1524

Billaras

Εννιά ματς…διά του τρία!

Ωρε, σαν να μαζεύτηκαν πολλά! Καλό μεσημέρι, ξεκίνησα έτσι γιατί γιά την Τετάρτη τα είπαμε, ενώ γιά την Πέμπτη δεν εχω να πω πολλά. Η Μπασακ με εξέθεσε (ανύπαρκτη), η Λιντσερ το πήγε σούπερ αλλά έκανε ένα χαζό χέρι-πέναλτι και σαν να αδίκησε και μένα και τον εαυτό της. Τα’χω ξεχάσει ήδη..

Πάω λοιπόν άμεσα στο σήμερα.

Τα αναλύσαμε και χθες στο ράδιο (σ,σ όσοι είχατε θέματα να ακούσετε και από κινητό, είναι καθαρά θέμα δικού σας browser, όταν κάνουν ανανεώσεις συμβαίνουν αυτά), τα ξέρετε λοιπόν τα σημεία πάνω-κάτω. Και μετά την πρωινή τελευταία μελέτη δεν πρόσθεσα κάτι φρέσκο.

Στο Νησί στάθηκα σε Τότεναμ-Λέστερ-Κάρντιφ-Γουίμπλεντον-Πορτ Βέιλ-Μπράντφορντ και Χάλιφαξ.

Αυτά από μεγάλα. Προσθέστε κάτι Μπέρμιγχαμ, Μέιντενχεντ, το over στη Σουίντον (από μικρά) και έχετε εικόνα. Τα’βαλά όλα κάτω ξανά. Και αποφάσισα σχετικά εύκολα.

Εξω η Τότεναμ. Ο Αμπραχαμ είναι αποστολή στην Τσέλσι οπότε δεν μπορώ να μαντέψω αν θα ξεκινήσει, παράλληλα ξέρω τις σοβαρότατες απουσίες και την κούραση της Τότεναμ, ξέρω και την αρνητική παράδοσή της.

Η απόδοση προκαλεί μεν, φοβάμαι πολύ την ισοπαλία δε. Κανένας δεν θα χαλαστεί και ιδιαίτερα (έτσι κι αλλιώς, όπως είναι σήμερα η βαθμολογία, αν δεν βγει η Σίτι στο επόμενο σεντόνι και βγει η 5η του πρωταθλήματος, τότε…βγαίνουν και οι δύο τους).

Εξω και η Λέστερ. Αυτό θα το “ελέγχουμε” στο live. Γιατί την αφήνω; Γιατί η εικόνα της Λέστερ με την Γουλβς δεν μου άρεσε καθόλου, ενώ είναι κομβικές οι απουσίες των Εντιντί (βασικός κόφτης, ο “νέος Καντέ”) αλλά και Μεντί (ο…αντικαταστάτης του στο μοτέρ των χαφ).

Και εκεί σκαλώνω. Οπότε πάσο (τώρα) και βλέπουμε στο live.

Εξω εύκολα η Γουίμπλεντον (μπερδεμένη κατάσταση στην Μπλάκπουλ), έξω τα μικρά ασάκια όλα (σπανιότατα παίζω τέτοια ασάκια έτσι κι αλλιώς), οριακά τελευταία κόπηκε η Κάρντιφ. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορώ να πιάσω σφυγμό της άλλης, της Στόουκ. Μιά καλή-μιά χάλια.

Ως υλικό μιά χαρά, αλλά τραγική σαιζόν. Γνωστά αυτά. Επίσης, η Κάρντιφ μπορεί να έχει έδρα κάστρο αλλά εκτός έδρας συχνά σκαλώνει, το 4-7-6 δεν το λες και καλό (σκεφτείτε ότι είναι 9η και από κάτω της έξι ομάδες έχουν παραπάνω διπλά).

Τι έμεινε; Η Πορτ Βέιλ, ομάδα που “με πάει”. Σταθερά. Ακομα και με τύχη, μας φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα, σκεφτείτε προ εβδομάδας παρότι δεν την έπαιξα, την ανέλυσα γιά combo 1/over και το έφερε μονάχη της από νωρίς κιόλας με 3-0.

Φόρμα έχει, κόσμο θα έχει, στόχους έχει, και την (γενικά μέτρια) Γουόλσολ την έχει.

Μετά η Μπράντφορντ. Ναι, καλά δεν την λες. Προφανώς. Αλλά σάμπως είναι καλά η αντίπαλός της; Δεν σκοράρει με τίποτα η Νιούπορτ, έξω και από το Τρόφι που της ειχε απομείνει ως στόχος, μακριά από πλέι οφ, φουλ απουσίες. Ολα χάλια. Η Μπράντφορντ είναι “βαρύ χαρτί” (μάλλον το πιό βαρύ της κατηγορίας), με νέο τεχνικό (και καλό, ο Μακ Κολ -στη φωτό-το έχει το ύψος), θα την βρει την άκρη, ενα κλικ έξω από τα πλέι οφ είναι, το θέλει το ματς.

Ακόμα και όλα τα παραπάνω να μην ισχύαν, χάλια Vs χάλια δεν γίνεται το ένα χάλι να δίνει 3,70 (γέλια).

Και τέλος η Χάλιφαξ. Εγινε ένα “μπαμ” χθες ως το 4,00, σκεφτείτε ότι εγώ και στο 2,90 έβρισκα αξία! Οπότε και στο 3,40 μιά χαρά μου κάνει που είναι τώρα. Ψαχτήκαμε χθες, δεν είχε προκύψει κάτι, απλά κάποιος έβαλε λεφτά στον άσο (μην φανταστείτε τίποτα φοβερό, σε ματς με τζίρο πχ 1000 λίρες αν κάποιος βάλει 400 μαζεμένες αλλάζει το line άμεσα).

Η φόρμα και το κλίμα και οι στόχοι με πάνε δεξιά. Τρία αγγλικά λοιπόν, σωστές αποδόσεις, όλες με κίνητρο, οι δύο εκ των τριών και με φόρμα άψογη.

Βγήκε το ένα σύστημα νομίζω. Βάζω στην άκρη και το over της Σουίντον, καλό είναι στο 2,00, το περίμενα 1,65 δείτε τι κάνουν τελευταία (και με κλασικό Χάλογουέι στον πάγκο η Γκρίσμπι και χωρίς άγχος, ανοίγει τα ματς).

Πριν πάω παρακάτω, λέω ότι θα παίξω….τριάδα (μη βαράτε μωρέ)! Κάπου κάπου παλιμπαιδίζω κι εγώ, το έχω ανάγκη! ΔΕΝ το συστήνω, αλλά οκ, μου’κατσε σήμερα να παίξω τριάδα με Στρασβούργο over, Σουίντον over και άσο Θέλτα! Οποιος θέλει κάνει δυάδα. Δίνει 8,28 η τριάδα! Πάει κι αυτό.

Προσέξτε τώρα. ΔΕΝ θέλω πολλές στήλες.

Με ένα απλό yankee ας πούμε, θα πήγαινα σε 11 στήλες. Τώρα έχω ένα εγγλέζικο trixie και μιά…τριάδα, άρα είμαι στις 5 στήλες. Και πάω στα εκτός Αγγλιας (δεν αναφέρω ξανά Θέλτα και Στρασβούργο).

Στα μεγάλα σημεία λοιπόν, έχω σημειώσει Αστέρα-Ουντινέζε-Μονπελιέ-Σερκλ Μπριζ-Τραμπζονσπόρ ενώ προσθέτω και ένα που είναι πολύ νωρίς αύριο (12,30) και μου αρέσει.

Την Αντάλιασπορ.

Εσβησα γρήγορα Ουντινέζε (απλά ψυχανεμίζομαι “κάτι”, δεν στηρίζεται κάπου) και Μονπελιέ (καλή ομαδα μεν-προβληματική εκτος έδρας δε). Αρα έμεινε μιά τετράδα.

Εχω αποφασίσει 100% να παίξω Σερκλ Μπριζ (αγαπητός ο προπονητής στην Μουσκρόν όπου ήταν πέρυσι, κάνει αγώνα να σωθεί, μπορεί να δούμε πάλι δωράκι) και αύριο την Αντάλια (με το ψοφίμι της Μαλάτια, την ώρα που η Αντάλια κάνει αντεπίθεση και είναι και ενισχυμένη και το 4,00 είναι εξωπραγματικό).

Και τώρα…τσιγάρο. Αστερα ή Τραμπζονσπόρ; Ιδού η τελευταία απορία μου…

Στον Παναθηναικό έχουνε γίνει -σόρυ- σκατά. Μετά τις δηλώσεις Δώνη το κλίμα χάλασε, μπάχαλο κανονικό. Συν σοβαρές απουσίες, ενώ ο Αστέρας είναι καλά και με άμεσο κίνητρο εξάδας! Με χαλάει όμως το σημερινό 2,62. Στο 2,90 ήταν οκ, τώρα μου γύρισε φαβορί…

Στην Τραμπζον όλα πάνε πρίμα, πρώτη και καμαρωτή, σαρώνει.

Βάση φόρμας το 3,5 είναι σούπερ. Η Μπεσικτάς δεν προλαβαίνει τίτλο, ενώ δεν πιστευω ότι θέλει να δει πρωταθλήτρια Μπασακσεχίρ ή Γαλατά, δύο ομάδες της Πόλης. Βέβαια, δεν είναι εύκολο, καυτή έδρα, μεγάλο όνομα…

Το τσιγάρο τελειώνει και…δεν έχω αποφασίσει!

Αναβω κι άλλο, βαθιά τζούρα και αποφασίζω: Θα παίξω τoν Αστέρα στο δεύτερο trixie.

Και θα τσεκάρω Τραμπζονσπορ στο live. Προφανώς και κάνω λίγο τα στραβά μάτια. Σημειώστε εδώ ότι αν κερδίσει ο Αστέρας, μπορεί να μας προκύψει άλλο σημείο αύριο, από…ΟΑΚΑ μεριά!

Κλεινω με το εξής σοβαρό που θα το λέω πάντα: Είναι έξι μεγάλα σημεία. Μπορείτε να κάνετε άλλη χημεία και όχι τα δύο trixie που έκανα εγώ.

Στο χέρι σας και την τσέπη σας είναι. Να ανακατέψετε αγγλικα-μη αγγλικά. Οπως μπορείτε και να παίξετε δυάδα αντί…τριάδας στο παρολί. Εμείς εδώ απλώς δίνουμε το ερέθισμα. Κλείσαμε, αύριο κανονική νέα στήλη, αν δεν περιμένω Αντάλια (χτυπάω ξύλο) θα ξαναπαιχτεί. Και τα λέμε κλασικά στο chat σήμερα κατά τις 5!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras