4080

Billaras

Ημέρα γιά…ακροβασίες!

Δεν μπήκαν τα γκολάκια, χάθηκαν τα παρολάκια, end of story γιά την Πέμπτη. Είπαμε, ήταν ένα απόλυτα συμβατικό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός που θα μπορούσε να μας πληρώσει στο ένα παρολί ήταν απλά τραγικός, χάσαμε αυτά τα λίγα που παίξαμε. Αυτές οι ήττες, ειλικρινά, είναι κάπου-κάπου χρήσιμες. Τον μπουκ δεν τον κερδίζεις συνέχεια. Δεν γίνεται.

Ισα ίσα, αυτός μπορεί να σε κερδίζει συνέχεια αν δεν προσέξεις. Κάποτε ο Παρασκευάς έγραφε (είχα βάλει εδώ το κείμενο του αν θυμάστε), ότι είναι σούπερ ευχαριστημένος με μιά στις τέσσερις. Ορθότατον. Και αν κέρδιζε δύο σερί, τότε έπρεπε να “ακολουθούσαν” οκτώ ήττες! Οπότε, αν μπορώ να κερδίζω μιά παρά μία, (θυμηθείτε, νίκη Σάββατο-ήττα Κυριακή-νίκη Τρίτη-ήττα Πέμπτη), δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος… Πάμε παρακάτω, στα φρέσκα.

Μέτριο κουπόνι. Ο Μάκης το χαρακτήρισε κακό. Εγώ δεν το λέω κακό, αλλά σίγουρα μέτριο. Ειδικά αύριο που έχει ελάχιστες επιλογές. Γιά σήμερα, μετά και την τελευταία μελέτη, κατέληξα σε….οκτω κι οκτώ. Τα έβαλα δίπλα-δίπλα σαν δύο κολώνες. Οκτώ εγγλέζικα, οκτώ μη εγγλέζικα. Και πάνω σε αυτά θα γίνει η τελική μου διαλογή…. Ποιά είναι αυτά; Σάντερλαντ, Αστον Βίλα, Νότιγχαμ, Κόβεντρι, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Γέοβιλ, Πρέστον και Σριούσμπερι τα εγγλέζικα.

Και Λανούς, Αμβούργο, Βαλένθια, Μούρθια, Σανταντέρ, Κορούνια, Σεντ Ετιέν, Γκιμαράες τα μη εγγλέζικα. Αυτά “ξεψαχνίζω” πλέον… Αρχισα να…σβήνω, κλασικά. Εξω Σάντερλαντ. Ασανσέρ κανονικό. Έξω οι δύο “μικροί” άσοι Κόβεντρι και Σριούσμπερι. Δεν είναι του γούστου μου να παίζω τόσο μικρά σημεία στο νησί, το κάνω σπανιότατα.

Οπότε πήγα στα πέντε…. Και η “λύση” είναι προφανής…. Σε μονό αποδεκτό draw no bet του 7.00 η Αστον Βίλα, σε yankee τα άλλα τέσσερα. Εδώ κάνω μιά “παρασπονδία”. Ποιά είναι; Η Πρέστον. Σημείο του 6.00. Κανονικά αυτή πάει μονό αποδεκτό, όχι σε yankee. Αλλά έχω όρεξη να ρισκάρω σήμερα, εν γνώσει μου. Είναι ΠΟΛΥ δύσκολα και τα πέντε. Μ.Ο αποδόσεων; Χα! Το…5.

05! Οκ, τον κατεβάζω λίγο με την Βίλα στο DNB, αλλά σε ατόφια σημεία, έχω 10.00, 2.75, 3.50, 3.00 και 6.00. Μιά δυάδα να πάρω σήμερα θα είμαι μιά χαρούλα. Ξέρω πόσο ζόρικα είναι. Παράλληλα όμως, είναι και…καλά! Η Αρσεναλ σε τρομακτική κρίση, τα ξέρετε. Οσο η Βίλα ξεκουραζόταν, αυτή έτρωγε φάπες από παντού. Θα ξεσπάσει; Ας το κάνει, no problem, αφού παίζω στο 7.

00 και με την ισοπαλία παίρνω πίσω το μπετ, δέχομαι το ρίσκο. Η Νότιγχαμ με Ντέιβις έρχεται από εξάρα, η Γέοβιλ απλά πάει…τραίνο (και η Ντόνκαστερ δεν είναι καθόλου καλά εδώ και τέσσερα ματς), η Σουίντον ακέφαλη μετά την φυγή Ντι Κάνιο και των ασσίσταντ του την ώρα που η Πρέστον έκανε νίκη και έχει νέο προπονητή, ενώ η Σέφιλντ αρχίσε να παίρνει στροφές με ένα καλό 3 στα 3 και η Μπόρνεμουθ να χάνει τα πρώτα λάδια μετά από 2,5 μήνες (κακή εμφάνιση και ήττα με Πρέστον).

Δύσκολα μπετ λοιπόν, αλλά σωστά. Με πολύ ρίσκο, αλλά ωραίο ρίσκο. Εκτός νησιού, η άλλη οκτάδα. Εδώ ξεκίνησα να σβήνω από τη Λανούς. Βούλιαξε η απόδοση, πήγε μαξ στο 1.95 και εκεί λέω πάσο. Οκ, με “δεύτερα” η Βελέζ, αλλά άλλο το αρχικό 2.35, άλλο το μετέπειτα 2.20, άλλο το σημερινό 1,95. “Εφαγα” Λανούς όταν έπρεπε, πάνω στο rotation της Νιούελς, όχι απόψε.

Σβήνω και Αμβούργο, με αποτρέπει η εικόνα του πριν μιά εβδομάδα. Το είχα ποντάρει, μας πλήρωσε, το θυμάστε. Αλλά ήταν….βαριεστημένο. Εβαλε τη γκολάρα ο Φαν ντε Φααρτ και τέλος. Μου…ξύνισε αυτό και δεν το ξέχασα. Σβήνω και Σανταντέρ, Μούρθια. Εχει και απουσίες η πρώτη στα χαφ, δεν θέλω φαβόρια που καίγονται. Αφού πχ δεν παίζω Παλέρμο, γιατί να παίξω Σαντατέρ; Ιδια λογική, ίδιο…σβήσιμο.

Τι έμεινε; Μπαμ κάνουν! Δύο σωστά φαβορί (Σεντ Ετιέν και Βαλένθια) και δύο…ακόμα θηρία. Κορούνια στο 6.50, Γκιμαράες στο 7.00! Εδώ θα κάνω το εξής: Θα πάω στο draw no bet του 5.00 γιά την Κορούνια, αλλά θα κρατήσω…σέκο διπλό την Γκιμαράες. Είδα πρόσφατα το Μπράγκα-Πάσος 2-3. Η άμυνα της Μπράγκα του…γνωστού μας Πεσέιρο, είναι αστεία. Γκρίνια έχουνε, ντέρμπι μεγάλο είναι, απο που κι ως που 7αρι;;;; Στην Κορούνια καλύπτομαι γιατί οκ, η Ρεάλ είναι η άλλη.

Δέχομαι στο 5.00 του dnb. Παράδοση έχω, απόντες στη Ρεάλ έχω (Σέρχιο Ράμος, Τσάμπι Αλόνσο, Μπενζεμά και φυσικά Κασίγιας), ενώ η Ρεάλ φέτος εμ δεν πείθει (θυμίζω, ήττες σε Μπέτις, Μάλαγα, Γρανάδα, κουλουράκια στην Οσασούνα), εμ δεν έχει στόχο στο πρωτάθλημα, εμ έχει….Μπάρτσα (κύπελλο, μεσοβδόμαδα, ρεβανς του 1-1)-Μπάρτσα (γιά πρωτάθλημα)-Μάντσεστερ (για το σεντόνι, ρεβάνς του 1-1) στα…τρία επόμενα ματς.

Δηλαδή…όλη τη χρονιά!!! Αν βάλω μέσα στα πέντε εγγλέζικα (ακόμα και με dnb την Βίλα) και τα τέσσερα μη εγγλέζικα (πάλι με dnb την Κορούνια) έχω μ.ο αποδόσεων 4.28! ΑΥΤΟ είναι το παιχνίδι μου. Με μικρότερο σημείο το 2.05 της Σεντ Ετιέν. Και σέκα 7αρια (Γκιμαράες), σέκα 6αρια (Πρέστον), 7αρια του dnb (Βίλα) και 5αρια του dnb (Κορούνια). Οποιος θέλει, ακολουθεί.

Ξέρω ότι τα overακια της Πέμπτης τα έπαιξαν πολλοί. Προσιτό παιχνίδι. Και ξέρω ότι σήμερα πολλοί θα κολώσουν. Ζόρικο παιχνίδι. ΑΥΤΟ όμως είναι στοίχημα. Οχι της Πέμπτης. Οτι και αποτελέσματα να έρθουν…. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 22.270 μονάδες. Ποντάρισμα 23/2: Yankee (2-3-4): Nότιγχαμ 2 (2.75)-Σέφιλντ Γιουν. 2 (3.50)-Γέοβιλ 2 (3.

00)-Πρέστον 2 (6.00). Με 50 μονάδες οι δυάδες (300 μονάδες), 20 στις τριάδες (80 ακόμα) και 10 στην τετράδα. Ολο μαζί 390 μονάδες. Μονό αποδεκτό DNB: Αστον Βίλα 2 (7.00) με 60 μονάδες. Μονό αποδεκτό DNB: Λα Κορούνια 1 (5.00), με 80 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Γκιμαράες 2 (7.00), με 60 μονάδες. Δυάδα: Σεντ Ετιεν 2-Βαλένθια 2 (4.71), με 160 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 750 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 21.

520 μονάδες. Είναι φανερό ότι…ακροβατώ. Μιά δυάδα στο yankee ή ένα μονό μου δίνει πίσω το 60% της ημέρας. Αρα δεν μου αρκεί αν θέλω να περάσω από πάνω. Η δυάδα η “ξερή” είναι το μυστικό. Αν περάσει αυτή, τότε…πατσίζω κατευθείαν και ότι άλλο έρθει είναι κέρδος. Μπορώ με τρία μόλις εύστοχα να βγω και κερδισμένος. Καλό βόλι, ραντεβού ξανά αύριο πιό νωρίς, με πιό χαλαρό παιχνίδι, σήμερα παίζω…στα νορμάλ επίπεδα, αύριο είναι αρκετά…τζούφια η μέρα, θα παίξω πολύ λιγότερα.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras