269

Germanos

Επιστροφή στις «τελετές»-UPDATE

Καλησπέρα φίλτατοι! Μεσοβδόμαδα απείχα και αυτό διότι το Σ/Κ έγιναν λάθη διαχείρισης και λάθη επιλογών, τα οποία τα αναγνώρισα αμέσως μετά. Αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα αυτές τις μέρες να σκεφτώ και να καταλήξω σε μερικά συμπεράσματα. Αρχικά όπως ο Μπιλάρας, όπως ο Γιάννης, θα εκμεταλλευτώ στο απόλυτο τη δυνατότητα που μου δίνεται να ανεβάζω ποντάρισμα όποτε θέλω.

Αυτό διότι υπήρξαν πολλά ματς που δεν πονταρίστηκαν επειδή απλά προγραμμάτισα να γράψω την στήλη μου Σάββατο πρωί ή Παρασκευή πρωί. Αυτό θα αλλάξει. Επίσης, θα επιστρέψω στη στήλη διαλογής, η οποία θα ανεβαίνει μεσοβδόμαδα, είτε έχουμε Ευρώπη, είτε όχι.

Αυτή η στήλη ήταν ένα είδος… τελετής στο παλιό betsellers, το γνωρίζουν οι περισσότεροι, συνήθως είχα και παιχνίδι από τότε για το Σ/Κ, τώρα θα βλέπουμε ανάλογα.

Σκοπός είναι, πρώτον, να έχετε εσείς όλες τις πληροφορίες που έχω και εγώ (πρώτοι) και δεύτερον να προλαβαίνουμε σημεία που έχουν αξία, γιατί πλέον έχει αλλάξει αρκετά το στοίχημα και πολλά λάθη δεν θα περιμένουν εμάς για να διορθωθούν. Θυμηθείτε το διπλό της Βικτόρια Κολωνίας πριν μερικές μέρες, από 4,75 στο 3,10 (με την Σάαρμπρουκεν).

Αντίστοιχο παράδειγμα είναι το αυριανό παιχνίδι της Ντούισμπουργκ με την Ουλμ. Σημειωμένο το διπλό στο 3,90 ως προφανές λάθος, με estimation το 3,00. Το σημείο πλέον πληρώνει 2,90. Πρέπει να μπω στο ρυθμό του συνδρομητικού site, όπου μας νοιάζει να υπάρχει αλληλοεπίδραση μεταξύ tipster και συνδρομητή, άμεση. Βρίσκω αξία στην Ουλμ στο 3,90 την Τρίτη το βράδυ στις 23:56; Τότε θα ανεβαίνει η πρόταση και τα «λόγια» θα τα βρίσκετε, έγκαιρα, πάντα στις στήλες ή σε update ή ακόμα και στο τσατ.

Λίγα πράγματα στη Γερμανία

Η διαλογή στη Γερμανία δεν έβγαλε πολλά πράγματα. Στο πρώτο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, μπορούμε να κυνηγήσουμε το 6,50 της Στουτγάρδης, δεν είναι κακό. Μπορεί να αντεπιτίθεται γρήγορα η Στουτγάρδη, έχει γρήγορους παίκτες και σίγουρα η Λειψία θα πρέπει να βρει ισορροπία στην ψυχολογία της, αφού από τη νίκη επί της Μπάγερν στο σούπερ καπ, προσγειώθηκε απότομα στην Μπουντεσλίγκα μετά την ήττα από τη Λεβερκούζεν.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα δεν κατέληξα σε κάποιο σημείο, πολύ «ανώμαλη» σκέψη ο άσος της Ντάρμστατ (4,20), αφού θεωρώ πως η Ουνιόν θα έχει πρόβλημα με την κλειστή άμυνα της Ντάρμστατ, με την ομάδα του Λίμπερκνεχτ να στέκεται εξαιρετικά απέναντι στην Φρανκφούρτη, με το τελικό αποτέλεσμα να την αδικεί.

Δύο παιχνίδια έχουν καλό μομέντουμ για να επιβεβαιώσουν το γκολ/γκολ ημιχρόνου.

Το πρώτο η Χάιντενχαϊμ με τη Χόφενχαϊμ, στο 4,00, με τη γηπεδούχο να αναζητεί το πρώτο της γκολ στην Μπουντεσλίγκα και μάλιστα στο πρώτο της εντός έδρας ματς στην Μπουντεσλίγκα. Με εντυπωσίασε αρκετά στα φιλικά η Χάιντενχαϊμ, ενώ στο Βόλφσμπουργκ καθαρά λόγω ατυχίας δεν σκόραρε. Γνωστό το «ροντέο» της Χόφενχαϊμ. Το δεύτερο ματς είναι αυτό της Γκλάντμπαχ με τη Λεβερκούζεν, με το γκολ/γκολ  πρώτου ημιχρόνου να πληρώνει 3,50, επιθετικά ικανές, αμυντικά ανίκανες.

Στη δεύτερη κατηγορία σκέψη θα παραμείνει το διπλό της Χόλσταϊν Κιλ με τη Σάλκε (3,75), αφού θεωρώ πως η Κιλ χρειάζεται τρία γκολ για να κερδίσει. Αντίθετα στην ίδια απόδοση μου αρέσει το γκολ/γκολ ημιχρόνου. Από το πρόγραμμα του Σαββάτου πολύ πονηρό ματς το Ανόβερο – Αμβούργο, τρομερά καλές σχέσεις σε όλα τα επίπεδα, αφήνω τη φαντασία σας να οργιάσει.

Τέλος, από το πρόγραμμα της Κυριακής κοιτάω το διπλό της Μπράουνσβαϊκ στο 4,20. Εκτιμώ ιδιαίτερα την Καρλσρούη, όμως έχει δύο αποτελέσματα στη σειρά που δείχνουν ότι δεν ρολάρει η ομάδα. Αποκλεισμός στο Κύπελλο, ήττα στο Βισμπάντεν και τώρα έρχεται η Μπράουνσβαϊκ με καλή παράδοση και ηθικό ακμαιότατον να ρίξει βαθύτερα στην κρίση την Καρλσρούη.

Why not?

Μια κατηγορία πιο χαμηλά, υπάρχει το διπλό της Ουλμ, το οποίο στο 2,90 δεν έχει πια αξία. Το τόνισα στην εισαγωγή, τέτοια σημεία θα ποντάρονται ακαριαία και δεν θα περιμένω να γράψω στήλη. Εξάλλου ό,τι ερώτηση έχετε την κάνετε στο τσατ, ή μου στέλνετε σε τουίτερ/φείσμπουκ, στόχος μας είναι στο 101% να κερδίζουμε, μαζί.

Από το Σ και το Κ του προγράμματος, προφανώς κοιτάω τον άσο της Ντόρτμουντ, στο 4,00, δείχνει καλά, τουλάχιστον σταθερή αμυντικά, δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ, ενώ έχει σκοράρει 1. Η Ντινάμο είναι ίσως το τοπ φαβορί ανόδου, όμως μετράει ήδη μια κακή εμφάνιση εκτός έδρας με τη Σαντχάουζεν. Υπό σκέψη και η Χάλεσερ στο 4,00 απέναντι στη Μάνχαϊμ, όμως διστάζω, αφού η Χάλεσερ με απογοήτευσε με την Ίνγκολστατ.

Στα γκολ δεν γίνεται να παραβλέψω το ματς της Βερλ με τη Φράιμπουργκ ΙΙ (στο 4,33) και την Ουντεχάχινγκ με τη Βικτόρια Κολωνίας (στο 3,75).  

«Σηκώνει» κόντρα η Σάλτσμπουργκ;

Στην Αυστρία είναι επίσης πολύ χαλαρά τα πράγματα. Από την πρώτη κατηγορία σκέφτομαι να κάνω την απόπειρα να κοντράρω τη Σάλτσμπουργκ.

Παίζει εκτός έδρας με τη Βόλφσμπεργκερ ΑΚ, μια ΒΑΚ που βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει κάνει δουλειά ο Σμιντ και σίγουρα αυτό το συμπαγές σύνολο μπορεί να κάνει ζημιά στη Σάλτσμπουργκ. Ο άσος βρίσκεται στο 6,00. Από την άλλη σκέφτομαι να κοντράρω την ευρωπαία Λίντσερ, ματς «σάντουιτς», με την Αούστρια να έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα και να έχει την ευκαιρία να αντιδράσει μετά την αποτυχία στην Ευρώπη.

Το διπλό το βρίσκω στο 3,60 και μου αρέσει.             

Η δεύτερη Αυστρίας έχει περίεργο πρόγραμμα. Ως «κουλό» μπορούμε να κατηγοριοποιήσουμε το διπλό της Άμστετεν (3,60). Όχι τόσο λόγω απόδοσης αλλά λόγω εικόνας ομάδας. Την θεωρώ κακή σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, όμως στάθηκε εξαιρετικά στο Λέομπεν και στο Στρίπφινκ και σίγουρα η απόδοση μέσα στην έδρα της Αντμίρα μου δείχνει λίγο φόβο από πλευράς Book.

Κατά τα άλλα τίποτα απολύτως.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, από τα outsider Στουτγάρδη (6,50), Ντάρμστατ (4,20), Μπράουνσβαϊκ (4,20), Ντόρτμουντ ΙΙ (4,00), Χάλεσερ (3,70), ΒΑΚ (6,00), Αούστρια Βιέννης (3,60) και Άμστετεν (3,60). Ας σκεφτώ ανοιχτά…! Φεύγει η Άμστετεν (κουτσάλογο), φεύγει η Ντάρμστατ (σέβομαι Ουνιόν), φεύγει Στουτγάρδη (δεν έχει χάσει ποτέ από Στουτγάρδη η Λειψία, συν του ότι πέρυσι δυνατή έδρα), φεύγει Χάλεσερ (κακό φίλινγκ θα έχω ακόμα και αν ποντάρω), φεύγει ΒΑΚ (ακόμα δεν έχει Ευρώπη η Σάλτσμπουργκ, είναι ξεκούραστη, δείχνει καλά), φεύγει Μπράουνσβαϊκ (από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες πέρυσι, δεν έχει αλλάξει τίποτα σε πρόσωπα).

Τι μένει; Ντόρτμουντ ΙΙ στο 4,00, η καλύτερη άμυνα της Dritte Liga απέναντι σε μια Δρέσδη που βγάζει προβλήματα εκτός έδρας και φυσικά μένει η Αούστρια Βιέννης στο 3,60 που μπορεί να εκμεταλλευτεί την Ευρώπη της Λίντσερ, που έτσι και αλλιώς δεν πείθει.

Ποια είναι τα δύο καλύτερα μου γκολ/γκολ ημιχρόνου; Γκλάντμπαχ στο 3,50 και Ουντερχάχινγκ στο 3,75.

Αυτά για όλο το Σ/Κ. Ρεπορταζιακά είμαστε σούπερ, δεν θα αλλάξει κάτι μέχρι και τότε, επομένως… ποντάρουμε. Αύριο (Παρασκευή) δεν θα δείτε στήλη από μένα, ενώ το Σάββατο θα υπάρξει λογικά update. Χαιρετώ!

UPDATE: Από ό,τι έγραψα την Πέμπτη και στο παιχνίδι που διάλεξα, δεν θα άλλαζα τίποτα. Στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ ΙΙ όλα έγιναν σωστά και ακριβώς για αυτόν τον λόγο θα υπάρχουν πλέον οι παλιές καλές στήλες, νωρίς σκέψεις, νωρίς ποντάρισμα αν χρειαστεί, να υπάρχει ο κορμός και φυσικά αν “ψήσω” κάποιον σε μερικά άλλα σημεία, να τον βοηθήσω για να ξέρει τι τον περιμένει στο ερχόμενο κουπόνι.

Μοναδικό σημείο που ίσως πλέον να σκεφτόμουν είναι η Γκλάντμπαχ (την έχουμε γκολ/γκολ πρώτου ημιχρόνου), αφού το 4,50 πλέον γίνεται τεράστιο. Σίγουρα η Λεβερκούζεν είναι το φαβορί, σίγουρα η Λεβερκούζεν έχει όμορφο ρόστερ (την έχω για δεύτερη ή 3η θέση), όμως η Γκλάντμπαχ παραμένει Γκλάντμπαχ, φρέσκια, ανανεωμένη, με νέους παίκτες που έχουν τρελή όρεξη.

Συν τοις άλλης, είναι τοπικό ντέρμπι. Θα βρίσκομαι στο γήπεδο σήμερα εννοείται, θα δω από κοντά την ομάδα μου και θα βγάλω και ασφαλέστερα συμπεράσματα, αφού την ερχόμενη εβδομάδα παίζουμε με την Μπάγερν Μονάχου (επίσης θα παρεβρίσκομαι στο γήπεδο).

Κατά τα άλλα, ό,τι γράφτηκε την Πέμπτη το βράδυ, συνεχίζει να ισχύει.

Αφήνω ανοιχτό ενδεχόμενο να δούμε στήλη αύριο Κυριακή, απογευματάκι, εννοείται για το ευρωπαϊκό κουπόνι μεσοβδόμαδα. Τσατ θα είμαι λίγο το μεσημέρι πριν αναχωρήσω για γήπεδο και εννοείται Κυριακή από την ώρα που ξεκινάνε τα παιχνίδια της δεύτερης Γερμανίας. Καλό Σ/Κ φίλτατοι!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS