2941

Billaras

Ημέρα γιά…μίξη!

Δεν μπορείτε να φανταστείτε (ή μάλλον μπορείτε, όσοι το…κάνατε κι εσείς), πόσο άνετα και ωραία ένοιωθα που δεν “χώθηκα” μεσοβδόμαδα. Είδα τη μπαλίτσα μου, άνοιξε κι ο καιρός κι έκανα τις βόλτες μου, μιά ομορφιά. Και την ίδια ώρα κόσμος και κοσμάκης έχανε μαλλιά με τα …περιβόητα πλέον μπετά του Champions League (ενίοτε και του Europa, αλλά κυρίως του σεντονιού).

Δυό κέρδισαν οριακά, δύο έσπασαν, πούρα άναψαν οι μπουκ. Οκ, εδώ στο Betsellers τόσα χρόνια πιά, ξέρετε τι πιστεύουμε και το ακολουθούν πολλοί (ευτυχώς). Αλλά παγκοσμίως, τι…είναι το Betsellers; Τίποτα. Η μάζα εξακολουθεί να χώνει (δυστυχώς) στα…μπετά. Είδα λοιπόν πολλά και ενδιαφέροντα (ίσως οι ρεβάνς να μας δώσουν “κάτι”), απόλαυσα και στιγμές μεγαλείου στο Βεστφάλεν όταν οι οπαδοί και των δύο ομάδων τραγουδούσαν το You'll never walk alone, όλα καλά.

Και φτάσαμε στο σήμερα… Στα κουπόνια “σάντουϊτς” (ανάμεσα στα ευρω-ματς), μπορείς κάλιστα να πάς σε κόντρα…όλων των εμπλεκόμενων. Παρί-Βόλφσμπουργκ-Ρεάλ-Μπάγερν-Σίτι-Μπενφίκα-Μπάρτσα-Ατλέτικο. Αν σβήσουμε την Ρεάλ με την Ειμπάρ, άντε και την Μπενφίκα, όλες οι άλλες μπορούν να κοντραριστούν. Ζυγίζεις πολλά, τι ομάδες θα κατεβάσουν, αποδόσεις και εγώ τουλάχιστον κατέληξα.

Κοντράρω Μπάρτσα και Βόλφσμπουργκ. Παρί όχι γιατί….3.10 η Γκινγκάμπ δεν λέει με τίποτα. Σίτι όχι γιατί έχει άμεσο κίνητρο (φαντάζεστε να πάει ο Γκουαρδιόλα και να μην είναι στην 4αδα;). Ατλέτικο όχι γιατί…μπορεί η Εσπανιόλ να πει “περάστε και μετά κάντε μας τη χάρη και κερδίστε την Μπάρτσα”. Αλλά στο 7.50 της Σοσιεδάδ λέω ναι.

Τεράστιο. Εκεί η Μπάρτσα δεν κερδίζει χρονια, λείπει ο Σουάρεζ, μου κάνει. Στη δε Μάιντζ, το 3.40 δεν είναι μεν τεράστιο, αλλά στα μάτια μου η Βόλφσμπουργκ μάλλον θα είναι η πλέον αποπροσανατολισμένη από τις οκτώ. Μιλάμε ότι είναι μπροστά σε άθλο. Σε θαύμα. Το μυαλό όλων είναι στο Μπερναμπέου. Και παράλληλα, η Μάινζ είναι και η καλύτερη από τις οκτώ που κοντράρουν τις ευρωπαίες.

Ψηλά, με στόχους, με φόρμα, το έχει το πακέτο… Στο χέρι λοιπόν Σοσιεδάδ και Μάιντζ. Ας μείνω εκτός Αγγλίας. Εσβησα μιά Γιούβε (ενστικτό, δεν με τρομάζει που θα πάνε όλοι εκεί, απλά κάτι με χαλάει, ίσως το +6, ίσως η απουσία Ντιμπάλα). Έσβησα μιά Ντάρμσταντ (πολύ Χ έχει το ματς), έσβησα μιά Βακ Πέλετς (τρομερή εντός αλλά και η Ραπίντ δεν είναι κανένα μπάζο, κι εδώ φοβάμαι το Χ), γέλασα με το 1.

66 της Τουλούζ και τι έμεινε; Μιά Κόνιασπορ στο 4.75 (τεράστια απόδοση γιά ομάδα σε τοπ φόρμα, με έδρα-κάστρο, με προπονητή που..έχει απωθημένα με τη Φενέρ), μιά Ντεν Χααγκ στο 5.00 (έχουν εσωτερικά θέματα εκεί στην Φίτεσε), αλλά και δυο μικρά. Σασουόλο στο 2.00 και το over της Ινγκολσταντ στο 1.95. Αυτά είναι. Ξεσκαρτάρω λίγο ακόμα, έξω και το ολλανδικό.

Και μένω με Σοσιεδάδ-Μάιντζ-Κόνια από μεγάλα, Σασουόλο και over Ινγκολσταντ από μικρά. Και πάμε στο νησί. Φυσιολογικά, όσο περνάνε οι αγωνιστικές, τα σημεία λιγοστεύουν. Το βάρος πάει εκτός νησιού. Και παράλληλα, αυξάνονται και τα φαβορί (σε ανεκτές αποδόσεις, όχι τίποτα λιμά). Είχα κάμποσα στην αρχική διαλογή, αλλά…έμεινα με λίγα! Εσβησα Γουέστ Χαμ.

Κόλωσα κάπου, είτε γιατί βλέπω ότι σταθερά αδικείται (στο τελευταίο ματς άδικη αποβολή που…σβήστηκε μετά, θυμίζω πιό πριν τα πιθηκάκια με την Τσέλσι), είτε γιατι γυρίζει ο Τσεχ στην Αρσεναλ, είτε γιατί έχει μεγάλο ματς μεσοβδόμαδα η Γουέστ Χαμ (τη ρεβάνς με τη Γιουνάιτεντ). Εσβησα Σριούσμπερι (καλές απουσίες), έσβησα Χάρτλπουλ (αδιάφορο ματς, επίσης καλές απουσίες), έσβησα Γουέστ Μπρομ (αναφέρθηκα παραπάνω γιατί), έσβησα και μερικά over (σε Βίλα ή Νορθάμπτον).

Με πόσα έμεινα; Μερικά φαβορι. Καρλάιλ (2.20), Γουίκομ (2.15), over στη Σουόνσι (2.07), Πάλας (2.00). Και από μεγάλα; Τσάρλτον (4.20, ήταν καλή με Ιπσουϊτς, μονόδρομος η νίκη), Ρόδεραμ (στο 3.30 το δέχομαι, εξάποντο είναι, θα ανοιχτεί η ΜΚ που θέλει μόνο νίκη αλλά θεωρώ ότι θα το πληρώσει ακριβά), Μάδεργουελ (8.00, ομάδα ικανότατη και σε φόρμα, είχε κερδίσει και τον Δεκέμβρη την Σέλτικ), Ρ'ειθ Ρόβερς (3.

00, δείτε λίγο φόρμα και θα πειστείτε) και Λίβινγκστον (3.20, μονόπλευρό κίνητρο, έχουν και λίγο background, μου…άναψε φυτιλιές καλός φίλος που το χαρακτήρισε “λαυράκι” το οποίο δεν είναι μεν, αλλά δεν είναι και..σπάρος). Ας σβήσω λίγα ακόμα. Εξω η Πάλας (θεωρώ ότι θα κερδίσει, αλλά παίζει το τομάρι της και η Νόριτς, δεν είναι γιά 2.00), έξω και η Μάδεργουελ (οριακά κέρδισε στο τελευταίο της ματς, δεν ήταν καλή).

Πόσα έμειναν; Καρλάιλ (2.20), Γουίκομ (2.15), over Σουόνσι (2.07) από μικρά και Τσάρλτον (4.20, Ρόδεραμ (3.30), Ρειθ Ρόβερς (3.00), Λίβινγκστον (3.20). Αυτά είναι. Αν εδώ προσθεσω και τα εκτός που κράτησα (Σοσιεδάδ-Μάιντζ-Κόνια από μεγάλα, Σασουόλο και over Ινγκολσταντ από μικρά), έχετε την πλήρη εικόνα της ημέρας…. Εμεινε το τελευταίο κομμάτι. Πως θα τα ποντάρω; Σημείωση: Αύριο θα παίξω κανονικα, θα δείτε νέα στήλη.

Αρα, δεν μπορώ να ανοιχτώ σήμερα πολύ. Αποφασίζω να κάνω…μίξη και νέες αφαιρέσεις. Ρόδεραμ-Μάιντζ-Λίβινγκστον σε ένα καλό trixie. Οπότε, έξω Τσάρλτον και Ρέιθ. Κόνια και Σοσιεδάδ σε μονά (και…ψιλούλια στη δυάδα μπας και). Και μένουν τα μικρά. Είναι πέντε. Βγάζω ένα, κάνω δύο δυάδες (και…ψιλούλια στην τετράδα μπας και). Θα βγάλω την Γουίκομ (διπλά στο νησί τόσο χαμηλά δεν παίζω).

Και πάω με Καρλάιλ-Σουόνσι over- Ινγκολσταντ over-Σασουόλο. Αν βάλω τα δύο εγγλέζικα μαζί, η άλλη δυάδα δεν θα δίνει ούτε τέσσερις φορές τα λεφτά μου. Οπότε….κι εδώ μίξη! Καρλάιλ με Ινγκολσταντ over (4.29 η δυάδα) και Σασουόλο με Σουόνσι over (4.14 η δυάδα). Κι έκλεισα. Εννοείται, εδώ πάνω από όλα δίνουμε κατευθυνση. Που σημαίνει ότι εσείς μπορείτε να κάνετε τη δική σας χημεία, όχι στον τυφλοσούρτη!! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.

000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 11.800 μονάδες. Ποντάρισμα 9/4: Trixie: Μάιντζ 2 (3.40)-Ρόδεραμ 2 (3.30)-Λίβινγκστον 2 (3.20) με 20 μονάδες στην τριάδα και 50 σε κάθε δυάδα. Ολο μαζί 170 μονάδες. Δυάδα: Καρλάιλ 1-Ινγκολσταντ over (4.29) με 70 μονάδες. Δυάδα: Σασουόλο 1-Σουόνσι over (4.14) με 75 μονάδες. Τετράδα τα παραπάνω (17.76) με 20 μονάδες Μονό αποδεκτό: Σοσιεδάδ 1 (7.50) με 30 μονάδες.

Μονό αποδεκτό: Κόνιασπορ 1 (4.75) με 48 μονάδες. Δυάδα Σοσιεδάδ-Κόνια (35.62) με 7 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 420 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 11.380 μονάδες. Αυτά είναι. Τις περίπου 70 παραπάνω μονάδες θα τις “μαζέψω” αύριο, ουσιαστικά είναι ένα νορμάλ παιχνίδι. Ούτε πολλά, ούτε λίγα. Αν η…μίξη βγει σε καλό, θα δείξει. Τα λέμε ξανά σε ένα 24ωρο με νέα στήλη, γύρω στις 5 σήμερα κλασικά και στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras