371

Billaras

Ζητούμενα και μονό!

Πάει και ο Απρίλης, τελευταίο του κουπόνι, τελική ευθεία, φάνηκε ο τερματισμός! Χθες πάντως με ξενέρωσε η Αρούκα (κακή) και προχθές με νευρίασαν οι εγγλέζες μου που χάλασαν το Χ. Ισως όμως να το…έκαναν για καλό, θα δείτε τι εννοώ παρακάτω.

Πλέον, το νιώσατε και χθες στο ράδιο, οι επιλογές λιγοστεύουν. Η Αγγλία σφυρίζει λήξη.

Και μην επαναλαμβανουμε τα ίδια, εδώ δεν θα κάνουμε ποτέ αυτά που κοροϊδεύουμε, αποδόσεις της πλάκας τις προσπερνάμε. Θα κάνουμε κάποιες εκπτώσεις αλλά σε όλα έχουμε όριο.

Με αυτά στο μυαλό, σήμερα ζορίζομαι. Στέκομαι στα σημερινά αλλά επειδή ζορίζομαι, κοιτάω και λίγο…τα αυριανά από σήμερα (γέλια).

Τι έχω βάλει στην άκρη; Δυο πιθανά Χ, σε Αστέρα και Πάλας.

Κι απο εκεί και πέρα, Γουλβς (Χ-2), Πρέστον, ΚΠΡ, Τρανμίρ από Νησί και Φράιμπουργκ, Λουστενάου εκτός Νησιού. Τίποτα άλλο. Α, έχω κι ένα…κουλό. Τορκί-Ρέξαμ στο over 1,5 γκολ ομάδας, της Τορκί εν προκειμένω, στο 3,40.

Να ξεκινήσω ανάποδα, από αυτό το κουλό; Η Τορκί αυτοκτόνησε με το 2-2 προ ημερών (το έφαγε με πέναλτι στο 94′) και τώρα…ψάχνει θαύμα.

Δεν πιστεύω ότι θα γίνει. Θέλει νίκη, θέλει ήττα της Μεϊντενχεντ και θέλει και να καλύψει και 7 γκολ που είναι χειρότερη! Και το κερασάκι; Υποδέχεται την…πρωταθλήτρια Ρέξαμ! Οκ, ακόμα θα γλεντάνε οι Ουαλοί, αλλά είναι και δέκα κλάσεις ανώτεροι. Αφήστε που μπορει να μην χάνει η Μεϊντενχεντ οπότε ότι και να κάνει, θα πέσει. Το over 1,5 Τορκί όμως έχει νόημα ως “πονηρό” μπετ.

Θα το παλέψουν. Οσο πάει. Θέλουν και γκολ. Και η Ρέξαμ δεν θα παίξει και στα…κόκκινα. Μπορεί να δούμε πχ και 2-2, και 3-2 και 2-4! Αλλά σίγουρα γκολ.

Πάμε σε κανονικά σημεία; Τα Χ δεν θελουν ανάλυση, δείτε βαθμολογίες. Εκτός Αγγλίας Φράιμπουργκ με χάλασε που έπεσε 2,80 αλλά δείχνει να ξαναφορμάρεται η αγαπημένη μου, θέλει να μεινει 4η, η Κολωνία άνετη και χωρις να έχει κάνει 2η σερί νίκη φέτος! Στο δε αυστριακό, ή κάτι ξέρουν οι μπουκ ή έχουν κάνει τρελλό λάθος, δεν παίζει 1η-τελευταία και η 1η να δίνει 3,50! Πολύ περίεργο…

Ξαναπάω στο Νησί.

Η Γουλβς είναι…τραβηγμένο του κερατά. Σεβόμαστε Μπράιτον όσο τίποτα αλλά μισό. Οι ίδιοι λένε ότι…έσκασαν μετά το FA CUP και τα 120′. Και φάνηκε όντως προχθές που έχασαν με ανατροπή από τη Νότιγχαμ. Τώρα οκ, είναι εντός, είναι αλλιώς, η Γουλβς εκτός χάνεται, αλλά όσο να πεις είναι καλά! Εχει ρολάρει, κάνει νίκες, έχει σφίξει πίσω.

Να έλεγαν οι μπουκ 1,70 με 4.70 να μην ασχοληθώ. Αλλά 7,00; Ακόμα και αν πάμε με το κλασικό τρικ, το Χ-2+under 3,5 μας δίνει 3,50! Πόσα να μπουν δηλαδή; Με το τρικ πιάνουμε και το Χ, ενώ ως dnb είμαστε στο 5,00.

Ενα ξεκούδουνο Γουίμπλεντον-Τρανμίρ είναι εδώ γιατί παρότι εντελώς αδιάφορο δεν αντέχω να βλέπω 2,05 με 3.75! Με μιά νίκη σε δεκατέσσερα (!) είναι η Γουίμπλεντον, σώθηκε γιατί είχε…χειρότερα μπάζα, αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας.

Η Τρανμίρ με υπηρεσιακό έκανε νίκη και σίγουρα είναι καλύτερη.

Και τέλος, στην Championship. Πάω λίγο και στο αύριο αλλά και στα επόμενα, σε ένα μεσοβδόμαδο εξ’αναβολής Χάτερσφιλντ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Δεν ξέρω σε ποιό απ΄τα δύο, αλλά σε κάποιο (ή και στα δύο) ο Γουόρνοκ θα πάρει τρίποντο με την Χάτερσφιλντ. Αύριο με Κάρντιφ; Μεσοβδόμαδα με Σέφιλντ; Γι αυτό έγραψα ότι ίσως για καλό κέρδισε η Κάρντιφ προχθές.

Γιατί τώρα είναι άνετη. Με +6 απ΄την Ρέντινγκ και με 7 γκολ αβάτζο. Να μην πω 100%, λέω 99,% σώθηκε. Οπότε, ο Γουόρνοκ με την Χάτερσφίλντ τι έχει μπροστά του; Εχει φινάλε με την Ρέντινγκ και σίγουρα θέλει εκεί να μην πάει σε “τελικό”, θέλει να έχει σωθεί. Εχει ματς στο χέρι μεσοβδόμαδα. Και έχει δύο…λατρείες του αντίπαλες. Κάρντιφ και Σέφιλντ.

Αν δεν είχε το δεύτερο, θα έκανα μεγάλο μπετ στο πρώτο. Τον γερόλυκο τον λατρεύουν και σε Κάρντιφ και σε Σέφιλντ. Η δεύτερη είναι η γενέτειρά του και καψούρα του. Η πρώτη είναι η…ερωμένη του, την αγάπησε εξίσου. Και με τις δύο ανέβηκε μαζί στην Premier. Και είναι τώρα άνετες. Με ποιά θα πάρει τρίποντο-α; Θα πάω αρχικά για αύριο (από σήμερα) και βλέπουμε…

Πρέστον βρίσκει Σέφιλντ άνετη (και ανεβασμενη στα σαλόνια) αλλά μου βγάζει κόμπιασμα και τέλος η ΚΠΡ.

Προσέξτε κάτι: Το ανεφερα ήδη, έχει φινάλε Χάτερσφιλντ-Ρέντινγκ. Και τώρα έχει Ρέντινγκ-Γουίγκαν. Η ΚΠΡ έχει ένα +4 και μετά φινάλε εντός με αδιάφορη Μπρίστολ Σίτι. Μηπως της κάνει και το Χ σήμερα; Αυτο σκέφτομαι, μήπως θέλει draw no bet. Τα 4αρια μεγάλα πάντως (2,75 το dnb), η Στόουκ μέτρια ως κακή και αμολάει αετό.

Ανέφερα ολες τις σκέψεις μου.

Αποφασίστε τι θέλετε. Εγώ αρχικά θα σβήσω Πρέστον (δεν την βλέπω καλά) και Λουστενάου (κάτι με φοβίζει). Σβήνω και Τρανμίρ, αδιάφορο είναι, το ελέγχουμε στο live.

Θα παίξω ένα μονό αποδεκτό Γουλβς στο 7,00. Αν το χασω, το έχασα. Εχει και πρώιμη. Ξεφεύγει η απόδοση, τα είπαμε. Και απο εκεί και πέρα τα πιο…σοβαρά. Φράι-ΚΠΡ-Χάτερσφιλντ και το…πονηρο over 1,5 της Τορκι.

Να παω σε draw no bet στην ΚΠΡ; Ανέλυσα γιατί με φοβίζει το ξερό διπλό…

Αποφασίζω. Το αφήνω. Παίζω Φράιμπουργκ (2,80), Χάτερσφιλντ από σήμερα (3,10, πιστεύω ότι θα το καθαρίσει από σήμερα ο παππούς) και το over 1,5 γκολ της Τορκί (3,40). Σε trixie, τα σημεία έχουν και πρώιμη φυσικά. Ας περάσει ένα σήμερα και ας περιμένω αύριο. Αν σπάσουν, θα ξαναπαίξω αύριο την Χάτερσφιλντ.

Τίποτα άλλο, τα λέμε chat και αύριο νέα στήλη!

Υ,Γ: Αφού έβαλε ο Μάκης φωτό Γουόρνοκ με Κάρντιφ, ας βάλω Φράιμπουργκ εγώ (και βάζω Γουόρνοκ την…Τρίτη).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras