1567

Billaras

Εννιά, έξι, τελικά μιά τριπλέτα-UPDATE!

Τα πράγματα είναι σχετικά απλά σήμερα. Δεν αγγίζουμε τίποτα εκτός Νησιού, δεν αξίζει και κάτι, απλά περιμένουμε μπας και πάρουμε live την Λάτσιο ή γενικά κάποιο late goal, έχει φτάσει τα…έξι σε 10 ματς, παίζει ήδη να έχει κάνει ρεκόρ με τις ανατροπές της και τα γκολ “στο θάνατο”. Οσοι ακούσατε την εκπομπή χθες είτε ζωντανά είτε αργότερα, έχουμε επικεντρωθεί σε συγκεκριμένα σημεία στο νησί.

Που έχουν σχεδόν όλα, δύο παρανομαστές. Πρώτον, την παρουσία “πρώην”. Ο Ρόουετ κόντρα στην Στόουκ, ο Εβανς κόντρα στη Τζιλιγχαμ, ο Χιλ κόντρα στην Ροτσντέιλ. Οι δύο πρώτοι θέλουνε και μιά “εκδίκηση” (απολύθηκαν κακήν κακώς), ο τρίτος είναι αγαπητός στην Ροτσντέιλ, χρόνια παίκτης και προπονητής της, αυτός την ανέβασε στην Λιγκ 1 γιά πρώτη φορά πριν περίπου μιά δεκαετία.

Δεύτερον, το FA CUP που ακολουθεί (οι ρεβάνς των αγώνων που ήρθαν ισόπαλοι). Η Μίντλεσμπρο, η Μπρίστολ Σίτι, η Ροτσντέιλ, η Σριούσμπερι, η Τρανμίρ, όλες αυτές έχουνε να σκέφτονται τα μεσοβδόμαδα που έρχονται.

Στη σούμα, ότι αναφέραμε χθες, δεν έχω αλλάξει κάτι, έχει μερικά “μικρά” (Γουίγκαν, Σάουθεντ, under στη Λέστερ, under στην Τότεναμ, έσβησα μόνο το g/g της Γιουνάιτεντ γιατί δεν παίζει ο Πούκι στη Νόριτς), αλλά δεν σκοπεύω να παίξω κανενα από αυτά.

Γουίγκαν και Σαουθεντ ναι μεν μπορεί να εκμεταλευτούν τις σκέψεις των Μπρίστολ και Τρανμίρ γιά το FA CUP αλλά και δεν αξίζουν οι αποδόσεις και είναι αναξιόπιστες (η Γουίγκαν είναι το…ανάποδο της Λάτσιο, έχει δεχθεί -κρατηθείτε- 22 γκολ αφού προηγήθηκε και φυσικά είτε έχασε είτε πήρε απλά έναν πόντο). Οπότε, μένουν τα μεγάλα.

Σαουθάμπτον από Premier (5,25), Ντέρμπι (3,50) και Μίλγουολ (3,80) από Championship, Ακριγκτον (3,25), Τζίλιγχαμ (3,25), Μπόλτον (3,80), Λίνκολν (3,00), Γκρίσμπι (3,10) και Μόρτον (σκωτσέζικος άσος, στο 3,25). Αυτά είναι. Εννιά σημεία. Αν περάσουν τα 4-5 (κάπου εκεί θα “πατήσει” το νούμερο, λίγο πάνω ή λίγο κάτω του 50% επαλήθευσης) θα είναι καλά.

Το θέμα λοιπόν σήμερα είναι μόνο ένα. Ποιά από αυτά κρατάμε και πως τα παίζουμε. Ο Μάκης πήρε Μπόλτον και Γκρίσμπι. Προσωπικά, γιά αρχή σβήνω Μόρτον (δεν έχω εικόνα) και Ακρίγκτον (πέρασε τα 10 ματς κρίσης η Ιπσουϊτς οπότε περιμένω ένα ανέβασμα-αντίδραση), μετά σβήνω και Σαουθάμπτον (ζόρικο αρκετά, αν είχε πάνω από 6 το διπλό θα το έπαιρνα το ρίσκο).

Και πήγα στα έξι.

Ομολογώ ότι μου αρέσουν αρκετά και τα έξι. Παίζω με τις λεπτομέρειες πλέον. Να σβήσω και Τζίλιγχαμ επειδή εκτός “σκαλώνει” συχνά στο Χ; Φυσικά πάντα τελικός κριτής είναι η απόδοση. Να είχα 4+ να το πάρω το ρίσκο. Πήγα στα πέντε. Να σβήσω και Μίλγουολ επειδή η Στόουκ εντός θα το παλέψει όσο δεν πάει; Πάνε οι Ρόουετ και Εβανς, ας πάρουν “εκδίκηση” χωρίς εμένα (γέλια).

Εμεινε μιά τετράδα…

Μπορώ να πάω σε ένα yankee και να “καθαρίσω”. Είναι το πρέπον; Εδώ μπαίνει η ατάκα που γράφω πάντα: Δειτε εσεις ΚΑΙ τα εννιά, εμείς δίνουμε την κατευθυνσή, η τελικη απόφαση είναι δική σας (και στις επιλογές και στον τρόπο). Ανάβω ένα τσιγάρο και το σκέφτομαι. Μπορώ να παίξω τέσσερα μονά, αν βγουν τα δύο να έχω και κέρδος περίπου διπλασιασμού (να παίξω πχ 4 ματς Χ 2,5 μονάδες, σύνολο δέκα και να περάσουν τα δύο, να πάρω χοντρικά 9 μονάδες από το καθένα συνολο δεκαοκτώ).

Συντηρητικό μεν-ασφαλές δε. Γιατί και ένα να βγει, θα χάσω ψίχουλα, περίπου στα λεφτά μου. Να σβήσω κι άλλο και να πάω σε trixie ή patent; Ολα επιλογές είναι.

Το αποφάσισα. Θα σβήσω και Ντέρμπι. Σαφώς σε ανέβασμα ελέω Ρούνει, σαφώς μας πλήρωσε ήδη, αλλά ξανά εκτός, ξανά ζόρικο, ενώ είναι σε πικ φόρμας και η Μίντλεσμπρο κι αυτό το σέβομαι.

Οπότε, μένω με τρία (τα δύο του Μάκη συν την Λίνκολν) και πάω σε ένα trixie. Ρισκάρω και πάλι, θέλω 66% ευστοχία (2 από 3) αλλά κατεβάζω στήλες που σημαίνει βγάζω λιγότερα από την τσέπη μου. Ξαναλέω: Εσεις αποφασίστε τι θέλετε. Ανέφερα 9 ματς και …4-5 τρόπους πονταρίσματος.

UPDATE: Χθες απλά δεν ήθελε.

Περιμένω καρτερικά πότε θα θελήσει (γέλια). Εννιά σημεία αναφέρθηκαν, όλα αουτσάιντερ, τα επτά…δεν έχασαν! Πλην Ακριγκτον και Μπόλτον, οι άλλες επτά δεν έχασαν, ορθότατα είχαν σημειωθεί οι κόντρες των φαβορί, αλλά τι να τα κάνω τα Χ; Λάθος μου το μη ποντάρισμα στην Σαουθάμπτον. Κακώς έκανα πίσω. Αλλά στα άλλα; Οτι και να έπαιζα, είτε Ντέρμπι, είτε Μίλγουολ, είτε Τζίλιγχαμ, στο Χ κατέληξαν.

Και όλα στο…φτερό, στις λεπτομέρειες. Δηλαδή γιά να κερδίσω χθες, έπρεπε να καταλήξω σε Μόρτον και Σαουθάμπτον. Οταν στα εννιά το ταμπλό γράφει 2-5-2 (νίκες-χινάρια-ήττες), θα’πρεπε να είχα άστρο να διαλέξω τις δύο που κέρδισαν. Η Μπόλτον δοκάρι γιά το 1-1, η Λίνκολν δοκάρι γιά το 1-2, η Γκρίσμπι ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο 92΄, οι λεπτομέρειες που λέγαμε.

Είναι δεδομένο ότι θα παίζονται στο όριο τέτοια σημεία, αναμενόμενο εντελώς, αλλά…ας γείρει η πλάστιγγα των λεπτομερειών από την άλλη πάντα λίγο, δεν είναι κακό (γέλια).

Αυτά με το χθες, σήμερα…χαλάρωση. Δεν δίνει σημεία η μέρα. Να μην το ψειρίζω, σβηστά εντελώς μιά δυάδα με g/g ΠΑΟΚ και διπλό Γιουβέντους που μου δίνει 4,4.

Και ένα μονό ψυχωμένο, στο Βερόνα-Τζένοα. Εδώ υπάρχει παρασκήνιο, ταλαντεύτηκα μετάξυ Χ και 2, πήγα στο 2. Ο Γιουρίτς της Βερόνα είναι παιδί της Γένοβας, παίκτης χρόνια-προπονητής χρόνια της Τζένοα. “Κάτι” θα πάρει πιστεύω απ΄το ματς η Τζένοα, ελπίζω τρίποντο, πάντως αν είναι διπλό ως το 80 και κάτι από τώρα λέω ότι θα κάνω cash out.

Τίποτα άλλο, αργότερα στο chat και νέα στήλη την Τρίτη.

 

Παλαιότερα άρθρα του Billaras