1553

Skotostrious

Επιστροφή στην συνταγή της επιτυχίας…

Καλησπέρα σε όλες και όλους και καλό σαββατοκύριακο ! Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς το ιπποδρομιακό πρόγραμμα με σημαντικές ημερίδες σε διάφορες πίστες του νησιού, με προεξάρχουσα την ημερίδα στο ιστορικό σιρκουί του Ascot. Ας δούμε λοιπόν τι επιλογές έχει προκύψει από τη μελέτη μας.

Ξεκινώντας από την πιο “ταπεινή” ιπποδρομιακή ημερίδα στον συνθετικό τάπητα του Lingfield, σταματάμε στην τέταρτη κούρσα, όπου το φαβορί MAQBOOLA δείχνει ικανό να χτίσει ένα καλό σερί παρά το γεγονός ότι θα φέρει ποινή βάρους 10 lbs για την άνετη νίκη του πριν λίγες ημέρες και το ότι είναι πιο δυνατή η σημερινή ιπποδρομία.

Η άνεση όμως με την οποία κέρδισε και η πρόοδος που έχει δείξει στην καριέρα της τις τελευταίες σεζόν δείχνουν ότι αξίζει τη στήριξη μας. Εκπαιδευτής και τζόκεϋ είναι σε καλή φόρμα τις τελευταίες εβδομάδες κάνοντας την επιλογή ακόμα πιο ισχυρή.

Λίγο αργότερα στο Ascot σε μια αρκετά δυνατή κούρσα στα χαμηλά εμπόδια (hurdles) μια επιλογή με ρίσκο άλλα και αρκετά θετικά στην τρέχουσα απόδοση, είναι ο THOMAS DARBY.

Ενας έξυπνος ίππος στις δύο τελευταίες σεζόν κατάφερε να σκοράρει 2 φορές πριν καταφέρει μια πολύ σημαντική δεύτερη θέση στην δυνατότερη του κούρσα μέχρι τώρα στο περσινό μεγάλο φεστιβάλ του Cheltenham. Δεν είχε καλές επιδόσεις μεταπηδώντας στις κούρσες με  ψηλά εμπόδια (fences) και σήμερα επιστρέφει στα πιο γνώριμα λημέρια κάνοντας μια επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Στα συν η παρουσία του πρωταθλητή τζόκεϋ στην σέλα του σήμερα και η καλή φόρμα του εκπαιδευτή.

Στην επόμενη κούρσα στο ίδιο ιπποδρόμιο ίσως αξίζει να ρισκάρουμε στήριξη στο αουτσάιντερ SAM’S ADVENTURE. Ηταν δεύτερος στην τελευταία του έξοδο απέναντι σε ένα από τα σημερινά φαβορί άλλα έρχεται σήμερα με 8 lbs λιγότερο βάρος το οποίο δείχνει ικανό να αντιστρέψει τους ρόλους.

Η εν γένει παρουσία του στα εμπόδια κρίνεται θετική με 4 νίκες και αντίστοιχα πλασαρίσματα σε υψηλού επιπέδου ιπποδρομίες. Εάν ανταπεξέλθει στο βαρύ τερέν σήμερα αναμένεται να είναι στους πρωταγωνιστές.

Συνοπτικά

Σάββατο 18/01 15:35 Lingfield Bombardier Golden Beer Handicap : MAQBOOLA (3,80)

Σάββατο 18/01 16:25 Ascot Matchbook Holloway’s Handicap Hurdle : THOMAS DARBY (11,00 each-way)

Σάββατο 18/01 17:00 Ascot Bet365 Handicap Chase : SAM’S ADVENTURE (6,50)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious