476

Billaras

Ζουμάκι από την Λιγκ 2!

Οτι έπρεπε ήταν η δυάδα χθες. Βγήκαν και τα χαμένα της Boxing Day, πήραμε και έξτρα μεροκομάτο. Κι εύκολα κιόλας, ειδικά της ΑΕΚ το 2+over, αλλά οκ και της Σίτι μολις έγινε 0-1, σε καλή στιγμή, περιμενα να ανοίξει το ματς κι έτσι έγινε. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι από αυτά της Τριτης, η Μπρίστολ Ρόβερς αδίκησε τον εαυτό της, ενω στο Βίλα-Λίβερπουλ ακομα απορώ γιατί ο Εμερι στο 1-2 και με μομέντουμ δικό του δεν έκανε αλλαγές.

Τον πήρε ο ύπνος και τις έκανε -άχρηστες πιά- στο 87′ μετά το 1-3…

Πάμε παρακάτω, στα φρέσκα. Ζόρικα 24ωρα αυτά, non stop πάμε, σκεφτείτε ότι πριν από μιά ώρα και κάτι έστειλα κείμενο στην Kingbet γιά τα ματς του ΣΚΔ! Δηλαδή μελετάμε τα μπρος-πίσω συνέχεια. Κι αυτό δεν είναι απλό. Να πω επίσης ότι δεν είμαι σόι, κάπου την άρπαξα. Δεν ξέρω αν είναι κορόνα ή γρίπη, κάνω τεστ κάθε μέρα και βγαίνω αρνητικός, αλλά έχω και πονόλαιμο και μπούκωμα.

Γι αυτό δεν ήμουν chat χθες, δεν την πολυπαλεύω. Ελπίζω να ισιώσω άμεσα, μην κάνω πρωτοχρονιά έτσι. Και επίσης ελπίζω να ακούσουμε κάποιο καλό νέο απ΄το Σάο Πάολο και τον Πελέ. Δίνει την ύστατη μάχη. Μιλάμε γιά τον Πελέ! Ας βάλει το πιο καθοριστικό γκολ της ζωής του…

Πάμε τωρα στο κουμάρι, στα ματς σήμερα-αύριο. Το Σαββατο νέα στήλη, πριν αλλάξουμε χρόνο.

Ξεκαθαρίζω αρχικά, δεν ακουμπαω τίποτα σε Γαλλία-Πορτογαλία-Τουρκία. Δεν μου άρεσε κάτι.

Επίσης, από αύριο, μιά σκέψη είναι η Γουότφορντ (3,25), μια δεύτερη η Μπρέντφορντ (3,60).

Επιστρέφω στο σήμερα. Δεν είναι πολλά. Εχει κάμποσα “μεσαία” που τα λέω εγώ. Μίντλεσμπρο, Σάντερλαντ, ακομα και Γουίμπλεντον ειναι σε αυτή την κατηγορία.

Μικρα φαβορί ή μικρα αουτσάιντερ. Δεν έχουν αξία όμως.

Δεν θα είχα αντίρρηση αν κάποιος έπαιζε πχ δυάδα Σάντερλαντ/Μίντλεσμπρο. Εγώ δεν θα το κάνω.

Ανεβαίνοντας σε αποδοσεις άνω του 3,00, αυτά που έχω βάλει σε μιά…ακρούλα είναι ΜΚ Ντονς (4,75), Γουόλσολ (3,60), Σάλφορντ (3,80). Αν προσθέσω και τα δύο αυριανά, πήγα στα πέντε. Και έχω και ένα έκτο εκτός Αγγλίας.

Την Μπέτις. Δεν ξέρω πως προκύπτει 3,10 στον άσο. Ας είναι επανέναρξη.

Αυτά είναι λοιπόν. Λίγα. Η Πιτέρμπορο είναι φουλ ντεφορμε και οι Ντονς με νέο τεχνικό, η Γουόλσολ σε τοπ φόρμα (κερδισε και προχθες με ανατροπή, από εκεί και η φωτο της στήλης) και δεν αντέχω να βλέπω Στόκπορτ καραφαβόρα όσο καλή κι αν είναι, ενώ στο Γκρίσμπι-Σάλφορντ οι επιδόσεις τους εντός/εκτός τα λένε όλα.

Η μιά κάκιστη εντός που δεν βρίσκει χώρους, η άλλη σούπερ εκτός που παίζει μαζεμένα και με κόντρα.

Για αύριο, η Σουόνσι είναι εντελώς “ξεφούσκωτη”, η δε Γουεστ Χαμ εντελώς προβληματική. Μόγιες ή Λάμπαρντ θα φύγει πρώτος; Ενας εκ των δύο θα χαιρετήσει λέω εγώ πριν αλλάξει ο χρόνος. Ισως και οι δύο.

Λοιπόν, μην το ψειρίζω γιατί…δεν αντέχω κιόλας.

Σάλφορντ στο σακούλι και Γουόλσολ στο σακούλι. Δυο καλές ομάδες στο 3,80 και 3,60 αντίστοιχα. Εχουν και πρώιμη και τα δυο. Μονά και δυάδα παίζω. Τα άλλα δείτε τα και αποφασίστε. Γιά διάφορους λόγους τα άφησα. Αν είμαι καλά θα μπω στο chat απόψε, αλλιώς νέα στήλη το Σάββατο!!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras