124

Thassios

Ευχές και απολογισμός – UPDATE!

Καλημέρα Betsellerades μου και Καλή Χρονιά!

Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία και ευτυχία. Να σας αγαπούν και να αγαπάτε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό. Αυτό μας δίνει δύναμη να καταφέρουμε όλα όσα θέλουμε. Πάρτε ένα μικρό παράδειγμα από εδώ στη παρέα μας. Τόσα χρόνια η αγάπη σας και η στήριξή σας μας δίνει την ώθηση να συνεχίζουμε δυναμικά , στις καλές αλλά και στις στραβές.

Φυσικά και η τύχη παίζει το ρόλο της , ειδικά όταν μιλάμε για στοίχημα , αλλά αυτό έρχεται πάντα σε 2η ,μη πω και 3η, μοίρα. Προέχει η οικογένεια , οι φιλίες και μετά έρχονται όλα τα άλλα.

Χρόνια πολλά λοιπόν σε όσους γιορτάζουν σήμερα. Χρόνια Πολλά στον δικό μας Βασίλη. Στο αφεντικούλη μας , στον Παππού της καρδιάς μας , στον άνθρωπο που οφείλουμε πολλά γιατί χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε η παρεούλα μας τώρα που είναι γιατροσόφι.

Να είναι γερός και δυνατός ,πάντα εύθυμος με τα χαμόγελα και τα πειράγματά του. Προσωπικά όσο με τσιγκλάει , τόσο πιο πολύ ριζώνει στη καρδιά μου!!

Χρόνια Πολλά λοιπόν γεροξεκούτη μας.

Αφού λοιπόν τελειώσαμε με τις ευχές πάμε και στο επόμενο κεφάλαιο που είναι ο απολογισμός.

Εδώ και 5 μήνες (Αύγουστος – Δεκέμβριος) χάνω.

Κι όμως έχω κάνει 3 απολογισμούς. Και αυτό γιατί εδώ δε κρυβόμαστε ποτέ. Λέμε τα πράγματα με το ονομά τους γιατί αυτό είναι το πρώτο που οφείλουμε σε εσάς. Κανένας δε μπορεί να υποσχεθεί κέρδος αλλά εδώ μπορούμε να υποσχεθούμε ειλικρίνεια και διαφάνεια. Ποτέ δε κατάλαβα γιατί φοβούνται τόσο τους απολογισμούς μερικοί. Είναι η εικόνα της δουλειάς μας και μέσα από αυτούς μαθαίνουμε και πορευόμαστε.

Ας πάμε όμως στα δικά μου. Παρακάτω βλέπεται στον πίνακα την κατάσταση πως έχει μέχρι τώρα.

Έχω ποντάρει συνολικά 488,7 μονάδες σε 190 παιχνίδια.

Το 310 που βλέπεται στον πίνακα του site είναι στήλες. Δηλαδή σε ένα σύστημα patent μπορεί να είναι 3 αγώνες αλλά οι στήλες που υπολογίζονται είναι 7 (3 μονά , 3 δυάδες και 1 τριάδα). Οπότε τα παιχνίδια είναι πολύ λιγότερα.

Ο Μέσος όρο πονταρίσματος είναι κοντά στο 9. Αρκετά υψηλός γι’ αυτό και τίποτα δεν έχει σφυρίξει λήξη για τη σεζόν ακόμη.

Το σύνολο των πονταρισμάτων είναι 489 μονάδες περίπου. Άμα ανατρέξετε στη τελευταία στήλη με τον συνολικό απολογισμό της περσινής σεζόν (και των πιο παλιών) θα δείτε ότι περίπου η ”κάβα μου” είναι στις 1000 μονάδες. Χωρίς φυσικά να είναι αναγκαίο. Απλά το αναφέρω αυτό για να δείτε τη διαχείριση. Βρισκόμαστε στη μέση της σεζόν και έχω ποντάρει λίγο πιο κάτω από τη μισή κάβα.

Ακόμη και να είχα χάσει όλα τα πονταρίσματα μου δεν θα αναγκαζόμουν να παρατήσω το υπόλοιπο της σεζόν ξεμένοντας από μονάδες (χρήματα). Αυτό λέγεται σωστή διαχείριση. Αυτά όλα μη τα προσπερνάτε. Πολλοί με ρωτούσατε στο chat γι αυτά και τώρα παίρνετε ολοκληρωμένες απαντήσεις.

Ο Μέσο όρος πονταρίσματος είναι στο 1,65 ανά παιχνίδι.

Χάνω περίπου 120 μονάδες και φυσικά είναι κάτι αναστρέψιμο αρκεί να πάει καλά. Η Ζημία που έχω και με τις αποδόσεις που παίζω μεταφράζεται σε δύο κερδισμένα trixie ή ένα κερδισμένο patent για να γίνει πράσινο. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει δώσει κάτι τέτοιο. Στις 310 στήλες μέχρι στιγμής έχουν κερδίσει μόνο οι 32. Δηλαδή έχω ένα ποσοστό επιτυχίας κάπου κοντά στο 10%.

Αυτό θα πρέπει να αλλάξει κατά πολύ αν θέλω να γυρίσω το πράμα.

Βέβαια παίζουν πολλά ρόλο. Καταρχήν παίζει ρόλο η χημεία. Μπορεί να έχω τέσσερις κερδισμένες στήλες στον επόμενο μήνα αλλά να είναι ένα ατόφιο trixie δίνοντας καλό κέρδος αλλά μπορεί να είναι και τέσσερα μονά που δε θα κάνουν καμία σημαντική διαφορά. Δεύτερον παίζουν ρόλο και οι μονάδες που είναι πονταρισμένες οι κερδισμένες στήλες.

Άλλο κέρδος θα δώσει ένα trixie 4-5 μονάδων και άλλο 7-9 μονάδων.

Καταλήγοντας. Η Χρονιά δεν πήγε καλά μέχρι στιγμής για εμένα. Βλέποντας λίγο τα κιτάπια ξανά, δεν έκανα κάποιος λάθος στη διαχείριση ή στα πονταρίσματα (αν εξαιρέσεις μόνο ένα που ήταν η μη πονταρισμένη δυάδα με τα 3-1 anytime score τότε στο σεντόνι που βγήκαν). Μας πήγε κόντρα η τύχη.

Μπορώ να σας γράψω καμιά 30αριά παιχνίδια που είναι να απορείς πως δεν επιβεβαιώθηκαν. Θυμηθείτε το τελευταίο Ρίβερ – Ροζάριο που δεν πληρωθήκαμε για μία κίτρινη ενώ έπεφτε το ξύλο της Αρκούδας. Και άλλα πολλά τέτοια.

Ο κανόνας λέει ότι κάποια στιγμή θα μου τα δώσει πίσω αλλά έχει αργήσει αυτή η στιγμή. Εγώ από το μέρος μου μένω πιστός στο παιχνίδι μου και στο τρόπο που παίζω.

Δεν το έκανα ποτέ , ούτε πρόκειται να αρχίσω να παίζω χαζομάρες για να πω ότι κάτι έκανα (τύπου δυάδες χωρίς αξία με απόδοση 2-3). Προσεκτικά όπως έκανα και ας ελπίσουμε η νέα χρονιά να μου φέρει λίγο τύχη.

Αυτά από εμένα. Πλήρης απολογισμός της μισής σεζόν ενώ για σήμερα κάνω στάση στο ματς της Λίβερπουλ που μου αρέσουν πολύ τα σκορ 3-0,3-1 μιας και θεωρώ ότι θα κερδίσει η Λίβερπουλ την κουρασμένη Νιουκάστλ ενώ ένα γκολ μπορεί να το φάει κιόλας.

Από τα 9 εντός της Λίβερπουλ ,τα 3 έληξαν 3-0 και τα δύο έληξαν 3-1. Κρατάω το 2ο που μου δίνει μια απόδοση 12.

Αυτό για το καλό της νέας χρονιά και κλείσαμε. Τα υπόλοιπα Αγγλικά από τον ειδικό Billara.

Να περάσετε όμορφα!

UPDATE!!

Καλησπέρα παικταράδες μου! Πάμε γρήγορα σε ένα update γιατί κάτι μου λέει ότι μπορεί μέχρι αύριο να πέσει η απόδοση.

Όχι τραγικά αλλά γιατί να περιμένουμε.

Αναφέρομαι στον αγώνα Γρανάδα – Κάντιθ και στην αγορά της κόκκινης κάρτας. Το 4,20 που βλέπω έχει μεγάλη αξία μιας και μιλάμε για ματς που πρέπει να μπει με το μαχαίρι στα δόντια αυτό το πράμα που λέγεται Γρανάδα. Οι οπαδοί ζητάνε να είναι πιο δυναμικοί οι παίκτες και κάτι τέτοιο περιμένω αύριο.

Από την άλλη η Κάντιθ είναι κλασικά μια ομάδα που ρίχνει ξύλο έχοντας φέτος ήδη 5 κόκκινες και καμιά 60αριά κίτρινες. Στα τρία τελευταία ματς μεταξύ τους είχαμε κόκκινη κάρτα και είναι ένα ζευγάρι που βγάζει ένταση. Πάμε με ένα πλούσιο ειδικό που μας σκαρφαλώνει σε απόδοση 7,5 ενώ τσιμπάω και το κόμπο που δίνει το μεγάλο 51 για ματς Ισπανίας.

Σαν φιλοξενούμενος και με τα στατιστικά που βλέπω περιμένω να πάρει περισσότερες κάρτες η Κάντιθ , κάτι που έχει επιβεβαιώσει στα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς. Ο ρέφερι είναι τίμιος και δε περιμένω να μας ζορίσει!

Τα λέμε αύριο το απόγευμα στο chat να αράξουμε μέχρι αργά το βράδυ να δούμε τα ματσάκια ενώ τη Παρασκευή δεν θα ανέβει στήλη με στατιστικά μιας και ακολουθεί ένα Σαββατοκύριακο με πολλά κύπελα.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS