541

Billaras

Ενα patent από εγγλεζούλες

Χαλαρά είμαστε αυτές τις μέρες, βλέπουμε Εθνικές ομάδες, όποιος παίζει στοίχημα και ψάχνει φαβόρια μάλλον ψάχνει τα ευράκια του τώρα, αλλά…ας πρόσεχε. Δεν μετανοιώνω καθόλου που δεν ασχολούμαι με Εθνικές. Το έκανε χθες ο Thassios με ενα διπλό ειδικό μπετ, ευστόχησε, τέλος. Δεν είναι γιά χόρταση και κυρίως δεν είναι γιά σημεία “κλασικά” του 1-Χ-2.

Κλάμα χθες πχ με την Γερμανία (γιά να μην θυμίσω τι άλλες κηδείες έχει κάνει ήδη η Ουγγαρία).

Με Εθνικές θα ασχοληθώ όταν έρθει η ώρα. Δηλαδή σε…ενάμισι μήνα. Στις 13 Νοέμβρη θα σταματήσει και η Premier League, μετά θα έχουμε Μουντιάλ, τότε θα ασχοληθώ. Και με μακροχρόνια Παγκοσμίου Κυπέλλου και απ’ όλα. Ως τότε, μόνο βλέπω ματσάκια τους και αναρωτιέμαι (πχ αν θα φτάσει ως το Μουντιάλ ο Σάουθγκέιτ ή αν απόψε η Ελλάδα κάνει κανένα χατηράκι στην Κύπρο).

Παράλληλα, ήταν μιά καλή ευκαιρία να εγκαινιάσουμε και το telegram τώρα που είχε ελάχιστα ματς, ελπίζω να συνδεθήκατε, ακόμα αρκετοί δεν το έχετε κάνει πάντως, βλέπω τα νούμερα. Είστε ήδη μέσα 131 (δεν μετράω εμάς τους admins) ενώ είστε…πολύ περισσότεροι στο Betsellers. Ξαναβάζω λοιπόν το λινκ εδώ: https://t.me/+OwZV1w0uaghhNTI0 .

Προφανώς κάποιος μπορεί να μην ασχολείται με το live betting, ή να του αρκεί το chat γιά live, οπότε ας ξεχάσει τις παραπάνω γραμμές, εγώ απλά υπενθυμίζω ότι εκεί θα δίνουμε ΜΟΝΟ τα live σημεία, ενώ δεν μπορείτε να μιλάτε/γράφετε. Και φυσικά δεν θα αντικαταστήσει το chat, θα τα δίνουμε και εδώ όπως έως τώρα, ενώ θα έρχεται και ειδοποίηση στο twitter.

Μην ξεχνάτε λοιπόν, ενεργές ειδοποιήσεις και σε twitter και σε telegram!

Πάμε τώρα στα ματσάκια, σε αυτά τα λίγα εγγλέζικα που έχει. Ο Μάκης έπαιξε από χθες Τρανμίρ, εγώ έχω δύο ακόμα.

Αρχικά διέγραψα Καρλάιλ και Ολντερσοτ που τις τσέκαρα επίσης αλλά θα μείνουν σκέψεις, οπότε έμεινα με μιά τριάδα. Το ένα ειναι η Τρανμίρ, ήταν στο 3,60 αλλά πλέον είναι στο 3,40.

Και πάλι το δέχομαι, η Γουόλσολ, σαν άλλη Πιτέρμπορο, ξεκίνησε σούπερ και μετά…βουτιά. Εχει 0-3-4 στα τελευταία επτά ματς, εντελώς ντεφορμέ. Το ανέλυσε πλήρως ο Μάκης.

Το άλλα δύο είναι στην 1η. Ενα είναι το Πιτέρμπορο-Πορτ Βέιλ. Προς τι αυτά τα 3,80 στο διπλό; Η Πιτέρμπορο ναι, είναι καλύτερη ως ομάδα αλλά είναι εντελώς ντεφορμέ, με τέσσερις σερί ήττες σε έναν τραγικό Σεπτέμβρη.

Συνολικά έχει 4-0-5, ξεκίνησε καλά αλλά μετά μπλόκαρε, στο τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα με τη Μπόλτον τελείωσε τον αγώνα της με….μηδέν on target! Η Πορτ Βέιλ είναι μιά μέτρια ομάδα που ανέβηκε πέρυσι, αλλά δεν είναι και γιά πέταμα, με τον εξαιρετικό Ντέρελ Κλαρκ στον πάγκο (θυμίζω πέρυσι έλειψε καιρό από τους πάγκους, είχε χάσει την κορούλα του στα 18 της).

Και δεύτερο είναι το Σριούσμπερι-Μπέρτον. Η Μπέρτον ήταν άθλια επί Χάσελμπάινγκ, τελευταία, όλο ήττες. Ο Ολλανδός απολύθηκε, ανέλαβε ο Μάαμρια ο Τυνήσιος, χρόνια στο Νησί (στη φωτό μαζί ως μάνατζετ και ασσίσταντ). Και ήρθε και καλή νίκη, μέσα στην Εξετερ. Μεγάλα τα 4αρια είναι στο “μήνα του μέλιτος” η Μπέρτον με τον Μάαμρια και δεν με τρομάζει η Σριούσμπερι.

Εχω να παίξω από την περασμένη Κυριακή και εκείνη τη δυαδούλα, θα ξαναπαίξω σε κάμποσες μέρες πάλι, οπότε με παίρνει να ασχοληθώ “ζεστά” με αυτή την τριάδα. Καλούτσική είναι.

Αντέχει και patent. Και αυτό θα κάνω, ένα patent, όλα έχουν και πρώιμη πληρωμή. Νέα στήλη την Τρίτη που έρχεται, χαλαρή κι εκείνη, ενώ θα τα πούμε και στο chat σήμερα εκεί λίγο πριν τα εγγλέζικα θα…μπουκάρω!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras