2157

Billaras

Εστω και μετά την πτώση (Update)

Δύο ξενέρες έφαγα και μιά χαρά πήρα τα τελευταία τρία 24ωρα! Η χαρά φυσικά ήταν με την Νιουκάστλ. Τόσο εύκολο σημείο, ομολογώ κι εγώ δεν το περίμενα. Η Τσέλσι ηταν σε άλλο γήπεδο, σπάνια παίρνεις σημείο σχεδόν του 6.00 τόσο εύκολα. Και …το χρειαζόμουν κιόλας. Πάμε τώρα στις ξενέρες. Η πρώτη ήταν με την…Κάλιαρι. Στο…50-50% ήμουν και διάλεξα λάθος.

Ηξερα ότι αυτή ήταν το κλειδί, αλλά δεν το πίστεψα. Θα έβαζα στο σακούλι ακόμα ένα 6αρι. Θυμίζω ακριβώς τι έγραφα την Κυριακή: “Πέντε μελέτησα. Κάλιαρι, Σαμπντόρια και….τρεις ισοπαλίες στα Μπολόνια-Κιέβο, Τορίνο-Σπαλ και Κροτόνε-Λάτσιο. Το “κλειδί” είναι η Κάλιαρι. Μπορεί να κάνει μπαμ στην Φλωρεντία; Αν όχι, τότε τα δύο χινάρια ενισχύονται.

Το τρίτο έχει να κάνει με τις διαθέσεις της Λάτσιο. Με νικη κλειδώνει το σεντόνι, με άλλο αποτέλεσμα θα παίξει γιά 1-Χ στο φινάλε εντός με Ιντερ! Εχει σοβαρούς απόντες όμως. Πολύ σοβαρούς. Και η Κροτόνε θα παλέψει σαν σκύλα Αφήνω την Σαμπντόρια. Σκέφτομαι τα άλλα. Την Κάλιαρι και τα Χ. Αν παίξω Κάλιαρι δεν θα αγγίξω τα Χ. Και ανάποδα.

Αν κάποιος παίζει trixie ας δοκιμάσει σήμερα τα τρία χινάρια. Εγω το ζύγισα πολύ και θα παίξω μόνο ένα χινάρι, γιατί είναι αυτό που δεν επηρεάζεται και τόσο από την Κάλιαρι. Το Μπολόνια-Κιέβο”. Τι μπινελίκι έριξα, δεν λέγεται… Και οκ, αφού μου πέρασε, φτάνει η Τρίτη, πάω να γράψω στήλη και το κυριότερο, να παίξω. Την Μαρσέιγ. Είναι στο 6.

00. Κάνω πίσω προσωρινά, γιατί ήταν αμφίβολος ο Παγιέ. Και χωρίς Παγιέ θα έκανα ολοκληρωτικά πίσω. Επρεπε να περιμένω, το έγραψα στα σχόλια. Τι έγραψα για το ματς στην Kingbet Δευτέρα μεσημέρι που δημοσιευτηκε χθες; Ιδού: “Παροτι σπάνια παίζω τελικούς, θα κάνω εξαίρεση. Γιατί πιστεύω ότι οι μπουκ κάνουν λάθος. Σαφώς και η Ατλετικο και μόνο λόγω εμπειρίας είναι φαβορί.

Αλλά όχι…τόσο φαβορί! Τι μας λένε τα 1.60 με 6.00; Οτι η Ατλετικο έχει 62% πιθανότητες νίκης, ενώ η Μαρσέιγ έχει 16.5% να κερδίσει. Εδώ ακριβώς είναι η ένστασή μου. Το στοίχημα είναι η απόδοση. Αν είχε πχ αποδόσεις κάτι σαν 2.15 Ατλέτικο και 3.50 Μαρσέιγ, τώρα δεν θα διαβάζατε αυτές τις γραμμές. Μπάλα είναι, τελικός είναι, δεν στέκει η ψαλίδα.

Στο draw no bet αν θέλει κάποιος κάλυψη, η Μαρσέιγ είναι στο 3.75. Πάλι μεγάλο είναι άπαξ εγώ το διπλό το εκτιμώ γιά 3.50 και εδώ μου “χαρίζουν” και το Χ. Θα παίξω Μαρσέιγ, έχει τα φόντα να το χτυπήσει το ματς. Και ως ειδικό στοίχημα, θα παίξω και any time έναν…λατρεμένο παίκτη. Τον Δημητράκη τον Παγιέ. Ψοφάει γιά τέτοια ματς, τον θεωρώ world class παίκτη, εκτελεί τα στημένα, στο 7.

00 να σκοράρει οποτεδήποτε δεν με χαλάει καθόλου. Αυτό φυσικά είναι fun bet, αλατοπίπερο στο ματς που θα απολαύσουμε!” Ο Παγιέ…θα παίξει, αλλά από το πρωί η Μαρσέιγ μου πήρε την κατηφόρα. Τώρα πλεον στο 4.50. Και μην βιαστεί κανείς να μου πει “οκ, στο 3.50 το ζύγιζες, καλά είναι και το 4.50”! Γιατί μέσα Μάη, η μιαμιση μονάδα ζυγίζει αλλιώς.

Να παίξω δηλαδή (παράδειγμα) 100 ευρώ και αντί 600 να πάρω 450; Μιλάμε για μιαμισή φορά το ποντάρισμά μου! Με ξενέρωσε γαμώτο. Και ο Παγιέ any time στο 6.50, μισή μονάδα κάτω κι αυτός. Δεν ήταν λάθος που περίμενα, έπρεπε να περιμένω. Λάθος ήταν πχ που δεν έπαιξα Κάλιαρι. Τώρα καλώς περίμενα τα νέα. Αλλά…η βουτιά είναι βουτιά και η ξενέρα είναι ξενέρα.

Anyway, ας ποντάρω. Θα βάλω λιγότερα, αλλά οκ, και πάλι έχει (πολύ μικρότερη) αξία. Προφανώς φαβορί η Ατλέτικο, αλλά όχι τόοοοοσο φαβορί (ειδικά επί γαλλικού εδάφους και με τον Σιμεόνε στην κερκίδα). Και θα δούμε τι θα γίνει, ας απολαύσουμε ένα ωραίο τελικό. Νέα στήλη πλέον κανονικά το Σάββατο, μπορεί και…νωρίτερα, Παρασκευή βράδυ! ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΑΙΟΥ: -22 μονάδες.

Επιστροφές από 13/5: 8.6 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: -13.4 μονάδες. Ποντάρισμα 16/5: Μαρσέιγ-Ατλέτικο 1 (4.50) με 1.6 μονάδες. Ντιμίτρι Παγιέ any time σκόρερ (6.50), 1 μονάδα. Νέο υπόλοιπο: -16μονάδες. UPDATE: Μιάς και το σημερινό στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι μικρό, νέα στήλη θα ανέβει αύριο, σημερα μόνο ένα update. Τα ματς που είχαν σημειωθεί ήταν ο τελικός του FA CUP, το Βιγιαρεάλ-Ρεάλ και το Καέν-Παρί.

Απαξ και και η Βιγιαρεάλ έχει απόντες, δεν έχει ουσιαστικό κίνητρο και η Ρεάλ βάζει καλή 11αδα, ο άσος ανέβηκε ραγδαία κι εγώ…αποσύρομαι. Οπότε μένουν τα άλλα δύο. Στον εγγλέζικο τελικό, προφανώς και δίνω ένα κλικ στην Γιουνάιτεντ. Μόλις πριν μια εβδομαδα κόντραρα την Τσέλσι, έχασε 3-0 στο Νιουκάστλ, δείγμα του κλίματος. Οκ, σήμερα θα τα δώσει όλα, τρόπαιο κυνηγάει, αλλά δεν αλλαζει το τσιπάκι τόσο εύκολα.

Ο Κόντε περιμένει την απόλυση, γκρίνια υπάρχει, ο Αμπράμοβιτς ψάχνει τον επόμενο, τα γνωστά. Οχι ότι στην Γιουνάιτεντ είναι όλα ανθηρά, αλλά οκ, είναι μαζεμένα, ο Μουρίνιο δεν πάει πουθενά. Αγωνιστικά, με αυτους τους δύο στον πάγκο δεν περιμένω ανοιχτό ματς, έχει αμφίβολο και τον Λουκάκου η Μάντσεστερ. Με αυτά τα δεδομένα, “κλικ δεξιά και κλειστό ματς”, μιάς και η σαιζόν σφυρίζει λήξη, λέω να μην πάω στο διπλό, αλλά να…τζογάρω λίγο.

Να πάω στο Χ ημίχρονο/2 τελικό που δίνει 6.00. Στο γαλλικό ματς, κανείς δεν ξεχνάει το περσινό Χ στο 90' της Καεν που μάλιστα έγινε μέσα στο Παρίσι και έσωσε την Καέν. Τώρα πάλι πόντο θελει η Καέν, η Παρί αμολάει αετό, απόντες έχει, δύο ματς τώρα έφερε 2-2 και μετά έχασε, Καβάνι-Νειμάρ είναι στην εξέδρα, ο Εμερι χαιρετάει, νομίζω το ποντάκι μπορεί να το πάρει η Καέν (μόνο αν της το…δώσει όπως πέρυσι φυσικά η Παρί).

Μιά στεκιά λοιπόν στο Χ. Και νέα στήλη κανονικά αύριο. Ποντάρισμα 19/5: Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουν. Χ ημ/2 τελ (6.00), 1 μονάδα. Καέν-Παρί Χ (3.80), 2 μονάδες.    

Παλαιότερα άρθρα του Billaras