1296

Skotostrious

Ζέσταμα για τη νέα σεζόν…

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες και όλους! Καθώς η αγωνιστική σεζόν στους επίπεδους στίβους σιγά σιγά πλησιάζει στο τέλος της, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στις κούρσες με εμπόδια. Μεταφερόμαστε και εμείς λοιπόν σιγά σιγά στα αντίστοιχα ιπποδρόμια και η πρώτη μας στάση για τη νέα σεζόν θα γίνει στο Warwick, όπου νωρίς το απόγευμα πραγματοποιείται μια πολύ ανταγωνιστική κούρσα στα χαμηλά εμπόδια (hurdles).

Ισως είναι νωρίς ακόμα να πούμε ποιά άλογα είναι φορμαρισμένα και ποιά όχι άλλα μια καλή ένδειξη είναι το πως τελείωσαν την αντίστοιχη περσινή σεζόν τους. Με αυτό το δεδομένο την καλύτερη φόρμα στις σημερινές συμμετοχές την έχει η φοράδα MISS HONEY RYDER. Εδειξε πολύ καλά στοιχεία στις κούρσες προετοιμασίας για τα άλματα (bumper races) και όντας σε μια διαρκή βελτίωση εκλεισε την αγωνιστική χρονιά της με μια πολύ καλή νίκη σε ιπποδρομία για άλογα χωρίς νίκη (maiden).

Ξεκινάει την καριέρα της στα handicap με ένα πολύ καλό rating και αναμένεται να είναι πρωταγωνίστρια στην φετινή της καμπάνια.

Συνοπτικά

Πέμπτη 01/10 15:45 Warwick Watch Irish Racing On RacingTV Handicap Hurdle : MISS HONEY RYDER (8,00 each-way)

H ώρα είναι Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious