίτ από το 2.50 στο 2.25, αντίο επίσης. Η Κάρντιφ οριακά στο 2.87, ας μην κοντράρω την ομάδα μου, αντίο κι αυτή. Στην εφημερίδα ουσιαστικά “φωτογραφίζω” δύαδα σεντονιού με τους δύο άσους και trixie με τα εγγλέζικα ασόδια. Τώρα…θα πάω αλλιώς, νέα δεδομένα. Και γιά ΠΡΩΤΗ φορά φέτος, θα παίξω ένα χινάρι, δύο μάλιστα! Και τα δύο.

Και θα κάνω το…απλό. Ενα yankee διημέρου, μικτό. Δυό χινάρια, δύο ασόδια. Ιπσουϊτς Χ (3.40), Μίντλεσμπρο Χ (3.40), Μπιλμπάο 1 (2.75, αυτό ανέβηκε και μου κάνει πλέον γιά σύστημα) και Γουιγκαν 2 (3.60, κι αυτό ανέβηκε λίγο). Λίγα λεφτά, αρκετά τζογαδόρικο, δεν έχω απαιτήσεις τρελλές, θέλω και εύνοια γιά να πάρω κάτι καλό. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Επιστροφές από 1/11: 255 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 7.215 μονάδες. Καβα bet of the day: 2.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 2.360 μονάδες. Ποντάρισμα 4/11: Yankee (2-3-4): Ιπσουϊτς Χ (3.40)- Μίντλεσμπρο Χ (3.40)- Μπιλμπάο 1 (2.75)- Γουίγκαν 2 (3.60). Από 35 μονάδες σε κάθε δυάδα (210 όλες μαζί), από 10 σε κάθε τριάδα (ακόμα 40) και 5 στην τετράδα. Ολο μαζί 255 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 6.960 μονάδες. Επαιξα…ακριβώς όσα μου έδωσε η Θέλτα.

Δεν βγάζω σεντς παραπάνω απ την τσέπη μου, δεν έχει νόημα. Ας βρω δύο από τα τέσσερα, να κερδίσω και…μερικά πακέτα τσιγάρα! Θέλω 50%, δεν είναι εύκολο, αλλά γι αυτό παίζω λίγα, δεν θα αγχωθώ, όταν βάζεις ισοπαλίες μέσα, ξέρεις τι ρίσκο παίρνεις. Γιά την Πέμπτη ουδέν σχόλιο, θέλω να τα ξαναδώ, μάλλον δεν θα παίξω, αλλά…επιφυλλάσομαι.

Αν δεν δείτε στήλη, προφανώς τα λέμε ξανά Σάββατο. Και απόψε (και αύριο) τα λέμε οπωσδήποτε στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras