979

Skotostrious

Επιστροφή στον τόπο του “εγκλήματος”…

Καλημέρα σε όλες και όλους, καλό σαββατοκύριακο με ηρεμία και χαλάρωση, κάτι πολύ βασικό αυτές τις ημέρες καθώς έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο χειμώνα όπως δείχνουν τα πράγματα. Επιστροφή στις ιπποδρομιακές στήλες μετά από ένα μικρό άλλα απαραίτητο διάλειμμα με μια χαλαρή στήλη ζέσταμα για το μεγάλο φεστιβάλ στο York από 18 έως και 21/08.

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση λοιπόν ας δούμε τι θα βγάλει το τσουκάλι για σήμερα.

Δύο οι σημερινές επιλογές και ξεκινάμε με την τέταρτη κούρσα του προγράμματος στο Newmarket, ένα χάντικαπ σπριντ στα 6 furlongs (1,200 μέτρα) και ο βενιαμίν των συμμετοχών, ο τριετής MITROSONFIRE δείχνει να έχει ένα προβάδισμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Εχει ήδη 3 νίκες σε αντίστοιχης ή μεγαλύτερης δυναμικής κούρσες φέτος και δεν απογοήτευσε με την απόδοση του στα πολύ ισχυρότερα handicap σε Newmarket και Ascot όπου και πέτυχε την μεγαλύτερη μέχρι τώρα επιτυχία της καριέρας του. Θα φέρει ποινή 1 lb σήμερα η οποία όμως εκμηδενίζεται χάρη στην παρουσία ενός πολύ ταλαντούχου νεαρού τζόκεϋ και καθώς εκπροσωπεί στάβλο σε πολύ καλή φόρμα (26% ποσοστό νικών τις τελευταίες εβδομάδες) αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και σήμερα.

Κλείνουμε τις σημερινές επιλογές με τον STAXTON που αγωνίζεται στην τέταρτη κούρσα στο Ripon, ένα ιπποδρόμιο στο οποίο η προηγούμενη φόρμα δείχνει το δρόμο στην πλειονότητα των περιπτώσεων και μια τέτοια έχουμε και με το συγκεκριμένο άλογο καθώς έχει 3 νίκες στην πίστα συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας κούρσας το 2020.

Θα αγωνιστεί με ποινή 4 lbs σήμερα άλλα έχοντας ως οδηγό την προτελευταία του κούρσα στο Hamilton όπου αντιμετώπισε με επιτυχία αρκετούς από τους σημερινούς ανταγωνιστές οι οποίο θα φέρουν αντίστοιχες ποινές σε σχέση με εκείνη την κούρσα, έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει και πάλι στις επιτυχίες.

Συνοπτικά

Σάββατο 14/08 16:35 Newmarket MansionBet Beaten By A Head Grey Horse Handicap : MITROSONFIRE (4,33)

Σάββατο 14/08 17:45 Ripon William Hill Great St Wilfrid Handicap : STAXTON (8,00)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious