54

Billaras

‘Εξι “θηρία” σε δύο συστήματα!

Πως το κατάφερα αυτό την (τσίκνο)Πέμπτη, δεν ξέρω! Το ένα σημείο οκ, δεν με ενδιέφερε στοιχηματικά αφού είχε χαθεί το trixie απο την Τετάρτη, αλλά σκεφτείτε πχ να είχε περάσει ας πούμε η Σουόνσι. Και να περίμενα over+gg Μασαλια και 1+gg στη Ρώμη. Τώρα περίμενα μόνο το πρώτο. Και τι ήρθαν…και τα δύο; 4-0! Χωρίς καν τελική στο στόχο απο Βιγιαρεάλ και Μπράιτον.

Το λες και κατόρθωμα. Το over στο ένα και ο άσος στο άλλο ήρθαν για πλάκα, αλλά οι δύο φιλοξενούμενες αμολάγαν αετό για να βγουν και τα gg. Να που γίνεται και αυτό…

Κανένα άλλο σχόλιο, την απογοήτευση μου για τις ελληνικές ομάδες την εξέφρασα και στην Kingbet αλλά και στο Betsellers Radio χθες το απόγευμα (εκπομπή που ελπίζω να ακούσατε όλοι για να έχετε ήδη ιδέα που θα κινηθούμε το ΣΚ).

Οπότε, χωρις πολλά πολλά, πέρασε και η ώρα, πάμε στο σήμερα. Αύριο άλλη μέρα/άλλη στήλη. Σήμερα μόνο Σαββατιάτικα.

Το Νησί δεν έχει ψωμί. Premier League και Championship τίποτα. Λίγο Φούλαμ κοίταξα, λίγο Πρέστον κοίταξα, προσπέρασα, δεν φτουράνε για αγγλίδες αυτά, σωστές αποδόσεις (σήμερα είδα κάπου ως και…πρόταση δυάδας με απόδοση 2,3, δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να λιώσω στα γέλια).

Να παίξω και 2,00 και 2,40 αρκεί εγώ να τα αξιολογώ 1,65 ή 2,00 αντίστοιχα. Τώρα καμιά αξία.

Στην 1η, το ένα προκλητικό είναι η Λίνκολν (4αρι για ομάδα που είναι δέκα ματς αήττητη;) και μεγάλο είναι και η Τσέλτεναμ στο 4,33 (δεν μπορεί να’ναι τόσο φαβορί μιά Οξφορντ που έχει μιά νίκη σε δέκα ματς συνολικά αλλά και 1-3-3 εντός από την Βοxing Day).

Και στην 2η, μιά σκέψη η Γουίμπλεντον (κυρίως λόγω ανυπαρξίας της Νοτς Κάουντι). Οξφορντ και Νοτς Κάουντι μοιάζουν, δεν είναι τυχαία η κατηφόρα τους, η μεν Οξφορντ έμεινε στα κρύα του λουτρού απο τον Μάνινγκ στα μέσα Νοέμβρη (τότε ήταν 2η και ο Μάνινγκ πήγε Μπρίστολ Σίτυ), η δε Νοτς Κάουντι έμεινε στα κρύα του λουτρού από τον Γουίλιαμς που πήγε και ανέλαβε την Σουόνσι μέσα Γενάρη.

Τέλος, από την Αγγλία το νου σας στην Φάιλντ, ομάδα “περίεργη”. Με τον Μπιτς στον πάγκο απο τον Δεκέμβρη, ξεκινησε αντεπίθεση και έγινε…Μπαρτσελόνα. Πριν τις γιορτές ήταν τελευταία και -6 απο τη σωτηρία, τώρα είναι 15η και +4 απο τη ζώνη (8-3-4 στα τελευταία 15 ματς)! Η Τσέστερφιλντ ο ορισμός της…άπλας. Είναι πρώτη στο +17 και έχει και ματς στο χέρι.

Προφανώς αν πατήσει γκάζι ρίχνει τάληρο. Αλλά τελευταία…κωλοβαράει κανονικά, ντόρτια από την Ντόρκινγκ έφαγε προ ημερών, 1-2-2 στα τελευταία πέντε. Μπορεί να…αμολήσει αετό και σήμερα. Αξίζουν στεκιάς τα 6,5αρια.

Αν φυγω από το Νησί, πολύ μεγάλη απόδοση το 5,50 για την (φορμαρισμένη) Οσασούνα μέσα στην (κάνω μεγαλη κοιλιά) Χιρόνα.

Είδα την Χιρόνα με την Μαγιόρκα, εντελώς λάθος μπετ έκανα εκεί. Η Χιρόνα δεν ξέρω αν ξεφουσκώνει για τα καλά, ξέρω ότι είναι σε μεγάλη κοιλιά (3 ήττες στα τελευταία 4). Και ξέρετε τι λέω αν κάτι έχουν δει τα ματάκια μου. Δεν αλλάζω εύκολα γνώμη (γέλια). Φυσικά βλέπω και την (τεράστια) Μπολόνια στο 3,50. Η Ιντερ και έχει σεντόνι μπροστά της και rotation θα κάνει και άνεση έχει (+15, θεωρείται ήδη πρωταθλήτρια).

Και τέλος, η Γαλλία δίνει δύο σημεία, και Λοριάν (3,3) και Μπρεστ (3,6). Και οι δύο μας έχουν πληρώσει, είναι καλά, σε μια βαθμολογία φόρμας η Λοριάν είναι με 4-0-1 και η Μπρέστ με 3-2-0 στα τελευταία πέντε. Η Μπρέστ ειδικά είναι η αντίστοιχη Μπολόνια της Γαλλίας (ή Χιρόνα της Ισπανίας αν προτιμάτε). Ως είδηση να πούμε ότι η Λυών δεν θα έχει τον Λακαζέτ.

Αυτά έχω…

Τι αφήνω/τι κρατάω και πως παίζω; Λέω να πάω με τρία “μικρά” (ο Θεός να τα κάνει μικρά) και τρία μεγάλα. Φάιλντ/Οσασούνα/Τσέλτεναμ τα μεγάλα. Και Λοριάν/Μπρέστ/Μπολόνια τα μικρά. Το…μικρότερο δηλαδή είναι 3,30! Και μάλιστα λέω να το…τσιτώσω σήμερα, να πάω επιθετικά, τα γνωστα “τρικ” να τα κάνω στα μεγάλα για να τα κάνω μεγαλύτερα! Στο 7,00 η Τσέλτεναμ με 2+gg, 9,50 η Οσασούνα με το ίδιο και 10,0 η Φάιλντ! Προσέξτε, ΟΛΑ στο bet builder, να έχουμε πρώιμη αν γίνουν αρχικά 0-2 (εκτός της Φάιλντ που δεν έχει).

Καλό ρίσκο λοιπόν σήμερα. Trixie τα μικρά, patent τα μεγάλα! Με 50% θα είμαι σούπερ, με τρία απο τα έξι. ΔΕΝ είναι εύκολο, μην γελιόμαστε. Τα πέντε εκ των έξι έχουν πρώιμη, θέλουμε και ρέντα. Ξανοίγομαι λίγο, μου αρέσουν. Τα λέμε στο chat, αύριο ίδια ώρα νέα στήλη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras