591

Billaras

Ενα trixie λαμπερού διημέρου!

Οτι πήρα πίσω από την (λατρεμένη) Φράιμπουργκ. Αξιζαν άλλα; Η Γουέστ Χαμ πιστεύω. Οταν κάνεις δοκάρι στο 87′ σε κενή εστία γιά το 1-2, αξίζεις. Μετά την αδίκησαν κιόλας, αλλά το δοκάρι πόνεσε εμάς. Οπως λέω πάντα όμως, θα έρθει η στιγμή που το δοκάρι δεν θα πάει δοκάρι και έξω. Θα πάει δοκάρι και μέσα (γιά την ιστορία, δοκάρι είχε και η Ντονκάστερ στο 1-1 και λίγο μετά έγινε 1-2).

Ο Αυγουστος εφυγε, έβαλε και ψυχρούλα, αυτά εδώ είναι τα νούμερά του, παρόμοια με πέρυσι.

Πέρυσι έχασα και Αυγουστο και Σεπτέμβριο! Και…μετά ήρθε ο έρωτας (λέτε να το κάνω γιά γούρι;). Πέρα από την πλάκα, δύο-τρία το πολύ σημεία ήθελα (και άξιζα) ακόμα, όχι περισσότερα. Και θα μιλάγαμε αλλιώς ήδη. Μιά Λέιτον ας πούμε, μιά Γουεστ Χαμ.

Και αν δείτε καλα στη φωτό, ανέβάσα και πολύ το ρίσκο από νωρίς. Πολύ νωρίς, πολύ ρίσκο με μεγάλες αποδόσεις μέσου όρου 4,21.

Τα αφήνω όμως αυτά. Πάω σε άλλα, όχι δικά μου. Παρότι είναι η δική μου στήλη αυτή, θα ήταν εγωιστικό να σταθώ μόνο στα δικά μου. Πάω σε αυτά που έκανε ο Thassios. Με μιά λέξη; Εκανε…ΑΙΣΧΗ (γέλια)! Τρομερά αίσχη! Τελειωσε τη σαιζόν πριν την ξεκινήσει! Αδιανόητο ταμείο.

Αυτό που γίνεται μιά φορά στην τριετία. Πέρυσι τον πήγε στραβά, αλλά έτσι είναι η μπαλίτσα. Τα πήρε όλα πίσω εις διπλούν (και βάλε) με τέσσερις αποβολές και τις τρεις να γίνονται στο 96′!

Είναι σαν να έβαλε 1,5 ευρώ και να πήρε 320! Σαν να έβαλε 10,5 ευρώ και πήρε 3200! Γιά να κατάλαβετε τι ταμείο έκανε.

Τρομερό, από αυτά που μόνο στο Betsellers σκάνε. Χάρηκα και γιά το site, χάρηκα γιά εσάς, χάρηκα όμως πάνω από όλα γιά τον Γιάννη. Τώρα ξεκινάει μιά άλλη μάχη γιά εκείνον, αυτή της διαχείρισης, εξίσου σημαντική.

Πάμε τώρα παρακάτω, στα φρέσκα. Κατ’αρχάς να πω ότι ο λόγος που έχω ψιλοχαθεί απ το chat είναι προσωπικός, δεν έχω θέμα να τον αποκαλύψω, κόλλησαν οι δικοί μου κορωνοϊό.

Και όταν είναι 84 και 90 αντίστοιχα μάνα και πατέρας, έχεις ζόρια. Καλά πάνε, στο σπίτι είναι, αισιοδοξώ, αλλά η αγωνία υπάρχει, το μυαλό και η προσπάθεια είναι αλλού.

Στα ματς τώρα. Εβδομάδα μόνο με ευρωπαϊκά. Ξεκινάνε οι όμιλοι. Σεντονάκι σήμερα-αύριο, οι άλλες δύο διοργανώσεις μεθαύριο. Γιά μεθαύριο αφήνω (μικρό) παραθυράκι update την Πέμπτη μετά τις 2.

Δεν λέω λέξη, θέλω να τα ξαναδώ.

Ξέρετε ότι τα λαμπερα δεν είναι και το καλύτερό μου, δεν έχουμε αγγλιδούλες δυστυχώς στο μενού. Ειδικά και τέτοια δεν πολυασχολούμαι, τα αφήνω γιά τα sites που σας βάζουν στον μύλο του μπουκ με τέτοια. Χιλιάδες μπετάκια, όρεξη να έχετε, πασατέμπος να περνάει η ώρα.

Στα σοβαρά, σημείο βαρβάτο δεν έχει.

Κανένα. Η αρχική λογική λέει ότι βάση όσων έχουμε δει στα πρωταθλήματα είναι γιά κόντρα οι Τσέλσι, Λειψία, Γιούβε, Σεβίλλη (σήμερα) και Σπόρτινγκ, Λεβερκούζεν, Λίβερπουλ (αύριο). Αυτές δεν είναι καλά. Βέβαια, πολλές φορές έχουμε δει στο Champions League να…μεταμορφώνονται, αλλά κάπου πρέπει να στηριχθούμε αν θέλουμε να παίξουμε. Δείτε τώρα τις αποδόσεις στα περισσότερα από αυτά.

Κρίμα που η Λειψία πχ παίζει με τη Σαχτάρ. Δεν έχουν αξία οι κόντρες τους κοινώς. Της Γιούβε το 10αρι απ΄την άλλη είναι πολύ τραβηγμενο, αλλά δεν είναι καλά η ρουφιάνα. Εδώ έχει λάθος μεγάλο το under. Το 2,75 είναι τεράστιο, γιά ιταλική ομάδα μιλάμε, άμυνα θα παίξει. Και απ΄τα φαβορί, τίμια είναι Μίλαν και Αϊντραχτ αλλά βάση όσων μας έχουν δείξει και ανέφερα, καλύτερα να παίξουμε Αϊντραχτ (να το πω αλλιως, καλύτερα να κοντράρω Σπόρτινγκ εκτός, παρά Σάλτσμπουργκ εντός).

Να μην το ψειρίζω: Παρί under-Αϊντραχτ άσος-Μπριζ άσος. Αυτα σε trixie διημέρου. Ολα τα άλλα τα κοιτάμε στο live, θα είμαι σήμερα στο chat (και αύριο). Εχουν πρώιμη τα δύο, δεν τρελλαίνομαι αλλά ήθελα να παίξω και κάτι. Πάμε γιά πιθανό update την Πέμπτη, κανονική στήλη το Σαββατο.

Υ,Γ: Σας θυμίζω, από την άλλη εβδομάδα θα δείτε και νέα εκπομπή και telegram για live (κατεβάστε το, εγκαταστήστε το, όσοι δεν το έχετε κάνει).

Και θα ξεκινήσει και η κλασική ραδιοφωνική εκπομπή της Παρασκευής.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras