328

Billaras

Ημέρα γιά combos!

Ο…μισός πλανήτης πληρώθηκε την Τετάρτη, έτσι κι εμείς. Παράλληλα, ο ίδιος πλανήτης σκυλοβαρέθηκε ειδικά μετά το 60′ και ακόμα πιό πολύ στην (τραγική) παράταση (ας την καταργήσουν, τέτοια εποχή είναι διακομώδηση του αθλήματος, δεν αντέχουν άλλο οι παίκτες), οπότε έγιναν ουσιαστικά τα αναμενόμενα. Αλλός με under, άλλος με 1-1 σκορ (ο Μάκης), άλλος με “να κριθεί στα πέναλτι (η αφεντιά μου), όλοι κάτι πήραμε.

Αν το σήκωνε και η Ρόμα, θα παίρναμε σίγουρα ακόμα ένα μπετ (ο Μάκης), ίσως και δύο (εγώ, με τον Ρουϊ Πατρίτσιο ως κορυφαίο αφού λογικά θα είχε πιάσει 1-2 πέναλτι, τώρα ας πούμε βγήκε ο Μπόνο γιατί έγινε το ακριβώς ανάποδο, το πήρε η Σεβίλλη στη ρώσικη ρουλέτα).

Γενικώς πάντως…χαλαρώνουμε όλο και περισσότερο. Μπήκε ο Ιούνης, σκάνε και τα πρώτα τριήμερα τώρα του Αγίου Πνεύματος (το νέο vidcast θα γίνει Τρίτη, όχι Δευτέρα), η σαιζόν μας κουνάει μαντήλι.

Φουλ τελικοί κυπέλλων και φινάλε στις Λίγκες αυτό το ΣΚ, μετά θα περιμένουμε Conference League, Champions League και πάπαλα (ότι έχει Εθνικές μετά, το θεωρώ απλώς…διασκέδαση, δεν τρελλάθηκα μέσα Ιουνίου να παίξω Εθνικές, τις διακοπές σκέφτονται και οι παίκτες, τέτοια εποχή μόνο τελικές φάσεις Euro και Μουντιάλ μας απασχολούν, όπως θα γίνει του χρόνου).

Γιά τα αυριανά θα τα πούμε αύριο. Αυριο ουσιαστικά θα έχουμε…φουλ του live. Και σήμερα, αλλά κυρίως αύριο με την Ισπανία. Ας μείνουμε στο σήμερα!

Τι ΔΕΝ παίζουμε; Οπως κάνω στις τελευταίες στήλες, ξεκινάω με όσα δεν ακουμπάω που να μου τα κάνουν δώρο: Ναντ (εδώ γελάνε, στο 1,40 η ομάδα που έχει ξεχάσει πως είναι το τρίποντο της νίκης, αυτό το…απόλυτο ψοφίμι).

Ααλμποργκ κάπου εκεί στο 1,65. Γκιρεσουνσπορ στο 2,20. Τι θέλουν αυτές οι τρεις; Να σωθούν. Και γιατί να σωθούν με τα δικά μου λεφτά ωρε λεβέντες; Ή μάλλον να το θέσω σωστά: Γιατί να σωθούν ως…φαβόρες με τα δικά μου λεφτά. Τρία μπάζα σε τιμές λαικής αγοράς μετά τις 2 το μεσημέρι, που τα ρίχνουν όλα στα τάρταρα μπας και ξεπουλήσουν τα φασολάκια και τα κουνουπίδια.

Μωρε 4 η καθεμιά να βάλει, ούτε θα νοιαστώ.

Και δεν παίζω και ένα τελευταίο. Την Τορίνο. Πολλοί θα το κάνουν. Εγω public bet στην Ιταλία το… τρέμω. Το έκανα το λάθος προ ημερών με τη Μόντσα. Και το πλήρωσα. Είδα τι είχε κάνει η Τορίνο στο 2,00 και με την (αδιαφορη τότε) Φιορεντίνα. Εκτός στο 3+ με την Σπέτσια το πόνταρα και ήρθε και 0-4. Εντός με την Φίορε (1-1) ή σήμερα ως φαβορί δεν το κάνω κι ας κερδίσει.

Και μένει το…τι παίζουμε.

Το έγραψα ήδη, χαλαρά πάμε. Αρχικά με τους σκόρερς. “Φάγαμε” έναν Δουβίκα και μιά δυάδα πριν έξι μέρες. Οπως και με τον τελικό του Europa, όλοι θα παίζουνε σήμερα Μπαπέ και Λακαζέτ. Ε, ας το κάνουμε κι εμείς. Μιά δυαδούλα με Παρί g/g+Mπαπέ any time+over, μαζί με Νις over+Λακαζέτ any time. Προσέξτε, στο Νις-Λυόν δεν παίζω και το gg γιατί φοβάμαι τη Νις.

Ενω στο Παρί-Κλερμόν εκτιμώ ότι η Κλερμόν το έχει, είναι καλή ομάδα (σκοράρει σε 10 σερί). Αυτή η δυάδα δίνει 2,50 και 2,00 αντίστοιχα, άρα 5 φορές τα λεφτά μας. Μιά χαρά.

Και μετά πάμε σε λίγο πιό “σοβαρά” και πιο ρισκαδόρικα. Από ξερά σημεία ένα με απασχόλησε. Η Οσέρ. Κανένα άλλο.Στο 3,10 προφανώς θα με απασχολούσε. Θα το αφήσει η Λανς; Ιδού το ερώτημα.

Αν κερδίζει η Ναντ, η Οσέρ θέλει νίκη, δεν της φτάνει το Χ. Θα αδιαφορήσει η Λανς; Τραίνο πάει εδώ και καιρό, σήμερα στο γηπεδό της θα βάλουν και γιγαντοοθόνες να δουν το ματς. Προσπαθώντας να πιάσω κλίμα της Λανς, αποφάσισα να το αφήσω από pre game το ματς και να το ελέγχω στο live. Οπότε “ξερό” σημείο…γιόκ. Θα πάω με ρισκαδόρικα combos από τα κύπελλα.

Το “κατάκτηση Σίτι+g/g” μου δίνει 2,37. Δεν είναι και…τόσο ρισκαδόρικο αυτό. Η Σίτι δεν έχει χάσει ποτέ εγχώριο τελικό με τον Πεπ, αλλά έχει και το σεντόνι σε μιά εβδομάδα, το μετράω αυτό. Οπότε με το “κατάκτηση” καλύπτω και πιθανό Χ στα 90′. Η Γιουνάιτεντ ένα γκολ μπορεί να το βρει, g/g και τα δυο φετινά.

Τότε γιατί κάνω λόγο για ρισκό; Γιατί λέω να το κάνω δυάδα με παρόμοιο μπετ με τον…γερμανικό τελικό.

Μόνο που εδώ δεν πάω με το φαβορί (Λειψία). Πάω με την Αϊντραχτ. Η παράδοση δείχνει φουλ ισοπαλία, 4 στα τελευταία 6 μεταξύ τους σταύρωσαν. Ξεκινάω από το 1-1, ρισκάρω προς τα δεξιά, δεν παίζω κατάκτηση, αλλά παίζω Χ-2+g/g που μου δίνει 3,00. Οπότε εδώ πήγα στο 7,11. Προσέξτε τι κάνω και στις δύο δυάδες, αλλάζω λίγο τις κινήσεις μου σε κάθε ματς, το σκεπτικό ίδιο μεν, αλλά αυτές οι λεπτομέρειες ίσως κάνουν την διαφορά.

Δύο οι δυάδες λοιπόν και το κερασάκι το fun bet μου. Επιστρέφω στο τελευταίο αγγλικό ματς για τη σαιζόν και παίζω ένα combo του 6,50! Κασεμίρο κάρτα-g/g-κατάκτηση Σίτι-Ράσφορντ 0,5 σουτ στο στόχο (στο τέρμα). Ετσι για το…αλατοπίπερο είναι αυτό. Πολύ λογικά όλα, ουσιαστικά είναι το μπετ που έβαλα και στην δυάδα αλλά το εμπλούτισα με Κασεμίρο (κάρτα) και Ράσφορντ (ένα στο στόχο).

Αυτό φυσικά μονό αποδεκτό.

Και…έκλεισα. Η διάθεση είναι καλή και χαλαρή, αύριο θα δούμε τα υπόλοιπα σε νέα στήλη και μετά πάμε γιά Τετάρτη (και vidcast την Τρίτη). Ομως θα τα πούμε στο chat και σήμερα και αύριο (ειδικά αύριο βράδυ)!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras