1867

Skotostrious

Ζέσταμα πριν το φεστιβάλ…

Δεν είχα σκοπό να δώσω κάποια πρόβλεψη για τις ιπποδρομίες του Σαββατοκύριακου καθώς είμαστε στην τελική ευθεία της μελέτης για το μεγάλο φεστιβάλ που ξεκινάει την Τρίτη άλλα ρίχνοντας μια ματιά στις σημερινές ιπποδρομίες η προσοχή μου έπεσε σε ένα δρομέα που μου είχε κάνει εντύπωση παρακολουθώντας τις κούρσες. Ο CROSSLEY TENDER προέρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις στις κούρσες point-to-point (ιπποδρομίες με πολύ χαμηλά εμπόδια) και ξεκίνησε την καριέρα του με πολλά υποσχόμενες εμφανίσεις στις πρώτες του παρουσίες στα κανονικά εμπόδια οι οποίες κορυφώθηκαν με μια πολύ καλή δεύτερη θέση στο πρώτο του handicap χάνοντας τη νίκη με την ελάχιστη δυνατή διαφορά.

Αν ακολουθήσει αυτή τη φόρμα θα είναι σίγουρα στις πρώτες θέσεις.

Δράττομαι της ευκαιρίας για να επισημάνω κάτι αναφορικά με το στοίχημα πλασέ ή each-way καθώς την προηγούμενη εβδομάδα παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα με την πρόταση της στήλης : Στις προβλέψεις για καθαρά τεχνικούς λόγους πρέπει να αναφέρεται ξεχωριστά η πρόταση για νίκη με την πρόταση για πλασάρισμα.

Στοιχηματικά όμως η πρόταση είναι μια και είναι το each-way ποντάρισμα όπως το δίνουν οι bookmakers οπότε δε χρειάζεται να ψάχνετε το placed ξεχωριστά.

(το ποντάρισμα είναι ενδεικτικό για να γίνει κατανοητό το πως δουλεύει το Each-way)

Συνοπτικά

Κυριακή 10/03 17:25 Warwick Newark Livestock Market Handicap Hurdle : CROSSLEY TENDER (9,00 each-way)

Η ώρα είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious