258

Thassios

Επιστροφή με καυτή ατμόσφαιρα – UPDATE!

Καλημέρα και καλή Κυριακή!

Νομίζω ότι το μήνυμα είναι ξεκάθαρο για τη χρονιά. Μπήκαμε με το αριστερό και θα πρέπει να είμαι πάρα πολύ προσεκτικός. Οι κάρτες για μια ακόμη φορά αποδεικνύουν ότι θα μας στοιχήσουν αρκετές μονάδες. Αυτή τη στιγμή είμαι στις 25 μονάδες ζημία από τις οποίες οι 19 μονάδες είναι από πονταρίσματα καρτών.

Χθες στο ματς της Τότεναμ δεν υπήρχαν οι δυνατές μονομαχίες που περίμενα ενώ μέχρι εκείνη την ώρα σε όλα τα προηγούμενα είχαν βγει κόκκινες. Γενικότερα υπάρχει μέχρι στιγμής πάλι το περσινό κλίμα το ότι βγαίνουν κάρτες μεν αλλά εκεί που δε περιμένεις. Δηλαδή βγαίνουν σε παιχνίδια που πριγκέιμ δεν τηρούν τις προϋποθέσεις για να τα ποντάρεις.

Τελοσπάντων , αφού έτσι πάει κι εμείς θα το πάμε αλλιώς.

Σήμερα νωρίς το μεσημέρι έχω ξεχωρίσει ένα παιχνίδι για γκολ στη Σουηδία. Στο Τρέλεμποργκ – Εστέρ είναι ομάδες που βλέπουμε γκολ. Η Εστέρ εκτός έδρας έχει 8 συνεχόμενα g/g με τα 6 να είναι και όβερ και τα 4 g/g ημιχρόνου. Από την άλλη εντός η Τρέλεμποργκ κάνει κάτι τρελά.

Με την Έρεμπρο έκανε ημιανατροπή , ενώ προηγήθηκαν δύο ανατροπές με Βαστέρα και Σούντσβαλ. Στα δύο τελευταία μεταξύ τους οι ομάδες είχαν κάνει ανατροπή σκορ. Οπότε κρατάω το g/g ημιχρόνου σε απόδοση 4,5 αλλά και σε απόδοση 9 να κερδίσει η Εστέρ με ανατροπή στο ματς (μιας και σωστά είναι το φαβορί στο ματς).

Μετά πάμε το βράδυ στη Βραζιλία όπου θα ποντάρω κάρτες στο παιχνίδι της Σάντος με την Γκρέμιο.

Εδώ έχουμε την επιστροφή των φιλάθλων στην έδρα της Σάντος (είναι αυτοί που τον Απρίλιο είχαν εισβάλει στην εξέδρα των οπαδών της Γκρέμιο για να κατεβάσουν το πανό των γηπεδούχων και έφαγαν τιμωρία) και αναμένεται καυτή ατμόσφαιρα σήμερα ενώ όλοι τον θεωρούν τελικό στις τάξεις της Σάντος. Τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων είναι πάντα δυνατά με πολλές κάρτες και εντάσεις.

Στα τελευταία 7 παιχνίδια μεταξύ τους είχαμε 5 κόκκινες και πολλές κίτρινες. Σημαντικό παιχνίδι για τους γηπεδούχους που μπροστά στο κοινό τους θα θέλουν τη νίκη ώστε να ξεκολλήσει από τη 17η θέση. Η Γκρέμιο καλή ομάδα (αν και θα έχει τη σημαντική απουσία του Suarez) και περιμένει να πάρει κάτι από το ματς ώστε να κρατηθεί στη 4αδα. Στο ματς σήμερα θα σφυρίζει ο Paulo Zanovelli που είναι ένας από τους πιο καρτάκηδες της σεζόν στη Βραζιλία (σε 8 εμφανίσεις έχει 6 κόκκινες και 53 κίτρινες κάρτες).

Να μην τα πολυλογώ θα ποντάρω το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη” σε απόδοση 4,75.

Αυτά λοιπόν. Δεν έχω κάτι άλλο. Θα ήθελα να παίξω και κάρτες στο ματς της Γουέστ Χαμ αλλά επέλεξα αυτό της Βραζιλίας. Υπό άλλες συνθήκες θα τα έπαιζα και τα δύο. Αλλά τώρα πρέπει να μαζέψω τα πονταρίσματα με τις κάρτες.

Τα λέμε κλασικά το απόγευμα στο chat όπου θα αρχίζει το live σιγά σιγά να παίρνει φωτιά!

UPDATE!

Καλησπέρα σας και πάμε γρήγορα σε ένα βραδινό update που αφορά τα δικά μου χωράφια.

Ξεκινάω από το παιχνίδι στο Περού που παίζει τα ξημερώματα ανάμεσα στην Σέζαρ Βαγιέχο και την Τάρμα. Οι γηπεδούχοι έχουν συμπληρώσει 4 ματς χωρίς νίκη, με 3 ήττες. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχουν 7 ματς αήττητοι και οι αποδόσεις τους αδικούν λίγο. Είναι ένα παιχνίδι που περιμένω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες μιας και οι φιλοξενούμενοι έχουν δεχτεί 7 γκολ στα τέσσερα τελευταία εκτός ενώ οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει και στα τρία τελευταία εντός.

Το βλέπω σαν ένα παιχνίδι που ξεκινάει από το 1-1 και μετά ίσως γείρει προς τα δεξιά. Οπότε κρατάω το 1-1 anytime score σε απόδοση 2,75. Δεν το τολμάω το διπλό γιατί με φοβίζει η άμυνα της Τάρμα χωρίς όμως να θέλω να σας σταματήσω αν θέλετε να το κάνετε εσείς.

Μετά φεύγω και πάω στην επόμενη ημέρα όπου έχουμε το πρώτο αγώνα για το Libertadores ανάμεσα στην Μπολιβάρ και την Ιντερνασιονάλ.

Παρόμοιο ποντάρισμα θα κάνω κι εδώ με το 1-1 anytime score να δίνεται σε απόδοση 2,8. Η Μπολιβάρ είναι δυνατή εντός έδρας και έχει κάνει δύο ανατροπές με τις Βραζιλιάνες Παλμέϊρας και Ατλέτικο Παραπανένσε. Δεν αποκλείω να γίνει το ίδιο και με την Ιντερνασιονάλ που σκοράρει με σχετική ευκολία και το έχει κάνει σε όλα τα εκτός του θεσμού μέχρι στιγμής (έχασε με ανατροπή και από τη Ρίβερ).

Κρατάω λοιπόν το σκορ αλλά και την ημιανατροπή σε απόδοση 5,4. Κάτι σε 2-1 το βλέπω.

Αυτά για σήμερα. Λογικά Τετάρτη πρωί θα είναι η επόμενη στήλη!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS