2751

Billaras

«Ετσι κκελέ έτσι ξουράφι θέλει»

Χαιρετώ τους συμπαίκτες. Να χαρώ μια Νάπολι χθες και μαζί της χιλιάδες πεταμένα παρολάκια από «μπετά». Δεν θέλω όμως να τα γράψω ξανά γιατί τα έγραψα προχθές, έτσι κι’ αλλιώς «έτσι κκελέ έτσι ξουράφι θέλει» (κκελέ = κεφάλι). Από την δυάδα που πόνταρα πέρασε η Μπενφίκα και έτσι η χθεσινή μέρα είχε κέρδος 2 πίτες με σουβλάκι και σεφταλιά.

Αυτές οι πολύ μικρές νίκες ή αλλιώς ισοπαλίες είναι ακριβώς όπως τις περιγράφει ο Βασίλης, γιατί αν δεν φας γκολ τότε δεν θα χάσεις! Το σημερινό πρόγραμμα περιέχει 24 αγώνες για το Γιουρόπα Λιγκ. Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι για κανονικά έως μικρά πονταρίσματα και «απαγορεύει» τα μεγάλα ανοίγματα. Οι αγώνες που ξεχώρισα για απόψε είναι: Σάλτσμπουρκ – Νις: Εδώ έχω το διπλό στα 3,60 αλλά όπως δήλωσε και ο ίδιος ο προπονητής της γηπεδούχου ομάδας, το φαβορί για απόψε είναι οι Γάλλοι.

Άρα αν πάρω φαβορί στα 3,60 με χαλάει; Το μόνο θέμα εδώ είναι αν οι Γάλλοι θέλουν να περάσουν στην επομένη φάση. Το διπλό πάντως αξίζει. Η Σάλτσμπουρκ είναι σε περίοδο «κρίσης» μετρώντας 3 σερί ματς στο πρωτάθλημα χωρίς τρίποντο ενώ στο Γιουρόπα έχει 2 ήττες σε ισάριθμα ματς (όσες και η Νις βέβαια). Ίντερ – Σαουθάμπτον: Στην Ίντερ έχουν θέματα και μάλιστα πολλά.

Από την μία η κακή εικόνα αγωνιστικά, από την άλλη η πίεση στον προπονητή (ενώ ήδη ακούγονται άλλα ονόματα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ) και στην μέση ο Ικάρντι που πολύ απλά θεωρείται ήδη νεκρός από τους φανατικούς οπαδούς της ομάδας. Οι «Αγίοι» τώρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ακόμα και ροτέισον μπορούν να πάρουν το διπλό και να φύγουν.

Στα 3,20 το διπλό μπαίνει στις επιλογές μου. Γιουνγκ Μπόις – ΑΠΟΕΛ: Ακόμα δεν κατάλαβα τι είναι αυτό που κάνει τόσο φαβορί τους γηπεδούχους και προσφέρονται στα 2,00 ενώ ο ΑΠΟΕΛ στα 4,33. Δεν χρειάζεται καμία ανάλυση εδώ, καθαρό λάθος το διπλό και θα το τιμήσω. Patent (1-2-3) Σάλτσμπουρκ – Νις -2- 3.60 *70 μον. Ίντερ – Σαουθάμπτον -2- 3,20 *80 μον.

Γιουνγκ Μπόις – ΑΠΟΕΛ -2- 4,20 *60 μον. Δυάδες *12 μον. Τριάδα *4 μον. Σύνολο: 250 μονάδες Αρχική Banka: 3000 Μονάδες Προηγούμενο Υπόλοιπο: 3219 Μονάδες Επιστροφές (19/10): 186 Μονάδες Υπόλοιπο: 3405 Μονάδες Ποντάρισμα (20/10): 250 Μονάδες Banka: 3155 Μονάδες Αυτά για σήμερα συμπαίκτες. Με 1 στα 3 είμαστε στην ισοπαλία ξανά, με 2 θα βγάλουμε το ποντάρισμα του Σαββάτου με 3 στα 3 θα βγάλουμε αρκετά πονταρίσματα! Καλές επιλογές να έχετε.

Θα τα πούμε ξανά απόψε στο τσατ!  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras