920

Thassios

Ζορίζουν τα πράγματα… – UPDATE!

Καλημέρα καρτολάγνοι μου!

Δεν θα μπορούσε να κλείσει διαφορετικά αυτό το αναθεματισμένο Σαββατοκύριακο μετά και το χθεσινό κερασάκι. Την Κυριακή το βράδυ μείναμε στις 8 κίτρινες κάρτες στο Ιταλικό ώστε να διπλώσουμε και να κάνουμε ένα καλό ταμείο ενώ χθες δε φτάνει που δεν δίνει την απευθείας κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Κρίσταλ Πάλας στερώντας μας ακόμη ένα καλό ταμείο , αλλά δεχόμαστε και γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα έτσι για να μην πάρουμε και το διπλό που περιμέναμε όλοι(εντάξει οι περισσότεροι κάναμε κας άουτ αλλά άλλο αυτό).

Χρειαζόμαστε επείγον ευχέλαιο! Με το θυμιατό στα χέρια να διώξουμε το κακό! Οι Διαιτητές δίνουν ρεσιτάλ λάνθασμένων αποφάσεων νομίζω. Δείτε το Σάββατο το Ρωσικό , δείτε Φράιμπουργκ , δείτε Ιντερ , δείτε Έουπεν! Όταν μαζεύονται τόσες πολλές λανθασμένες αποφάσεις διαιτητών ,και με βαρ παρακαλώ, τότε δεν μπορεί να πας ταμείο και θεός να είσαι.

Ειλικρινά ευχαριστώ πρέπει να πω που έχω ακόμη αυτές τις 12 μονάδες κέρδος με αυτά που γίνονται. Προχωράμε όπως ξέρουμε , χωρίς να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού, και εύχομαι να μας δώσει πίσω αυτά που μας χρωστάει που ως συνήθως το κάνει.

Κινούμαστε σε ρυθμούς Ευρώπης αυτή την εβδομάδα με τις μεγάλες διοργανώσεις να έχουν τον πρώτο λόγο.

Μέχρι στιγμής στα παιχνίδια του Champions League και του Europa δεν έχουμε ποντάρει πολλές μονάδες για τον λόγο ότι δεν είχα κάπου να πατήσω πέραν από τις ομάδες που όμως μπορεί να έδειχναν άλλο πρόσωπο. Από αυτήν την αγωνιστική νομίζω ότι θα αρχίσουμε να ανεβαίνουμε σε μονάδες και πονταρίσματα στις συγκεκριμένες διοργανώσεις γιατί βλέπω ότι για κάποιες ομάδες τα περιθώριά αρχίζουν και στενεύουν.

Πάμε στο Champions League όπου θα ασχοληθούμε με τους σημερινούς αγώνες μόνο (αύριο λογικά θα έχουμε update). Προτού ξεκινήσω να αναφέρω ποιους αγώνες θα κρατήσω για ποντάρισμα , να σας πω ότι μέχρι στιγμής στο σεντόνι έχουν παιχτεί 2 αγωνιστικές και έχουμε 10 κόκκινες κάρτες. Δεν είναι καθόλου κακό στατιστικό για σεντονάτα ματς. Περίπου δηλαδή σε κάθε 3 ματς Champions League έχουμε και 1 κόκκινη κάρτα.

Οπότε σας προετοίμασα το έδαφος και καταλάβετε πως θα κινηθώ και σήμερα με το κλασικό παιχνίδι της κόκκινης και πάμε γρήγορα στα παιχνίδια που θα κρατήσω.

Το απόγευμα έχουμε το Μπεσίκτας – Σπόρτινγκ σε ένα ματς που και οι δύο θέλουν διακαώς την νίκη. Ούτε η Ισοπαλία δεν τους κάνει αφού έχουν από 0 βαθμούς και αν δεν πάρουν την νίκη θα ζορίσουν πάρα πολύ τα πράγματα.

Δύο ομάδες που ρίχνουν ξύλο και έχουν παίκτες που μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να πάρουν την κόκκινη κάρτα. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Slavko Vincic που φέτος σε 3 αναμετρήσεις για το Champions League έχει δείξει 14 κίτρινες και 2 κόκκινες κάρτες. Οπότε έχουμε και κίνητρο από τις δύο ομάδες , ομάδες που κάνουν σκληρό παιχνίδι αλλά και ρέφερι αρκετά καλό.

Στο 4 η κόκκινη θα μπει στο παιχνίδι μου.

Περνάμε στην βραδινή ζώνη όπου έχω ξεχωρίσει δύο παιχνίδια για σήμερα. Το ένα είναι Το Παρί – Λειψία και το άλλο είναι το Πόρτο – Μίλαν. Το Πόρτο – Μίλαν θυμίζει λίγο το ματς που αναφέραμε πιο πάνω. Με 1 βαθμό η Πόρτο και 0 βαθμούς η Μίλαν νομίζω ότι θα πέσουν κορμιά στο αποψινό ματς έχοντας ήδη από 1 κόκκινη κάρτα οι δύο ομάδες στον όμιλο αυτό.

Ρέφερι εδώ έχουμε βέβαια τον Felix Brych και πολλοί θα δυσανασχετήσετε (και με το δίκιο σας εδώ που λέμε με δαύτον) αλλά προσέξτε ένα στατιστικό. Ο Γερμανός ρέφερι (αυτός σίγουρα φοράει κάλτσα με σανδάλι που λέει και ο Μπιλάρας) στο πρωτάθλημα της χώρας του έχει 30 κόκκινες σε 160 ματς. Τι γίνεται όταν σφυρίζει στο σεντόνι όμως;; Εκεί τα πράγματα παίρνουν στροφή 180 μοιρών στατιστικά μιλώντας.

Συγκεκριμένα στο Champions League έχει 22 κόκκινες σε 59 ματς. Δηλαδή σχεδόν 1 κόκκινη ανά 2,5 ματς. Απίθανο στατιστικό για αυτόν τον ρέφερι και υπέρ μας φυσικά ώστε να ποντάρουμε την κόκκινη σε απόδοση 4,30. Οπότε κρατάμε και αυτό το ματς.

Τέλος κανονικά είχα επιλέξει να πάω πάσο στο ματς της Παρί. Πρώτον γιατί δεν θέλω να ανοιχτώ πολύ σήμερα σε μονάδες και δεύτερον γιατί τα άλλα δύο παιχνίδια που ανέφερα μου έκαναν ένα κλικ πιο πάνω λόγω βαθμολογίας και ίδιας δυναμικότητας ομάδων.

Είναι πολύ πιθανόν ας πούμε να δούμε ένα 2-0 από νωρίς για την Παρί και μετά δυσκολεύει η κόκκινη κάρτα. Ωστόσο δεν παύει να έχουμε δύο ομάδες που αν δεν τις βγαίνουν το παιχνίδι αρχίζουν τα νεύρα. Ειδικά η Παρί μας το έχει δείξει πολλές φορές και βλέπουμε κόκκινες αρκετά συχνά στα παιχνίδια της. Δεν θα ποντάρω την κόκκινη κάρτα σε αυτό το ματς αλλά δεν μπορούσα να με τίποτα να προσπεράσω την θεόρατη απόδοση της απευθείας κόκκινης.

Τι 51 είναι αυτό βρε αθεόφοβοι;;;;;Είστε με τα καλά σας;;;Άκου 51 απόδοση η απευθείας κόκκινη. Με κλειστά μάτια το παίζουμε με 0.5 μονάδα και ότι θέλει ας γίνει. Ο Marco Guida είναι στην σφυρίχτρα και δεν είναι καθόλου απίθανο να τον πιάσει καμία μούρλα αν και εδώ που τα λέμε ακόμη δεν έχει βγάλει κόκκινη στα λίγα ματς που έχει σφυρίξει σε Ευρώπη.

Οπότε με αυτά τα τρία θα κινηθούμε απόψε. Όπως ανέφερα και πριν ,αύριο θα δείτε update λογικά με τα παιχνίδια που θα ασχοληθούμε σε ότι αφορά τις κάρτες (περιμένω να ανοίξουν αποδόσεις σε όλες τις εταιρίες). Πάντως θα ποντάρω κάτι αυριανό από σήμερα και αφορά το πέναλτι στον αγώνα της Λιλ με την Σεβίλλη. Μετά την Σάλτσμπουργκ ,η Σεβίλλη είναι η ομάδα που έχει σκοράρει τα περισσότερα πέναλτι (2 συγκεκριμένα) σε αυτές τις δύο αγωνιστικές που έχουνε περάσει ενώ από την άλλη η Λιλ έχει δεχτεί 2 γκολ από πέναλτι και την κάνει πρώτη μέχρι στιγμής στο Champions League.

Ρέφερι;; O αγαπημένος μας φυσικά Michael Oliver που δεν χρειάζεται συστάσεις για το πόσο πεναλτάκιας είναι. Με 10 πέναλτι σε 24 αγώνες στο σεντόνι νομίζω ότι είναι ένα ποσοστό που τα λέει όλα. Οπότε ποντάρω από σήμερα αυτό το 3,20 που βλέπω στο να έχουμε πέναλτι το ματς (παίζετε και το 6αρι της Σεβίλης απλά φοβάμαι τα πολλά χαμένα πέναλτι φέτος).

Πιάστε λοιπόν τα θυμιατά να λιβανίσουμε και να ξορκίσουμε την κακοτυχία και την αναποδιά των ρέφερι που μας έχει πλακώσει και τα λέμε το βράδυ στο στέκι μας!

UPDATE!!

Καλησπέρα κύριοι! Δεν θα πω κάτι μετά τα χθεσινά. Έσκασα ο άνθρωπος. Είμαι τόσο πολύ εκνευρισμένος ακόμη που σήμερα όλη μέρα σκέφτομαι άμα θα ποντάρω κάτι μέχρι το ΣΚ.

Τελικά αποφάσισα να αφήσω τις κάρτες γι αυτό το Ευρωπαϊκό 2μερο που απομένει ώστε να μην ασχοληθώ λίγο με την ηλιθιότητα των ρέφερι ή ότι άλλο είναι. Με κάλυψε πλήρως και ο Μπιλάρας με ότι έγραψε στη στήλη του οπότε και μένουμε εκεί.

Σήμερα είχα ξεχωρίσει και τα δύο παιχνίδια στον F όμιλο για κόκκινη κάρτα και τα αναφέρω μήπως και θέλετε να δείτε κάτι.

Στο 4,65 η κόκκινη σε Μαν Γιουν – Αταλάντα και στο 4,80 στο Γιουνγκ Μποις – Βιγιαρεάλ νομίζω ότι έχουν αξία. Εγώ πάω πάσο. Αύριο Οριακά ξεχώρισα 2-3 που έχουν τις προδιαγραφές για κάρτες. Αυτά είναι τα Λουντογκόρετς – Μπράγκα , Φρανκφούρτη – Ολυμπιακός , Ρέιντζερς – Μπρόντμπι . Κι εδώ πάσο λοιπόν. Δείτε τα εσείς. Μετά είδα και κάποια άλλα ειδικά που προέκυψαν στα αυριανά ματς.

Ας πούμε μου αρέσει πολύ το anytime score 1-1 στα παιχνίδια των Αιντχόφεν – Μονακό , Μπέτις – Λεβερκούζεν και Μίντιλαντ – Ερυθρός. Δείτε αν θέλετε από αυτά να κάνετε κάποια δυάδα είτε να τα κάνετε ένα τρίξι. Εγώ θα κρατήσω το ένα παιχνίδι από αυτά και θα ποντάρω το κατιτίς για αύριο. Στο Μπέτις – Λεβερκούζεν λοιπόν περιμένω πολλά γκολ.

Δύο ομάδες που έχουν εξαιρετικές επιθέσεις ενώ στην άμυνα βγάζουν θεματάκια. Την Λεβερκούζεν την είδαμε να βάζει 4 την μια μέρα και να τρώει 5 την άλλη και την Μπέτις σε ένα τρομερό ματς με την Σέλτικ (4-3 με ανατροπή σκορ εκείνο) και ένα διπλό με 1-3 μέσα στην Φερεντσβάρος. Οπότε μιλάμε για δύο ομάδες που μπορεί να δούμε τα πάντα από γκολ.

Πάνω σε αυτό λοιπόν θα πατήσω και θα ποντάρω το ειδικό να ”σκοράρει πρώτη και να χάσει” που αφορά και τις δύο ομάδες και το βρίσκω σε απόδοση 6,25. Εκτός από αυτό θα ποντάρω και το anytime score 2-2 που δίνει 7,40 και είναι κάτι που μπορεί να επιβεβαιωθεί σε ένα τέτοιον αγώνα που περιμένω πολλά γκολ (και τα δύο βρίσκονται στην καρτέλα ”ειδικά” του παιχνιδιού).

Μπορεί να βγούνε και τα δύο ειδικά στον αγώνα και να έχουμε ένα πολύ καλό κέρδος ενώ σε μια άλλη περίπτωση μπορεί το anytime score να λειτουργήσει σαν κάλυψη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με αυτά τα δύο ειδικά λοιπόν στον ίδιο αγώνα (είδα και το combo g/g & over 3,5 αλλά στο 2,6 δεν έχει πολύ αξία) θα ασχοληθώ για αύριο ενώ σήμερα έχουμε το μπετ του πέναλτι στο ματς της Λιλ (αφήνω ένα μικρό ενδεχόμενο να παίξουμε κανένα ειδικό παίκτη το βράδυ).

Νέα στήλη την Παρασκευή το βράδυ λογικά ή Σάββατο πολύ πρωί σε ένα ΣΚ που έχει πρόγραμμα φωτιά!

Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS