1175

Skotostrious

Επιβεβαίωση της φόρμας τους…

Καλημέρα σε όλες και όλους στο καθιερωμένο μας ραντεβού του Σαββάτου. Δυστυχώς τις τελευταίες εβδομάδες τα τερτίπια του καιρού μας έχουν στερήσει απο μερικές πολύ σημαντικές ημερίδες και αυτό το σαββατοκύριακο δε μπορεί να είναι εξαίρεση καθώς η πολλή βροχή που έπεσε στο ιπποδρόμιο του Cheltenham οδήγησε τους διοργανωτές να αναβάλλουν την αυριανή κάρτα η οποία ήταν και η πρόβα τζενεράλε πριν το μεγάλο φεστιβάλ του Μαρτίου.

Οι κούρσες όμως συνεχίζονται σε διάφορα άλλα ιπποδρόμια του νησιού και κυρίως στο Doncaster όπου διεξάγεται μια πάρα πολύ δυνατή ημερίδα οπότε χωρίς καθυστέρηση ας δούμε τι επιλογές έχουμε.

Η πρώτη μας στάση θα γίνει στην τέταρτη κούρσα του προγράμματος και θα στηρίξουμε τον ASK A HONEY BEE ο οποίος μετά από ένα σερί πολύ καλών πλασαρισμάτων έρχεται σήμερα με στόχο να επιστρέψει στις νίκες.

Είχε τρεις νίκες του πριν ξεκινήσει τις ιπποδρομίες με χαμηλά εμπόδια και στο νέο του ξεκίνημα έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα ικανός καθώς σε 4 κούρσες έχει 1 νίκη, 2 δεύτερες και μια τρίτη θέση με την τελευταία του να έρχεται σε πάρα πολύ ισχυρή Grade 2 κούρσα στο Cheltenham πριν τις γιορτές που μας πέρασαν. Η επιστροφή σε ένα πιο επίπεδο αγωνιστικό στίβο από το λόφο του Cheltenham αναμένεται να του δώσει την απαραίτητη ώθηση για να εμφανιστεί πάλι άκρως ανταγωνιστικός.

Εκπροσωπεί ένα νέο εκπαιδευτή ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και σε διαρκή άνοδο οπότε αξίζει να τον στηρίξουμε.

Η επόμενη επιλογή μας έρχεται στην κούρσα που ακολουθεί και θα στηρίξουμε τον διαρκώς βελτιωμένο CANELO. Ερχεται σε πολύ καλή φόρμα καθώς στις 3 τελευταίες του κούρσες έχει 2 νίκες και 1 δεύτερη θέση πίσω από τον σημερινό του αντίπαλο Cap Du Nord από τον οποίο αγωνίζεται με 4 lbs πλεονέκτημα σε σχέση με την προηγούμενη φορά που ήρθαν αντιμέτωποι.

Στην προηγούμενη έξοδο του στην Βoxing Day απέδειξε ότι έχει την αντοχή να αγωνιστεί στην απόσταση των τριών μιλίων. Εκπροσωπεί κορυφαίους σύνδεσμους και αναμένεται και σήμερα να είναι άκρως ανταγωνιστικός. Σαν κάλυψη θα πονταριστεί και ένα forecast με το φαβορί και την επιλογή μας.

Κλείνουμε τις σημερινές επιλογές με τον WHO’S IN THE BOX ο οποίος αγωνίζεται στην προτελευταία ιπποδρομία της ημερίδας στο Doncaster.

Ερχεται και αυτός στην κορύφωση της φόρμας του για τη φετινή σεζόν καθώς στις τελευταίες 3 κούρσες του έχει 2 δεύτερες θέσεις και μια πολύ καλή νίκη σε πολύ ανταγωνιστικό χάντικαπ πριν ένα μήνα. Δείχνει ιδιαίτερα δυνατός στις μεγάλες αποστάσεις και παρά τις 6 lbs ποινής που θα φέρει σήμερα σίγουρα θα έχει να προσφέρει πολλά ακόμα.

Πολύ καλή η επιλογή του εκπαιδευόμενου τζόκεϋ που θα τον οδηγήσει σήμερα καθώς είναι σε καλή φόρμα τις τελευταίες εβδομάδες και θα του δώσει ένα επιπλέον πλεονέκτημα με τις 3 lbs λιγότερου βάρους που φέρει.

Συνοπτικά

Σάββατο 30/01 16:40 Doncaster Albert Bartlett River Don Novices’ Hurdle : ASK A HONEY BEE (8,00).

Σάββατο 30/10 17:15 Doncaster Sky Bet Handicap Chase : CANELO (7,00)

Σάββατο 30/10 17:15 Doncaster Sky Bet Handicap Chase : forecast 1ος CAP DU NORD / 2oς CANELO (18,75)

Σάββατο 30/10 17:50 Sky Bet Money Back As Cash Handicap Chase : WHO’S IN THE BOX (6,50).

Oι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious