2934

Billaras

Εχει να κάνει με απόδοση!

Καλά ήταν χθες. Τελικά, όντως πέρασαν 3 από τα 6 εγγλέζικα. Και ευστόχησα στα δυό. Πλίμουθ και Λούτον…δεν κούναγαν. Εμενε το τρίτο. Γράφω χθες “οριακά γιά Ολνταμ ήμουνα, η απόδοση με “μάζεψε”, βγήκε αυτή όντως. Αλλά δεν μετανοιώνω. Στο 2.80 θα ήταν μεγάλη έκπτωση. Δεν γίνεται ομάδες με 11 διπλά (σαν τις δύο που κέρδισαν και τα έκαναν 12) να είναι στο 3+ και ομάδα που καίγεται να είναι στο 2.

80. Ηθελα μισή μονάδα επάνω γιά να μπλέξω, οπότε…χαλάλι της. Και η δυάδα όμως, δεν ήταν άσχημη. Οι 558 μονάδες κέρδους, όταν παίζεις 196, είναι καλός απολογισμός. Η ψαλίδα μετράει. Και το μεροκάματο βγήκε… Πάμε στο σήμερα. Δύο πράγματα: Πρώτον, λάθος μου και απολογούμαι που δεν έγραψα απο χθες γιά σήμερα. Η Βαγιεκάνο πτώση, η Χέρακλες πτώση, η Παλέρμο….

βουτιά. Ειδικά με την Παλέρμο έχω θέμα πλέον. Γιατί; Γιατί δεν το κρύβω, την έχω παιξει από χθες στο 2.75. Τώρα στο 2.37; Δεν πάει το χέρι να την προτείνω. Είμαι απολύτως ειλικρινής. Αν δεν την είχα παίξει , θα προσπερνούσα. Αν ήταν ακόμα ψηλά, θα την πρότεινα. Τώρα ΔΕΝ θα την δείτε στις προτάσεις, παρότι πιστεύω ότι θα κερδίσει, η Αταλάντα θα φανεί …κυρία και θα ξεχρεώσει.

Οπότε, εξηγούμαι γιά να μην παρεξηγούμαι. Ο Μάκης καλά έκανε και την έβαλε από χθες στη στήλη του. Ποιά άλλα μένουν; Αφού έσβησα Σόσό (πάει ο Μίτσελ από Μαρσέιγ), αφού προσπέρασα τα public bets της ημέρας (κάτι Ιντερ και σία), μου έμειναν: Βαγιεκάνο (3.80), Χιχόν (3.10), Χέρτα (5.50), Εξέλσιορ (4.33) και Χέρακλες (3.60). Αυτά είναι. Με την Χερακλες και την Βαγιεκάνο, το έγραψα και παραπάνω, να είναι ως χθες στο 4.

00 και πάνω από αυτό. Εδω όμως δεν είναι …ληστεία. Είναι ανεκτό. Στην Παλέρμο δεν είναι. Προσέξτε τη διαφορά στο μυαλό, αν και οι περισσότεροι τόσα χρόνια ξέρουν πως λειτουργώ. Εγώ λέω: “έπαιξα Παλέρμο στο 2.75, τώρα στο 2.37 δεν το προτείνω και αν δεν το έχει παιξει κάποιος, μην το κάνει”. Η μάζα λέει “στο 2.75 ειναι ψηλά, αμα είναι αβαβά γιατί δεν πέφτει (και δεν ποντάρουν).

Τώρα που πήγε 2.37, πείστηκα ότι είναι…άχαστο αβαβά, οπότε το παίζω”. Κάντε τη σύγκριση και βρείτε το λάθος, βρείτε ποιός παίζει στοίχημα με νοοτροπία καφενείου (και δυστυχώς οι περισσότεροι ακόμα). Υπάρχει λοιπόν αυτή η πεντάδα. Δεδομένα: Η Χέρακλες σε φόρμα και η Φέγενορντ έχει τελικό κυπέλλου την Κυριακή. Η Εξελσιορ τα δίνει όλα για σωτηρία, πήρε αποτέλεσμα, βρίσκει αδιάφορη και με σοβαρότατη απουσία την Τβέντε (λείπει ο καλύτερος παίκτης της).

Η Χιχόν καίγεται και βρίσκει τη Σεβίλλη μιά εβδομάδα πριν το Europa League, τέσσερις μέρες πριν το ντέρμπι με την Μπέτις, χωρίς διπλό φέτος στο πρωτάθλημα και με πολλές απουσίες και μίνι rotation. Η Βαγιεκάνο επίσης καίγεται, βρίσκει μιά Μάλαγα να…αμολάει αετό (χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι ύποπτο όμως, όπου υπάρχει ύποπτο το αναφέρω). Και η Χέρτα περιμένει την Ντόρτμουντ που θα ναι χωρίς τον Ομπαμεγιάνγκ, αρκετά τυχερή με το Αμβούργο (ξεγελάει το σκορ) και με νωπό το ματς στο Βερολίνο που γλύτωσε ελέω ατομιστή Καλού (0-0 αν το θυμάστε).

Πως να τα προτείνω τώρα; Στο δικό μου παιχνίδι έχω Παλέρμο μαζί με Βαγιεκάνο, δυνατά μονά και δυάδα και σήμερα θα αποφάσιζα γιά τα άλλα. Τώρα, με δεδομένο ότι η Παλέρμο πήγε.. περίπατο, αλλάζει το πλάνο. Μονά (και λίγα στην δυάδα) τα δύο μεγάλα (Εξέλσιορ και Χέρτα) και trixie με Βαγιεκάνο, Χιχόν, Χέρακλες. Βάρος στις δυάδες. Αφού έχω και κέρδη από χθες (και παίζοντας ελάχιστα), με παίρνει.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Κέρδη από 19/4: 558 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 11.458 μονάδες. Ποντάρισμα 20/4: Μονό αποδεκτό: Χέρτα 1 (5.50) με 50 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Εξέλσιορ 2 (4.33) με 60 μονάδες. Δυάδα Χέρτα-Εξέλσιορ (23.81) με 10 μονάδες. Trixie: Βαγιεκάνο 2 (3.80)-Χιχόν 1 (3.10)-Χέρακλες 1 (3.60) με 18 μονάδες στην τριάδα και 50 σε κάθε δυάδα. Ολο μαζί 168 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 288 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 11.170 μονάδες. Αυτά είναι. Τα σημεία τα είδατε, με την Παλέρμο εξηγήθηκα. Αποφασίστε κατά το δοκούν. Κάποιες φορές συμβαίνει η…κέντα όπως σήμερα. Θα μου ήταν πολύ έυκολο να προτείνω την ιταλίδα και να καθαρίσω. Αλλά τότε δεν θα ήμουν πιστός σε όσα πιστεύω-προτείνω και γράφω τόσα και τόσα χρόνια. Η απόδοση καθορίζει τα πάντα.

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας! Ραντεβού το Σάββατο πλέον, απόψε θα είμαι ξανά και στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras