1319

Skotostrious

Ζώντας τη στιγμή…

Καλημέρα σε όλες και όλους! Παραδοσιακά οι Κυριακές δεν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ιπποδρομιακά με χαλαρές ημερίδες χαμηλής δυναμικότητας, άλλα ενίοτε μπορεί να προκύψει στοιχηματικό ενδιαφέρον όπως σήμερα. Πιο συγκεκριμένα στο ιπποδρόμιο του Chelmsford City, στην πέμπτη κούρσα του προγράμματος, αγωνίζονται μόνο τριετείς και αυτό που δείχνει να έχει ένα μικρό προβάδισμα είναι ο εκτομίας LIVE IN THE MOMENT.

Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση έχοντας ένα σερί τριών νικών στο γρασίδι με αποκορύφωμα την επιτυχία του σε μαλακό έδαφος σε ισχυρή κούρσα στο Newmarket. Η απόσταση των 5 furlongs δείχνει να είναι η ειδίκευση του, καθώς όλες του οι επιτυχίες προήλθαν από τότε που ξεκίνησε να αγνωνίζεται σε αυτή. Ανεβαίνει επίπεδο σήμερα και θα φέρει και “ποινή” στο χάντικαπ λόγω του σερί νικών άλλα με την επιστροφή του στο συνθετικό έδαφος και με δεδομένη τη φόρα που έχει με τις συνεχόμενες επιτυχίες μας “υποχρεώνουν” να το κοιτάξουμε σοβαρά.

Στα συν η παρουσία κορυφαίου τζόκεϋ με 20% επιτυχία στις τελευταίες 2 εβδομάδες.

ΥΓ : Επειδή στη χτεσινή στήλη δόθηκε επιλογή με απόδοση 2,87 άλλα στο πινακάκι καταγράφηκε ως νικητής με απόδοση 3,25 θα ήθελα να διευκρινήσω το εξής όσον αφορά τις αποδόσεις στις ιπποδρομίες : όταν ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed η απόδοση που πληρωνόμαστε είναι ΠΑΝΤΑ η υψηλότερη ανάμεσα σε αυτήν που έχουμε ποντάρει και στην Starting Price (η απόδοση ακριβώς τη στιγμή που δίνεται η εκκίνηση).

Αν έχουμε ποντάρει σε απόδοση υψηλότερη από την SP πληρωνόμαστε κανονικά αυτή την απόδοση ενώ αν η SP υπερβεί την δική μας τότε πληρωνόμαστε την τιμή SP (όπως έγινε και εχτές). Επαναλαμβάνω πως αυτό ισχύει ΜΟΝΟ στους bookmakers που προσφέρουν Best Odds Guaranteed.

Συνοπτικά

Κυριακή 20/09 17:00 Chelmsford City chelmsfordcityracecourse.com Handicap : LIVE IN THE MOMENT (3,50)

H ώρα είναι Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious