1171

Μάκης Μηνδρινός

Εντελώς λάθος απόδοση

Καλό μήνα! Σε μια σεζόν όπως η φετινή, που πραγματικά δεν υπάρχουν  «κενές» μέρες στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, δεν υπάρχουν χειμερινές διακοπές και οι ρυθμοί είναι εξοντωτικοί, είναι λογικό να εμφανιστεί και ένα Σ/Κ σαν το προηγούμενο. ΟΚ, θα μπορούσα να παίξω τη Λιντς την Κυριακή, την είχα αναφέρει στην εφημερίδα, την είπαμε και στην εκπομπή, όμως όταν μπαίνουν αμφιβολίες σε κάποια σημεία συνήθως κάνω πίσω.

Ετσι πήγε και με τη Λιντς.

Θα μπορούσα να τσιμπήσω και 2-3 ματς εκτός Αγγλίας από αυτά που ανέφερε και ο Βασίλης την Παρασκευή. Αλλά από τη στιγμή που δεν έχω την παραμικρή εικόνα για την Χέρενφεν π.χ., πώς να τη βάλω στο παιχνίδι μου; Εχω τα κολλήματά μου κι εγώ, αν δεν έχω έστω και μικρή εικόνα των ομάδων δεν πάει εύκολα το χέρι! Και εδώ που τα λέμε δεν νομίζω ότι υπάρχει και λόγος Γενάρη/Φλεβάρη να αρχίζω να βάζω στο παιχνίδι μου ματς εκτός Αγγλίας επειδή έτυχε το πρόγραμμα στο Νησί να είναι κακό.

Και κάπως έτσι ήρθε το No Bet του Σ/Κ. Πάμε στα καινούρια, έχουμε νέα εμβόλιμη αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, έχουμε και πολλά παιχνίδια στις μικρότερες κατηγορίες. Εχουν μαζευτεί κάμποσα εξ αναβολής και λόγω κορωνοϊού και λόγω κακοκαιρίας. Πριν περάσω στις επιλογές μου, δύο λόγια για τη Νάσιοναλ Λιγκ, η οποία κρέμεται σε μία κλωστή.

Χθες Δευτέρα, λοιπόν, η Ομοσπονδία ζήτησε από τις 66 ομάδες (Νάσιοναλ Λιγκ, Βορράς, Νότος) να ψηφίσουν αν θέλουν να συνεχιστεί η σεζόν. Οι ομάδες έχουν 28 ημέρες να αποφασίσουν. Το βασικότερο πρόβλημα είναι οικονομικό, οι περισσότερες έχουν φτάσει στα όριά τους. Δεν αποκλείεται λοιπόν η σεζόν να διακοπεί και από ‘κει και πέρα θα αποφασιστεί με ποιον τρόπο θα ολοκληρωθεί.

Στοίχημα

Χθες ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος, πολύ ήσυχη για τα δεδομένα της Αγγλίας. Στα σημαντικότερα του φινάλε: η Εβερτον πήρε τον Νορβηγό φορ Τζόσουα Κινγκ από την Μπόρνμουθ, η Σαουθάμπτον απέκτησε δανεικό τον Μιναμίνο από τη Λίβερπουλ, η οποία πήρε δύο αμυντικούς: τον Καμπάκ από τη Σάλκε και τον Μπεν Ντέιβις της Πρέστον.

Η Αρσεναλ έδωσε δανεικούς δύο πιτσιρικάδες, τον Μέιτλαντ-Νάιλς στη Γουέστ Μπρομ και τον Γουίλοκ στη Νιουκάστλ.

Από την Πρέμιερ Λιγκ τρεις είναι οι σκέψεις. Θεωρώ εκτός κάθε λογικής το 4,20 της Γουέστ Μπρομ στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Επεσε, χθες ήταν ακόμα ψηλότερα. Επίσης οι μπουκ αδικούν τη Σαουθάμπτον, δεν υπάρχουν τα 8,00+ για μια αποδεδειγμένα καλή ομάδα και άκρως επικίνδυνη εκτός έδρας.

Εξάλλου η Γιουνάιτεντ έχει κάμποσες εντός έδρας γκέλες φέτος. Επίσης, δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν η Γουέστ Χαμ φύγει αλώβητη από το «Βίλα Παρκ». Εδώ δεν υπάρχει κάποιο τρελό λάθος στην απόδοση, το 3,30 είναι νορμάλ. Αλλά αγωνιστικά η Γουέστ Χαμ μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

Τέλος, πιο μοιρασμένο θα έπρεπε να είναι το σετ στο Τότεναμ – Τσέλσι.

ΟΚ, η Τότεναμ ξεκάθαρα έχει πρόβλημα χωρίς τον Κέιν, αλλά γιατί η Τσέλσι «πετάει»;

Στις μικρότερες κατηγορίες δεν έχω κάτι. Λίγο Γουίγκαν (3,10) είδα, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας.

Σαουθάμπτον δεν θα παίξω γιατί οι πολλές απουσίες την έχουν αναγκάσει να παίζει συνέχεια με τους ίδιους και αρχίσει να βγάζει κούραση. Γουέστ Χαμ επίσης δεν θα παίξω, όπως ανέφερα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο η απόδοσή της.

Γουέστ Μπρομ όμως στο 4,20 θα παίξω.

Από πού κι ως πού ουραγός και με μόλις δύο νίκες σε 21 ματς να πληρώνει 1,90; Είναι εκτός κάθε λογικής. Δεν λέω ότι η Γουέστ Μπρομ είναι καμιά ομαδάρα, ντέρμπι ουραγών είναι. Και πιθανότατα χέρι-χέρι θα πέσουν στην Τσάμπιονσιπ. Όμως ακριβώς επειδή είναι ντέρμπι ουραγών το σετ θα έπρεπε να είναι ισορροπημένο.

Ή, έστω, ελαφρύ φαβορί η Σέφιλντ λόγω έδρας. Η μοναδική νίκη που έκανε εντός ήταν με πολύ ζόρι απέναντι στη Νιουκάστλ. Από την άλλη στα 4 τελευταία εκτός η Γουέστ Μπρομ πήρε 1-1 στη Μάντσεστερ Σίτι, 1-1 στο Λίβερπουλ, κέρδισε τη Γουλβς 3-2 και έχασε μόνο από τη Γουέστ Χαμ 2-1!

Μόνο με αυτό θα πάω και τέλος. Νέα στήλη και εκπομπή την Παρασκευή, θα ενημερώσουμε το συντομότερο για την ώρα.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος