4252

Billaras

Ενα χαλαρότατο σύστημα…

Όπως ακριβώς τα έγραφα το Σάββατο, τα είδατε την Κυριακή. Ένα σημείο, ένα μονάχα (Παρί) αρκούσε για να πάρουμε όλο το ποντάρισμα πίσω. Με ένα ακόμα βγάζαμε και…του Σαββάτου. Με λίγα λόγια: Επέλεξα συνολικά 16 σημεία όλο το διήμερο. Βρήκα 7 στα 16. Και πήρα το μισό όλου του μπετ μου πίσω. Με ένα ακόμα, οποιοδήποτε, είτε τη μια μέρα, είτε την άλλη, αν πήγαινα δηλαδή απλώς στο ταπεινό 50% ευστοχίας, δεν θα είχα χάσει τίποτα.

Απολύτως. Και αυτό θέλω να θυμάστε. Πως με σωστό τρόπο, αρκεί ένα 50% ευστοχίας. Αν ήταν κακό για μένα το διήμερο; Φυσικά. Θέλει και ρώτημα; Αλλά α)βλέποντας ότι δεν είναι καλό το πρόγραμμα και κατεβάζοντας ποντάρισμα και β) με τον τρόπο που παίζω, το αποτέλεσμα ήταν απλά…να γρατζουνιστώ. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα και θέλω να την θυμούνται οι νέοι αναγνώστες… Για να κλείσουμε με όσα έγιναν: Χάρηκα για την Παρί, έσκασα που δεν έπαιξα ένα σημείο.

Την Πρέστον. Τέλος πάντων. Θα την…ξαναβρώ μπροστά μου, δεν αγχώνομαι. Και για να μην υπάρχουν παρερμηνείες, την Παρί δεν χάρηκα που την έπιασα πάνω στο «στρίψιμο». Χάρηκα που την πέτυχα σε απόδοση αουτσάιντερ. Εκεί είναι το ζουμί… Πάμε στα φρέσκα. Κουπόνι….χαμηλών λιπαρών. Τίποτα αύριο, τίποτα μεθαύριο. Στήλη θα υπάρχει αύριο, αλλά…για άλλους λόγους.

Το αυριανό κείμενο θέλω να το διαβάσουν όλοι, ας μην είναι αμιγώς στοιχηματικό. Σήμερα λίγα ψιλά λοιπόν και μετά Παρασκεύη. Αύριο και μεθαύριο καθόλου παιχνίδι από μένα. Και σήμερα; Λιγκ Τρόφι. Πρώτος γύρος. Οι μισές ομάδες έχουν περάσει μπάι, ξέρετε, είναι χωρισμένες σε βορρά-νότο. Παλιά το Τρόφι είχε…λουκουμάκια. Η μαγιά χάλασε όταν αποφασίστηκε να περιοριστούν οι αλλαγές.

Οπότε, στο «κυπελλάκι των φτωχών» οι ευκαιρίες λιγόστεψαν. Τι παίζουμε; Στην σημερινή Kingbet έχω αναφέρει τέσσερα σημεία, όλα διπλά. Και δύο καλά over (σε Μπρίστολ Ρόβερς και Ροτσντέιλ). Τα over δεν τα αναλύω, δεν χρειάζεται. Παρεπιπτόντως, αν κάποιος περιμένει να παίξει σε τριάδες και χωρίς καν over/under και g/g που…τα εξαφάνισε ο ΟΠΑΠ από το κουπόνι του, καλύτερα να πάει για καφέ και να μην παίξει τίποτα.

Πριν λίγο τέλειωσα την εκπομπή στο www.betradio.com. Αρα, πολλοί ξέρετε που κατέληξα. Πέταξα (σε σχέση με την εφημερίδα) ένα σημείο, την Ολνταμ. Και κράτησα μια τριάδα για ένα χαλαρό trixie (2-3 σύστημα). Πρέστον, Τζίλιγχαμ και Μόρκαμ. Αυτή είναι η τριάδα. Μπορούμε να μιλάμε και για άλλα ματς. Για φαβορί. Πχ Εξετερ, πχ Γκέιτσχεντ ή Σάουθεντ. Αλλά …φαβορί σε …Λιγκ Τρόφι, δεν τα συνιστώ, δεν τα παίζω, μην κάνετε τέτοια λάθη κι ας έρθουν όλα φυσιολογικά.

Δεν αξίζει, πιστέψτε με. Λοιπόν, η τριάδα: Πρέστον παίζω γιατί είναι ανεβασμένη, με νέο καλό φορ, έριξε τέσσερα στην Σουίντον. Και η απόδοση είναι αντιστρόφως ανάλογη. Να που την…ξαναβρίσκω μπροστά μου άμεσα! Η δε Καρλάιλ δεν έχει ξεκινήσει καλά, δεν έχει ακόμα τον βασικό της φορ τον Μίλερ. Μόρκαμ παίζω γιατί εκτός έδρας φέτος..σκίζει.

Τρία σε Εξετερ, τρία σε Μπρίστολ, απέκλεισε και την Μπλάκπουλ στο Λιγκ Καπ. Η Ακριγκτον είναι μεγάλο ασανσέρ, μια ρίχνει τρία, μια βάζει τρία! Ας είναι στο…ισόγειο απόψε, όχι στον 5ο! Και τέλος, Τζίλιγχαμ παίζω γιατί είναι η πρωτοπόρος της 2ης κατηγορίας, έχει Αλεν στον πάγκο (που χτυπάει όλες αυτές τις διοργανώσεις) είναι ακόμα αήττητη φέτος και πληρώνει σούπερ.

Ρίσκο, αλλά…σωστό ρίσκο. Αυτά είναι όλα. Κλείσαμε. ΧΑΛΑΡΑ. Θα το δείτε και στις μονάδες μου. Ούτε καν θα τα δω τα ματς, για καφέ θα είμαι απόψε, τόοοσο ενδιαφέρον έχω. Νομίζω είμαι ξεκάθαρος… Νέα στήλη αύριο παρότι δεν θα παίξω. Το ανέφερα παραπάνω. Θα είναι μια στήλη για τον ένα χρόνο Betsellers. Παίχνιδι ξανά την Παρασκεύη, αλλά και πάλι χαλαρά.

«Κανονικό» μπετ, από τις 15 του μήνα και μετά, να ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 19.320 μονάδες. Κέρδη 2/9: 315 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.635 μονάδες. Ποντάρισμα 4/9: Τrixie (2-3 σύστημα): Πρέστον 2 (3.00)-Μόρκαμ 2 (3.00)-Τζίλιγχαμ 2 (4.30). Από 40 μονάδες σε κάθε δυάδα (σύνολο 120 μονάδες) και 15 στην τριάδα. Ολο μαζί 135 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 19.500 μονάδες. Τίποτα άλλο, από το ποντάρισμα είναι…εξώφθαλμο πόσο χαμηλά είναι ο πήχης των απαιτήσεων μου απόψε. Ραντεβού στο chat και… φυσικά ραντεβού και το Σάββατο στην ταβέρνα «Κορομηλάς» , στην Αγία Παρασκεύη, στις 9 το βράδυ για ένα…καλό φαγοπότι (λεπτομέρειες και συμμετοχή στο φόρουμ).  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras