880

Μάκης Μηνδρινός

Ημέρα για ρίσκο

Χαιρετώ! Λίγο ήθελε να το πάρει η Μπράιτον στο Λέστερ, το πάλεψε πολύ, αυτό περίμενα, γι’ αυτό πόνταρα πάνω της. Αποκλείστηκε στα πέναλτι, πάμε παρακάτω.

Περνάω κατευθείαν στο παρασύνθημα γιατί είμαι εκτός Αθηνών και… παλεύω με τις συνδέσεις και τα ίντερνετ!

Στην Πρέμιερ Λιγκ, είπαμε και μεσοβδόμαδα για την Μπέρνλι ότι είναι η χειρότερη Μπέρνλι των τελευταίων ετών.

Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να υποβιβαστεί αν και είναι πολύ νωρίς να κάνουμε τέτοιου είδους κουβέντες. Στη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως, δεν σηκώνει αποδόσεις φαβορί. Οι μπουκ τη δίνουν φαβορί απέναντι στη Μπρέντφορντ, κακώς κατά την άποψή μου, το σετ θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον ισορροπημένο. ΟΚ, δεν ξεφεύγει το διπλό (2,80 είναι), αλλά και πάλι…

Στην Τσάμπιονσιπ, μία επιλογή είναι απόψε η Νότιγχαμ στο Λονδίνο, με την ΚΠΡ.

Ναι μεν η Νότιγχαμ προέρχεται από την πρώτη ήττα και τη χειρότερη εμφάνισή της μετά την έλευση του Κούπερ, αλλά το 0-4 από τη Φούλαμ ήταν ένα ματς που πραγματικά πήγαν όλα στραβά. Αστείο αυτογκόλ το 0-1, τρελή χαμένη ευκαιρία για το 1-1, 0-2 μετά από… κουτούλημα δύο αμυντικών και το 0-4 με χαζό πέναλτι. Θεωρώ ότι θα ανακάμψει άμεσα η Νότιγχαμ, έστω κι αν το ματς με την ΚΠΡ δεν είναι εύκολο.

Η Λονδρέζα, όμως, αφενός δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αφετέρου είχε ματς μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ και αποκλείστηκε από τη Σάντερλαντ, ομάδα μικρότερης κατηγορίας (0-0, στα πέναλτι κρίθηκε). Επαιζε Τρίτη και ξαναπαίζει απόψε… Στο 3,50 το διπλό.

Από την ίδια κατηγορία θεωρώ πως είναι πολύ ύπουλα τα Μίντλεσμπρο – Μπέρμιγχαμ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπλάκπουλ και Σουόνσι – Πίτερμπορο.

Δεν λέω ότι θα σπάσουν και τα τρία φαβορί, λέω ότι ως καθαρά αουτσάιντερ, οι φιλοξενούμενες έχουν τις πιθανότητές τους για να πάρουν αποτέλεσμα. Κανένα δεν είναι εύκολο, αλλά…

Στη Λιγκ 1, το ύπουλο είναι το Γουίγκαν – Μπέρτον, με το διπλό να κυκλοφορεί στο 5,00. Συμφωνώ με όσους πιστεύουν ότι η Γουίγκαν συγκαταλέγεται στα φαβορί για την άνοδο, αλλά προφανώς δεν πατάει καλά τελευταία.

Μεσοβδόμαδα έχασε εντός από τη Λίνκολν στο εξ αναβολής, ήταν η τρίτη σερί εντός έδρας ήττα, όλες με το ίδιο σκορ (2-1), από Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Ντονς και Λίνκολν! Βάλτε και ένα 0-2 από τη Σάντερλαντ λίγο πριν, από τις 21/09 εντός έδρας νίκησε μόνο την Τσέλτεναμ. Θα είναι και πιο κουρασμένη από την Μπέρτον, η οποία υποψήφια για πλέι οφ και εκτός έδρας είναι περισσότερο επικίνδυνη απ’ ό,τι εντός.

Στη Λιγκ 2, κάνω σκέψεις για να μπλέξω με το Κόλτσεστερ – Σκάνθορπ. Την παρακολουθώ την ουραγό Σκάνθορπ στα τελευταία και νομίζω είναι καλό το timing τώρα. Βελτιωμένη στα δύο τελευταία, πρώτα πήρε εκτός έδρας 1-1 από τη Μπάροου και στο τελευταίο νίκησε 2-1 την Κρόουλι. Ακόμα δεν έχει βγάλει μάτια με την απόδοσή της, αλλά βλέπεις μια αλλαγή ψυχολογίας, κάτι δείχνει να κινείται.

Η Κόλτσεστερ δεν τρομάζει στην παρούσα φάση και δεν τρομάζει γενικότερα. Σε 7 εντός νίκησε μόνο την Χάρογκεϊτ, 1-0. ΟΚ, φαβορί απέναντι στη Σκάνθορπ, αλλά όχι και 1,90 ο άσος και 4,20 το διπλό.

Υπουλο εδώ είναι το Λέιτον – Χάρτλπουλ, σαν να έχει κολλήσει λίγο η Λέιτον και η Χάρτλπουλ έρχεται από δύο δυνατές νίκες κόντρα σε Μπράντφορντ και Χάρογκεϊτ.

Και το διπλό της Τρανμίρ χτυπάει στο μάτι από τη στιγμή που δίνει πάνω από 3,00, η Μάνσφιλντ προσπαθεί αλλά έχει πνιγεί στο άγχος της και είναι στην τελευταία θέση μαζί με τη Σκάνθορπ.  

Ημέρα για ρίσκο νομίζω αύριο, θα ακολουθήσω Μπέρτον απέναντι στην ισχυρή Γουίγκαν και το… μπαζάκι τη Σκάνθορπ απέναντι στην επίσης προβληματική Κόλτσεστερ.

Χαλαρά και τα δύο. Τα λέμε ξανά την Τρίτη.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος