197

Billaras

Επτά από τα δεκαεπτά!

Βρε τι τραβάμε! Απο εκεί που δεν είχαμε σημεία και παιχνίδι και είμαστε αραχτοί, τωρα δεν…ξέρουμε τι να πρωτοπαίξουμε (γέλια). Και μάλιστα απ’ όσα έχω δει, ο όγκος είναι σήμερα, το 90% είναι σήμερα, αύριο με το ντουφέκι θα ψάχνουμε επιλογές.

Βέβαια, πέρα απο την πλάκα που κάνουμε, αυτό είναι το ωραίο. Είχα…ξενερώσει τη ζωή μου με τις Εθνικές.

Ενω τώρα…ο κακός χαμούλης. Απο το καταμεσήμερο και την Λίβερπουλ, θα πάψω να βλέπω τηλεόραση (και λάπτοπ και τάμπλετ και στρίμάκια) λίγο πριν τα μεσάνυχτα που θα τελειώσει και το Θέλτα-Ατλέτικο. Και πολλά σημεία. Πολλές αρχικές επιλογές.

Για τις προηγούμενες μέρες δεν έχω να γράψω κάτι, ελπίζω όλοι να ακούσατε την χθεσινή εκπομπή του Betsellers Radio, εκεί επάνω “χτίζουμε”.

Και γενικά-επειδή έχουμε νέο κόσμο στο site-θα ήταν υπεραπαραίτητο 1)να ακούτε την εκπομπή της Παρασκευής είτε live στις 4, είτε ότι ώρα θέλετε αφού την έχουμε και on demand 2)να μας ακολουθείτε στο https://twitter.com/betsellerscom που είναι φυσικά το twitter μας (που το λένε Χ πλέον) πάντα με ανοιχτές ειδοποιήσεις, γιατί από εκεί ενημερώνεστε άμεσα γιά ότι κάνουμε 3) να είστε και στο telegram μας, https://t.me/+OwZV1w0uaghhNTI0 γιατί εκεί (και στο chat) δίνουμε τα live bets. Και ακόμα κάτι τελευταιο προαιρετικό, όταν κάνετε συνδρομή, πηγαίνετε στο προφίλ σας και αλλάζετε το όνομά σας εκεί που λεεί “πως θα εμφανίζεστε δημόσια”, βάζετε ένα nick name έτσι ώστε να μπαίνετε στην μεγάλη παρέα του chat χωρίς το όνομά σας.

Αυτά και με τις οδηγίες, προχθές…ταράξαμε λίγο τα νερά με το Editorial (αυτό πραγματικά παρακαλώ να το διαβάσετε όλοι και να το δείξετε και σε άλλους μπας και σώσουμε κανένα θύμα), τώρα όμως έχουμε παιχνίδι.

Στο Νησι αρχικά, είχαμε ένα σκασμό απολύσεις/προσλήψεις/υπηρεσιακούς. Παντού βασικά, πάντα στην διακοπή Οκτώβρη αυτό γίνεται.

Μπέρμιγχαμ, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Μίλγουολ, Λίνκολν, ΜΚ Ντονς, Ολνταμ, δεν ξέρω αν ξέχασα και κανέναν. Και εκτός τα ίδια (Σεβίλλη, Σαλερνιτάνα. Επίσης ΜΗΝ ξεχνατε ότι ακολουθεί σεντονάκι και γενικά Ευρωπαικά ματς. Δηλαδή κάπου 60 ομάδες παίζουν κρίσιμα ματς μεσοβδόμαδα (και γι αυτό τις έβαλαν όλες σήμερα και γίνεται χαμός).

Τι έδωσε η διαλογή μου στην Αγγλία; Το under στη Λίβερπουλ (2,70), το 1+g/g στην Σίτι, την Γουλβς στο 3,20 (από Premier), την Γουένσντεϊ στο 5,00 και την Σάντερλαντ στο 3,25 απο Championship, την Μπέρτον απο την 1η (2,50), τις Μόρκαμ (2,80) και Χαρογκέιτ (3,80) απο την 2η, καθώς και την Ολνταμ απο την Νάσιοναλ Λιγκ (2,60).

Αν πρόσθεσα κατι σήμερα; Ενα ακόμα στην Λιγκ 2, την ΜΚ Ντονς που θα έχει ντεμπούτο προπονητή και στο 2,90 δεν είναι κακή σκέψη.

Ποιά πετάω σχετικά…εύκολα; Προφανώς όσα έπεσε αρκετά η αποδόσή τους και δεν έχουν αξία πιά. Λίβερπουλ under (ήταν 2,87), Μπέρτον (δεν δέχομαι να την παίξω ως φαβορι πλέον), Μόρκαμ (δεν είναι ευκαιρία το 2,80 ενώ ήταν πάνω απο 3,00) και Ολνταμ (επίσης ήταν στο 3,00 και πήγαμε στο φτωχό 2,60).

Αρα ποιά έμειναν; Σίτι 1+g/g (στο 2,50 είναι αυτό το combo), Γουλβς, Σάντερλαντ, Γουένσντεϊ, Χαρογκέιτ, ΜΚ Ντονς. Μιά εξάδα. Σε δύο έχουμε νέους προπονητές (Γουένσντεϊ και ΜΚ Ντονς). Πάλι πολλά είναι βέβαια.

Πάω εκτός Αγγλίας. Κι εδώ πολλά. Η αρχική διαλογή είχε Σοσιεδάδ g/g (μεγάλο το 2,50), Στουτγάρδη, Βερόνα, Λίντσερ, Σαρλερουά, Ζυρίχη, Σλασκ.

Δεν τα λες κα λίγα, ειδικά αφού προσπέρασα κι άλλα (όπως την κόντρα της Λεβερκούζεν ή της Ατλέτικο Μαδρίτης). Εδώ η συνολικη σκέψη είναι “ποιες ευρωπαίες μπορώ να κοντράρω”. Επίσης, εδώ μπορεί κάποιος να πάει με καλύψεις. Πχ η Σαρλερουά με 1-Χ+under μας πάει στο 2,90 που είναι μιά χαρα. Η Ζυρίχη επίσης με Χ-2+under μας πάει στο 3.60! Η Σλασκ με 1-Χ+g/g μας πάει στο 3,10.

Ειναι καλές αποδόσεις.

Κι εδώ πρέπει να…σβήσω άφθονα. Σκεφτείτε, αρχική διαλογή έβγαζε 10 εγγλέζικα (τα έκανα 6) και 7 μη εγγλέζικα, σύνολο 17! Τώρα θα σβήσω το g/g της Σοσιεδάδ, το διπλό της Στουτγάρδης (ε όχι και 2,62, καμιά απολύτως αξία πλέον), την Λίντσερ (φοβάμαι και το Χ). Και θα κρατήσω μιά τριπλέτα. Βερόνα (5,00)-Σλασκ (4,00)-Ζυρίχη (3,80).

Εχουν αξία και με ατοφια ασόδια και με τις καλύψεις που ανέφερα. Νάπολι και Λέγκια έχουν πολλά θέματα, απουσίες (τεράστια του Οσιμέν), φαγομάρα (ο Γκαρσία παραμένει στον πάγκο απλά επειδή αρνήθηκε ο Κόντε), κακό σερί προ διακοπής (δύο σερί ήττες η Λέγκια και ευρωπαϊκές περιπέτειες στην Αλκμάαρ).

Πλέον, είμαι στα εννιά σημεία (από τα αρχικά 17).

Αποφασίζω να ξεδιαλέξω πλέον και βάση απόδοσης.

Αρχικά, δύο μονά, ξερά. Δυό 5αρια. Βερόνα και Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Εχουν και πρώιμη πληρωμή. Κακές ομάδες, ξέρω που ποντάρω, αλλά βάση συνθηκών, θα το πάρω το ρίσκο.

Μετά, μιά δυάδα. 1+g/g Σίτι (2,50) με 1-Χ+g/g στην Σλασκ. Ψηλή δυάδα (2,50X3,10=7,75), ξερή κι αυτή, με δύο combos. Οπότε, έμεινα με μιά πεντάδα…

Γουλβς-Σάντερλαντ-Χαρογκέιτ-ΜΚ Ντονς-Ζυρίχη.

Ολα με πρώιμη κι αυτά. Θέλω τα τρία να κάνω ένα trixie και τέλος. Και πάλι πολλά είναι, αλλά αν υπολογίσει κανείς ότι 14 μέρες παίξαμε…περίπου τίποτα και πως αύριο έχει επίσης ελάχιστα, καλά είναι αυτά. Μιά δυάδα, δύο μονά, ένα trixie. Θα παίξω 7 απο τα αρχικά 17 σημεία του Σαββάτου. Να δούμε τι χημεία έγινε.

Τελευταίο…σβήσιμο λοιπόν.

Αφηνω έξω Ζυρίχη και Σάντερλαντ. Ενστικτο. Και παιζω σε trixie τις άλλες τρεις. Με αποδόσεις Γουλβς 3,20-Χαρογκέιτ 3,80-ΜΚ Ντονς 2,90. Εκλεισα. Ο καθένας ας αποφασίσει, ήταν πολλά σημεία/ματς και χρειάστηκε…γενναία τελική διαλογή.

Αύριο ίδια ώρα νέα στήλη αλλά πολύ πιό…λάιτ και άνετη. Και φυσικά τα λέμε στο chat απο τις 4 και μετά σήμερα (και…όσο αντέξουμε).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras