437

Μάκης Μηνδρινός

Εχει τα «δόντια»

Χαιρετώ! Ελπίζω να είστε καλά και να περάσατε χωρίς προβλήματα τον χιονιά. Εδώ, στην Αθήνα, είδαμε χιονάκι, αλλά καμία σχέση με τα περσινά ή τα προπέρσινα.

H σημερινή στήλη θα είναι… τηλεγραφική, καθώς δεν έχει πολλά το μεσοβδόμαδο κουπόνι.

Αλλά από τη στιγμή που προσωπικά θα ρίξω μια ψιλή, ανεβάζω το παιχνίδι μου και εδώ, όπως γίνεται πάντα.

Σάντεραλντ άσος, λοιπόν, κόντρα στη Φούλαμ.

Θυμάστε ότι είχαμε παίξει και το διπλό στο Λονδίνο, στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο Κύπελλο. Και όντως η Σάντερλαντ είχε σταθεί εξαιρετικά, είχε ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, με αποκορύφωμα ένα ακυρωθέν γκολ στα χασομέρια από έναν 15χρονο που είχε μπει λίγο νωρίτερα (σωστά ακυρώθηκε πάντως).

Στην ίδια λογική θα πάμε και τώρα. Δεν έχει αλλάξει κάτι ιδιαίτερα, πλην της έξτρα κούρασης που μπορεί να έχει η Σάντερλαντ, καθώς παίζουν σχεδόν πάντα οι ίδιοι λόγω απουσιών. Και να ήθελε να ανοίξει το ροτέισον ο Μόουμπρεϊ, δεν έχει πολλές επιλογές. Από την άλλη, η Φούλαμ έρχεται από το 0-0 στην έδρα της Τσέλσι, σε ένα από τα λίγα φετινά της ματς που επέλεξε να παίξει αμυντικά.

Είχε κορυφαίο τον γκολκίπερ της. Γενικά δείχνει να κολλάει λίγο επιθετικά στα τελευταία ματς.

Ο άσος είναι σε καθοδική πορεία, το draw no bet είναι στο 3,25 και αυτό θα παίξω. Επίσης, αν έπαιζα κάτι στο αυριανό ΑΕΚ – Ολυμπιακός θα ήταν άσος. Ο Ολυμπιακός έχει αρκετά αγωνιστικά θέματα, κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι, προβλήματα τα οποία «καμουφλάρονται» λόγω της ποιότητάς του από τη μέση και μπροστά.

Αλλά η συνολική γενικότερη εικόνα, είναι μιας ομάδας που είναι ένα κλικ πιο κάτω από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Ναι, μπορεί επιθετικά να διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα απ’ όλους, αλλά για μπάλα μιλάμε, δεν αρκεί μόνο αυτό για να πάρεις τέτοιου είδους ματς, ή να πάρεις τίτλους. Χρειάζεται αρμονία και στις υπόλοιπες γραμμές, στη λειτουργία, στον πάγκο.

Αυτά τα ολίγα. Τα λέμε ξανά την Παρασκευή.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος