4420

Billaras

Επικέντρωση των βολών…

Μιά χαρά περάσαμε και την Πέμπτη, πηγαίνωντας σταθερά σε χαλαρούς ρυθμούς, τα κέρδη έρχονται! Πληρωμή την περασμένη Κυριακή, πληρωμή την Τρίτη, πληρωμή την Πέμπτη, δεν έχω να ζητήσω…κάτι άλλο, ούτε καν θέλω να σταθώ σε τυχόν μικροατυχίες (κάποιο over που δεν ήρθε κλπ). Ολα πάνε καλά. Αυτό κοιτάω. Εχουμε μπει ήδη στην τελική ευθεία και η κάβα είναι στις 26.

589 μονάδες, τι άλλο να ζητήσω; Θα ήταν πλεονεξία και πλεονέκτης δεν είμαι…. Είδαμε λοιπόν γκολάκια την Πέμπτη, είδαμε το νέο σόου της Μπιλμπάο (την ευχαριστούμε, όπως και τους μπουκ που σε δύο αγώνες μαζεμένους μας την έδωσαν αουτσάιντερ), πάμε στα φρέσκα. Πλέον, το έχετε ήδη παρατηρήσει, αμυδρά η Αγγλία “υποχωρεί” στις προτιμήσεις μου.

Θα το δείτε και σήμερα. Οχι ότι αν δω κάτι δυνατό δεν θα…ορμήσω, απλά… έτσι έχω μάθει. Να παίζω καλό και ατόφιο στοίχημα όλη τη σαιζόν, να με “ταίζει” το νησί, αλλά όταν μπαίνει η άνοιξη να…κατηφορίζω σε πιό…ζεστά κλίματα. Και το παιχνίδι μου μεταβάλλεται. Η μεταβολή αυτού του παιχνιδιού θέλει πολύ καθαρό μυαλό, θέλει άντερο, στομάχι και να μπορεί κάποιος να κάνει delete στην πεπατημένη.

Καθόλου εύκολο. Παράδειγμα: Θα παίξω από σήμερα την Βιγιαρεάλ. Οι “κανόνες” λένε ότι ομάδα που είναι ντεφορμέ, προβληματική και στην ζώνη υποβιβασμού, δεν θα έπρεπε να την ποντάρω. Εμ έλα που θα το κάνω! Είναι το…delete που λέγαμε. Μην αρχίσει κάποιος και ρωτάει “τι και πως”. Δεν υπάρχει…αγωνιστική ανάλυση. Το στομάχι χρειάζεται γιατί ξέρεις ότι θα σου…βγει η ψυχή πριν πάρεις σημείο τέτοιο και παράλληλα ξέρεις ότι….

μπορεί και να χάσεις! Αν δεν βγει το σενάριο, απλά θα χάσεις. Και αυτό είναι το πλέον δύσκολο γιά έναν στοιχηματογραφιά. Να αναλύω ένα ματς βάση φόρμας-παράδοσης-απουσιών και απόδοσης, είναι το πρέπον. Και κανείς δεν μπορεί να πει λέξη. Να ποντάρεις όμως κάτι χωρίς ανάλυση, απλά γιατί ψυχανεμίζεσαι χείρα βοηθείας, είναι κάτι άλλο. Και θέλω όλοι να το έχουν καλά στο μυαλό τους.

Και στραβά μάτια (σε αποδόσεις) θα γίνουν (μέχρι ένα όριο βέβαια, αν έβλεπα Βιγιαρεάλ στο 2.00 ως φαβορί δεν θα το κοίταγα καν όπως πχ δεν κοιτάω την Κάλιαρι αύριο) και κάτι θα μας φύγει και κάτι θα προκύψει στο παρά 5'. Ολα μέσα στο παιχνίδι. Επιστρέφω στο σήμερα. Είμαι ξεκάθαρος γιά το τι θα παίξω, από χθες. Δεν θα αλλάξω τίποτα. Εχω πέντε εγγλέζικα διπλά.

Σουόνσι, Μπράιτον, Τορκί, Νορθάμπτον και Πορτ Βέιλ. Και έχω και δύο φαβορί εκτός νησιού (Μίλαν και Παρί) καθώς και ένα καλό over εκτός νησιού (Σεντ Ετιέν-Λυών). Ούτε σε άλλα over θα αναλωθώ (και σας συνιστώ το ίδιο, αυτά είναι γιά…ψωμοτύρι), ούτε σε άλλα σημεία θα αναλωθώ. Το παιχνίδι μου απο εδώ και πέρα….σκληραίνει. Εχω και μερικά χινάρια.

Οπως αυτό της Γκροσέτο, ή αυτό της Χετάφε. Βολεύονται βαθμολογικά, δεν υπάρχει κάτι άλλο, δεν…μυρίζει κάτι. Καθαρά αγωνιστικά, έχω και το Χ της Πάλας. Αυριο δε, έχω κι άλλα Χ, αλλά αυτά… με μυρωδιά φιλικού. Και αυτά (της Μπολόνια και της Ξάνθης) σκέφτομαι να τα παίξω… από σήμερα. Μπορεί να περάσουν τα άλλα και να σπάσουν αυτά; Μπορεί.

Είπαμε όμως. Πιό σκληρό παιχνίδι…. Γενικώς, θέλω να …προηγηθώ των μπουκ. Να μην “διορθώσουν” αποδόσεις. Αφου κοιτάω και σκέφτομαι πονηρά, ας έχω τουλάχιστον αποδόσεις καλές. Οχι ξεφτιλισμένες. Γι αυτό και θα δείτε ένα παιχνίδι διημέρου σήμερα ουσιαστικά… Γιά τα εγγλέζικα δεν έχω να πω πολλά. Ολες πλην Πορτ Βέιλ είναι σε άριστη κατάσταση.

Η Σουόνσι από την νίκη με την Σίτι, η Μπράιτον αήττητη όλο το 2012 στο πρωτάθλημα, Τορκί και Νορθάμπτον μας πλήρωσαν και την Τρίτη. Η Πορτ Βέιλ είναι…άλλο καπέλο. Καλά δεν είναι (σε καθεστώς διαχείρισης και -10), αλλά δεν είναι και γιά πέταμα. Το θέμα μου είναι η Κρόουλι. Δεν μπορώ να ανεχτώ αυτό τον απίστευτο φαβοριτισμό της όλη τη σαιζόν.

Και καλά, στις αρχές πέταγε. Τώρα που έχει μια νίκη σε 11 ματς όμως; Την Τρίτη ισοφάρισε στο 90' (θα θυμάστε που σκεφτόμουν και την Ολντερσοτ). Ε, ακόμα και έτσι, με τα προβλήματα της, η Πορτ Βέιλ είναι καλύτερη της Ολντερσοτ! Και τα 6αρια τεράστια και “ψεύτικα”…. Ούτε γιά Παρί και Μίλαν έχω να πω πολλά. Τρέχουν γιά τον τίτλο, καλά είναι, η Παρί δείχνει και μέταλλο (δεν μας είχε συνηθίσει, θυμίζω ότι ισοφάρισε στο 94΄την Λυών και κέρδισε στο 92' και με δέκα παίκτες την Ντιζόν), ενώ το over της Σεντ Ετιέν είναι σαφώς καλοπληρωμένο.

Τι θα κάνω; Θα “πετάξω” ένα εγγλέζικο. Το οπόιο είναι η Σουόνσι. Κι αυτό γιατί σέβομαι την φόρμα της Φούλαμ εντός. Και με τα άλλα τέσσερα, θα κάνω το εξής. Σε μονό η Πορτ Βέιλ (γιά να μπορώ να κάνω και trading), και σε ένα trixie 2-3 τις άλλες τρεις. Και τέλος, ένα παρολί με Μίλαν, Παρί, over Σεντ Ετιέν. Αυτό θα είναι το αμιγώς σημερινό παιχνίδι μου.

Και με χαλαρό ποντάρισμα. Το υπόλοιπο παιχνίδι μου θα το…δείτε στην κάβα. Θα ποντάρω από σήμερα και ισοπαλίες διημέρου και τις Βιγιαρεάλ 2, Μπολόνια Χ, Λέτσε (ξέχασα να την αναφέρω αυτή παραπάνω). Αυτό είναι το “άλλο” παιχνίδι μου. Θα…κερδίσω και κάτι ακόμα με αυτό τον τρόπο. Αύριο δεν θα χρειαστεί να ανεβάσω στήλη στις 12 το μεσημέρι επειδή η Βιγιαρεάλ είναι νωρίς.

Ποντάρω από σήμερα, αύριο καθαρό μυαλό γιά τα υπόλοιπα….. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 25.730 μονάδες. Κέρδη από 15/3: 859 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 26.589 μονάδες. Ποντάρισμα 17/3: Μονό αποδεκτό: Πορτ Βέιλ 2 (6.60), 40 μονάδες. Trixie (2-3): Νορθάμπτον 2 (3.10)-Τορκί 2 (2.35)-Μπράιτον 2 (3.85). Από 70 μονάδες κάθε δυάδα (σύνολο 210) και 20 μονάδες η τριάδα.

Παρολί: Μίλαν 2-Παρί 2 -Σεντ Ετιέν over (6.41), 90 μονάδες. Ποντάρισμα διημέρου: Ισοπαλίες σε Γκροσέτο Χ (2.85)-Χετάφε Χ (3.30)-Μπολόνια Χ (2.80)- Ξάνθη Χ (3.10), σε yankee 2-3-4, από 45 μονάδες σε κάθε δυάδα (270 μονάδες σύνολο), από 15 σε κάθε τριάδα (σύνολο 60) και 10 στην τετράδα. Trixie (2-3): Βιγιαρεάλ 2 (3.00)-Μπολόνια Χ (2.80)-Λέτσε 1 (2.05), από 140 μονάδες σε κάθε δυάδα (420 μονάδες) και 29 στην τριάδα.

Ανοιχτά μπετ: 1149 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 25.440 μονάδες. Θέλω να σημείωσετε κάτι: Πριν μιά εβδομάδα, πριν καν ποντάρω το περασμένο Σάββατο, η κάβα ήταν στις 25.220 μονάδες. Δείτε πόσο είναι τώρα ΜΕΤΑ τα πονταρίσματα μου όλα. Είναι… παραπάνω. Τι εννοώ; Οτι με παίρνει να κάνω άνοιγμα. Με παίρνει να χάσω!!! Πάλι κέρδη θα έχω, πάλι κέρδη θα παίξω στη συνέχεια.

Οποιος δεν είναι σε ίδια κατάσταση, ΔΕΝ ακολουθεί. Δεν έλεγα τυχαία “παίζω χαλαρά και παίζω χαλαρά”. Περίμενα. Αυξανα τα κέρδη μου, δεν έπαιζα αλόγιστα (θυμίζω, τίποτα Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκεύη στην εβδομάδα που πέρασε), περίμενα. Επίσης, δείτε την διαφορά. Σήμερα, 360 μονάδες. Σβηστός πάω…. Ο στόχος; Μου αρκεί να μην χάσω. Αν βγάλω και τα αυριανά πονταρίσματα, αν “παίξω τσάμπα” αύριο, ακόμα καλύτερα.

Αντίθετα, γιά τα Χ του διημέρου και το δυνατό trixie της Κυριακής, έβαλα 789 μονάδες ήδη. Μην σας…τρομάζει, θα δείτε ότι αύριο θα παίξω (τα υπόλοιπα) σε χαλαρούς ξανά ρυθμούς. Επικεντρώνω τις …βολές μου εκεί που εγώ θέλω. Ας…σπάσουν όλα και ας περάσει το trixie της Κυριακής. Θα έχω …3 στα 13 εύστοχα σημεία, αλλά θα έχω…σούπερ κέρδος! Τίποτα άλλο, εύχομαι να διαβάσετε ΚΑΛΑ το κείμενο, τα σημεία είναι το…τελευταίο.

Το γιατί παίζω έτσι, το πως κινούμαι, πως σκέφτομαι, αυτό θέλω να κατανοήσετε…

Παλαιότερα άρθρα του Billaras