710

Billaras

Ενα patent χωρίς εκπτώσεις!

Πριν καν γίνουν τα βραδινά ματς, χθες ήξερα ότι θα έχανα. Το νοιώθεις πολλές φορές. Οταν είδα να χάνω νωρίς τα δύο live από καθαρή ατυχία (στο ένα η Σαλερνιτάνα χάνει πέναλτι στο 84′ και στο άλλο η Λεβερκούζεν κάνει το 2-1 με σουτ από τη σέντρα σε άδειο τέρμα στο 93′), την…ψυλλίαστηκα. Λίγο μετά, η Σπέτσια κέρδιζε ματς που…δεν χρειαζόταν να κερδίσει -ήξερε το αποτέλεσμα της Σαλερνιτάνα-και μιλάμε γιά ιταλούς, τους μετρ του “τόσο-όσο”.

Είδα μπάλα μέχρι και τα πέναλτι του FA CUP, μετά δεν ήμουν σπίτι μου. Οπότε δεν έχω άποψη γιά τα βραδινά, το αποτέλεσμα είδα. Και ήταν αυτό που ξέρετε όλοι.

Τα αφήνω όμως, δεν θα κάτσω και να σκάσω, τα είπαμε χθες. Φινάλε σαιζόν χωρίς άγχος, οπότε μέσα στο πρόγραμμα κι αυτά. Παρένθεση: Εδώ δεν έσκασα γιά την ΑΕΚ (γέλια).

Πάμε λοιπόν στο σήμερα…

Αρχικά ξεχωρίζω το Νησί: Θέλει προσοχή η Σίτι, έχει ξεμείνει από άμυνα.

Το νου σας (θα το έχω κι εγώ μαζί σας στο live). Η Γουέστ Χαμ θα το παίξει στα ίσα, δεν είναι απλό ματς, θα έχει γκολ αλλά γιά το διπλό…δεν υπογράφω κιόλας. Μιά σκέψη είναι το τίμιο over 3,5 στο 2,30.

Λιντς-Μπράιτον δεν αγγίζω, θεωρώ ότι η Λιντς θα πέσει με τέτοια άμυνα, αλλά οι αποδόσεις είναι εντελώς απαγορευτικές.

Εβερτον-Μπρέντφορντ, το διπλό στ 4,00 και το…δέχομαι.

Ναι, παίζω Μπρέντφορντ. Κατ’αρχάς δεν με ψήνει η Εβερτον. Εστειλε κόσμο προ ημερών, δεν σκόραρε στην πεσμένη Γουότφορντ που έχει..αρνητικό ρεκόρ (κάπου 25 ματς σερί δεχόταν γκολ). Κατά δεύτερον δεν θα “πεθάνει” αν δεν κερδίσει. Ναι, το θέλει προφανώς. Αλλά το ματς ειναι αργά, αν τυχόν δεν έχει κερδίσει η Λιντς, και θα έχει αβάτζο πόντους και έχει και αβάτζο ματς μεσοβδόμαδα με την Πάλας εντός.

Κερδίζει εκείνο και καθάρισε. Η Μπρέντφορντ δεν έχει χαριστεί σε κανέναν, γιατί να το κάνει; Στις 2 Απρίλη βάζει ντόρτι μέσα στην Τσέλσι. Στις 10 Απρίλη ριχνει 2 και στην Γουέστ Χαμ. Στις 16 ρίχνει την Γουότφορντ με διπλό. Στις 23 “φρενάρει” με 0-0 την Τότεναμ. Αρχές Μάη είναι η μοναδική της ήττα, μέσα στην Μάντσεστερ, το είχαμε ποντάρει.

Και προ ημερών ρίχνει ακόμα τρία στη Σαουθάμπτον. Στο 4,00 δεν έχω κανένα θέμα, απολύτως κανένα.

Το άλλο που ζυγιάζω είναι αύριο η Νιουκάστλ. Ειδικά αν δεν παίξει ο Γουάιτ, έχει θέμα πισω σοβαρό και το ειδαμε και με την Τότεναμ. Το χαστούκι στο ντέρμπι ηταν βαρύ και δεν ξερω τι επίδραση θα έχει. Η Νιουκάστλ επίσης δεν θα το χαρίσει, έδρα μιά χαρά, άνετη είναι, απλά η παράδοση είναι φουλ αρνητική.

Το 4,20 γιά μιά τετοια έδρα είναι πολύ μεγάλο, η Αρσεναλ εκτός έχει 9-1-8, στο 50-50% δηλαδή είναι το χάνει-κερδίζει.

Κλείνω με το Νησί, τίμιο διπλό ίσως είναι η Σόλιχαλ στην Νάσιοναλ Λιγκ (που δεν μου δίνει κάτι άλλο).

Τώρα πολλοί θα πουν “καλά, εδώ περιμένουμε αβαβά, σχέσεις, άλλα κόλπα κι εσύ μας λες γιά εγγλέζικα;”. Εμ αυτές ξέρω-αυτές εμπιστεύομαι (γέλια).

Ας σοβαρευούμε όμως, πέρα απ΄το Νησί, δεν έχει και πολλά.

Ενα τίμιο ασάκι η Γκενκ νομίζω, με κίνητρο και φορμίτσα. Είχαμε παίξει και το ανάποδο σετ και μας είχε πληρώσει. Η Ολλανδία δεν μου δίνει σημείο, ας είναι φινάλε. Πάντα εννοώ κάτι να αξίζει, εννοείται αυτό. Η Β’ Γερμανίας ίσως σταυρώσει το ματς της Σάλκε. Ενα πόντο θέλει γιά τίτλο, φίλη η Νυρεμβέργη, πιθανό είναι.

Και στην Ισπανία παίζουν χινάρια. Ατλέτικο-Σεβίλλη και Χετάφε-Μπάρτσα. Υποψιασμένα κάμποσο, αλλά σε τιμές άνω του 3,00 οπότε αποδεκτά. Μένοντας εκεί, δεν παίζω Γρανάδα μετά απο σκέψη, δεν παίζω Κάντιθ στο 2,80 με τη Ρεάλ (και χωρίς Μόντριτς-Βινίσιους-Μπενζεμά παραμένει η Ρεάλ), εννοείται δεν κοιτάω καν το αστειο άσακι της Μαγιόρκα και μου μένει η Αλαβές.

Με την πεσμένη Λεβάντε, στο 2,50. Να στραφώ εκεί; Ζορίζομαι… Κι άλλη μπάζο είναι και δεν ξέρω αν προλαβαίνει κιόλας. Οκ εχει Αλαβές-Κάντιθ στο φινάλε, ίσως εκεί παιχθούν όλα. Δεν ξέρω, λέω να το αφήσω για live. Γενικά, θα έχει και σήμερα κάμποσο live.

Και κλείνω με Ιταλία. Ξεκάθαρος: Παίζω Τζένοα στο 4,50. Τα έγραψα όλα στο chat από προχθές.

Μπορεί από το 2019 να έχουν ψυχραθεί αρκετά, αλλά οι σχέσεις παραμένουν δυνατές. Αδελφοποιημένοι οπαδοί και άλλα τέτοια ιταλικά. Η Νάπολι αδιάφορη, είδαμε τι έγινε και στο Τζένοα-Γιούβε, δεν αποκλείω ιδιο “μαγικό”. Οπως και να έχει, εδώ παίζουμε σωστά την “καιόμενη”. Θυμηθείτε τι έγραφα χθες. Μετά έχει άλλα δύο ματς (περίεργο που οι ιταλοί δεν τα έβαλαν ίδια ώρα).

Η Μίλαν παίζει με την Αταλάντα στις 7. Δεν με απασχολεί στοιχηματικά. Αλλά αν βγει άσος, το βράδυ αργα έχει Κάλιαρι-Ιντερ. Και σκεφτείτε να έχει κερδίσει και η Τζένοα. Αυτομάτως η Ιντερ θα ξέρει ότι…θαύματα δεν γίνονται (με Σασουόλο στο φινάλε η Μίλαν) και η Κάλιαρι θα καίγεται κυριολεκτικά. Ο άσος είναι ψηλά, αλλά να παιχθεί pre game δεν ξέρω αν ειναι σωστό.

Αυτά είναι όλα, ανέλυσα όλο το σκεπτικό μου. Τι παίζω;

Σήμερα λέω να μην κάνω εκπτώσεις. Παίζω αρχικά τα δύο εγγλέζικα, Μπρέντφορντ και Νιουκάστλ (4,00 και 4,20). Μετά παίζω Τζένοα στο 4,50. Μιά σκέψη είναι να…μείνω εδώ, με ένα “βαρύ” patent. Εχω και τα χινάρια που με…τρώνε λίγο, φαβορί δεν παίζω. Κάλιαρι και άλλες…δημοκρατικές δυνάμεις, στο live.

Θα αφήσω και τα Χ, κι αυτά γιά live. Οριακά δεν έκανα ένα trixie με αυτά, αλλά και patent και trixie θα ήταν υπερβολή. Οπότε η αρχική σκέψη είναι η καλύτερη, μένω με τα τρία μεγάλα, θα έχουμε ενδιαφέρον και αύριο, όλα έχουν και πρώιμη. Βάρος στο live, τα λεμε chat και νέα στήλη την Τρίτη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras