1545

Skotostrious

Ζεσταίνοντας τις μηχανές…

Καλησπέρα σε όλες και όλους ! Καθώς πλησιάζει σιγά σιγά ο καιρός για το μεγάλο ανοιξιάτικο φεστιβάλ του Cheltenham, όλοι οι “παίκτες” αρχίζουν και εμφανίζουν τα δυνατά τους χαρτιά σε πολύ ισχυρές κούρσες προετοιμασίας που πραγματοποιούνται σε διάφορα ιπποδρόμια. Μια από αυτές τις ιπποδρομίες γίνεται στο Doncaster, η Albert Bartlett River Don Novices’ Hurdle, όπου ανάμεσα στις συμμετοχές αυτό που δείχνει να έχει ένα μικρό προβάδισμα με βάση τις αποδόσεις είναι ο THOMAS MACDONAGH.

Αντιμετωπίζει σίγουρα τη δυσκολότερη αποστολή του μέχρι σήμερα άλλα έρχεται από ένα πολύ καλό σερί τεσσάρων νικών. Θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην απόσταση αυτή άλλα έχει το προφίλ αλόγου που αναμένεται να το ευνοήσει αυτή η μετάβαση.

Λίγο αργότερα στο ιπποδρόμιο του Fairyhouse στην Ιρλανδία, σε μια εξίσου ανταγωνιστική κούρσα αποκλειστικά για φοράδες, έχουμε την παρουσία της DOLCITA που δείχνει να είναι ένα κλικ πάνω από τον ανταγωνισμό.

Νεοφερμένη από Γαλλία ξεκίνησε την καριέρα της στα νησιά με μια εντυπωσιακή νίκη πριν λίγες ημέρες. Δείχνει να ακολουθεί τα βήματα της ομόσταβλης και με ακριβώς ίδια πορεία στην καριέρα της Laurina η οποία ακριβώς μετά την εισαγωγή της από Γαλλία κέρδισε την αντίστοιχη κούρσα το 2017. Σίγουρα αντιμετωπίζει ισχυρό ανταγωνισμό άλλα το προφίλ της στην αρχή της σεζόν δείχνει ότι τα όρια της είναι πολύ υψηλότερα από τέτοιου επιπέδου ιπποδρομία.

Συνοπτικά

Σάββατο 25/01 16:05 Doncaster Albert Bartlett River Don Novices’ Hurdle : THOMAS MACDONAGH (6,00)

Σάββατο 25/01 16:10 Fairyhouse Eco Friendly Cups Solerina Mares Novice Hurdle : DOLCITA (3,75)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious