1685

Skotostrious

Ευκαιρία να επανορθώσει…

Μια τεχνική δυσκολία μας εμπόδισε να δώσουμε προβλέψεις για τις χτεσινές πολύ σπουδαίες κούρσες, άλλα επανερχόμαστε πάλι σήμερα με μια εξίσου σημαντική ιπποδρομιακή ημερίδα που πραγματοποιείται στο ιπποδρόμιο του Curragh. Στην τρίτη κούρσα του προγράμματος αγωνίζεται η φοράδα SO PERFECT. Κοιτώντας τη φόρμα δε βλέπουμε κάτι αξιόλογο άλλα έχει σοβαρές δικαιολογίες καθώς αγωνίστηκε σε μεγαλύτερες αποστάσεις από την “αγαπημένη” της , αφετέρου είχε και προβλήματα με την κατάσταση του εδάφους καθώς το μαλακό γρασίδι δε δείχνει να την ευνοεί.

Επιστρέφει σήμερα σε εντός έδρας στίβο και καθώς θα αγωνιστεί στο ιπποδρόμιο που πέρσι είχε μια νίκη και μια δεύτερη θέση σε Group 1 κούρσες. Στα συν η πολύ καλή φόρμα του στάβλου που έχει εντυπωσιάσει όλο το σαββατοκύριακο.

Στη σπουδαιότερη κούρσα της ημέρας, την Comer Group International Irish St. Leger, ανάμεσα σε πολλές ισχυρές συμμετοχές, δείχνει να ξεχωρίζει ο νικητής της αντίστοιχης περσινής Αγγλικής κούρσας (British St.

Leger) KEW GARDEN. Εχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στο υψηλότερο επίπεδο με 2 νίκες και 2 πλασαρίσματα στις τελευταίες σεζόν. Απείχε από αγωνιστικές δραστηριότητες το καλοκαίρι πιθανόν έχοντας ως στόχο την σημερινή κούρσα. Ο εκπαιδευτής του έχει κερδίσει τις δύο τελευταίες σεζόν την κούρσα αυτή με παρόμοιου προφίλ ίππους και όλα δείχνουν πως σήμερα η προτίμηση μας θα είναι αυτός που θα ξεχωρίσει.

Συνοπτικά

Κυριακή 15/09 16:25 Curragh Derrinstown Stud Flying Five Stakes : SO PERFECT (17,00 each-way)

Κυριακή 15/09 18:10 Curragh Comer Group International Irish St. Leger : KEW GARDEN (3,50)

Οι ώρες είναι Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

 

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious